تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 634 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لطفا میشه بفرمایید فرمت اون ایبوک چی هست؟؟منظورم کتابه هست
    من دو نمونش رو مثال میزنم .aldiko یکی از اون برنامه ها هست که علاوه بر اینکه دهها هزار کتاب رایگان (epub) داره شما میتونین فرمتهایی مثل :
    lit, pdf, mobi, rtf, txt, html, fb2, prc**, odt, cbr , cbz

رو به راحتی و با نرم افزار رایگانی که اینجا هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به epub تبدیل کنین و توی این نرم افزار استفاده کنین. یکی دیگه از این برنامه ها ambling book player هست که اونم کتابهای صوتی رایگان داره.

2. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان من بعد از نصب رام جديد Imei‏ ‏گوشيم پريده؛يعني ميزنم هيچي نمياره.كسي ميدونه مشكل كجاست؟

4. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.

بلاخره من هم تونستم با این گوشی از نزدیک کار کنم ، البته قبلا موقعیت کار کردن باهاش رو داشتم ولی بدلیل مشغله کاری وقت کار کردن باهاش رو نداشتم ،

اما سرانجام به دلیل تعریفاتی که دوستان از این گوشی کردند من وسوسه شدم تا با این گوشی کار کنم.

در یک کلام واقعا این گوشی از همه لحاظ عالی هستش

و تنها نقطه ضعفی رو که من ازش دیدم نبود فلاش برای عکاسی و فیلمبرداری هست که در شب کمی اذیتت میکنه.

اما واقعا بیش از حد انتظارم این گوشی خوب بود ، چه از لحاظ سرعت ، چه از لحاظ کیفیت تصویر ، چه از لحاظ کیفیت تاچ صفحه ، چه از لحاظ کیفیت بازی...

واقعا بازیهاش اگه اغراق نباشه در حد PSP بود و راحت و روون اجرا میشد.

به هر حال من هم تصمیم گرفتم به امید خدا این گوشی رو تهیه کنم البته Samsung Omnia II خودم رو نمیفروشم چونکه از دلم نمیاد این کار رو بکنم.

میرم یه Galaxy S میخرم اون یکی خطم رو میندازم روش و در کنار Omnia II ازش استفاده میکنم...

چه میشود داشتن این دو گوشی همزمان با هم و در کنار هم...

فقط الان موندم چجوری این دو تا رو با خودم حمل کنم...باید مثل هفت تیر کش های آمریکایی مثل هفت تیر ببندم دو طرف کمرم...

با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 16-10-2010 at 10:29.

6. 7 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان من بعد از نصب رام جديد Imei‏ ‏گوشيم پريده؛يعني ميزنم هيچي نمياره.كسي ميدونه مشكل كجاست؟
    اطلاعات مربوط به imei توی فولدر esf/ هستش. توی ورژن های بتا امکان پاک شدن imei بود واسه همین میگفتن این پوشه رو بک آپ بگیرین ! شما nandroid backup کامل ندارین؟ اگه داشته باشین شاید توی اون باشه. یا دوباره به 2.1 فلش کنین و بک آپ بگیرین. البته اگه واستون مشکل ایجاد کرده.

8. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.

بلاخره من هم تونستم با این گوشی از نزدیک کار کنم ، البته قبلا موقعیت کار کردن باهاش رو داشتم ولی بدلیل مشغله کاری وقت کار کردن باهاش رو نداشتم ،

اما سرانجام به دلیل تعریفاتی که دوستان از این گوشی کردند من وسوسه شدم تا با این گوشی کار کنم.

در یک کلام واقعا این گوشی از همه لحاظ عالی هستش

و تنها نقطه ضعفی رو که من ازش دیدم نبود فلاش برای عکاسی و فیلمبرداری هست که در شب کمی اذیتت میکنه.

اما واقعا بیش از حد انتظارم این گوشی خوب بود ، چه از لحاظ سرعت ، چه از لحاظ کیفیت تصویر ، چه از لحاظ کیفیت تاچ صفحه ، چه از لحاظ کیفیت بازی...

واقعا بازیهاش اگه اغراق نباشه در حد PSP بود و راحت و روون اجرا میشد.

به هر حال من هم تصمیم گرفتم به امید خدا این گوشی رو تهیه کنم البته Samsung Omnia II خودم رو نمیفروشم چونکه از دلم نمیاد این کار رو بکنم.

میرم یه Galaxy S میخرم اون یکی خطم رو میندازم روش و در کنار Omnia II ازش استفاده میکنم...

چه میشود داشتن این دو گوشی همزمان با هم و در کنار هم...

فقط الان موندم چجوری این دو تا رو با خودم حمل کنم...باید مثل هفت تیر کش های آمریکایی مثل هفت تیر ببندم دو طرف کمرم...

با سپاس.
    دقيقا تنها نقطه ضعفش نبود فلاشه
    نميدونم چرا نزاشتن
    ولي فكر كنم سامسونگ به خاطر اينكه بقيه گوشيها هم فروش بره عمدا اين كارو كرده
    من تو يكي دو فيلم از سرعت باز كردن گالريش خوشم نيومد ولي الان انصافا در حد رويايي گالري رو باز ميكنه
    به نظرمن شما با يه كوله پشتي مشكلت حله

10. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستي دوستان عزيز
    3000000 تا پست خصوصي براي من اومده كه ارزون خريدي
    3333333تا پست هم اومده كه گرون خريدي
    بي خيال بابا
    به خدا رضايت خانمم از گوشيش 1000000000000000 مي ارزه
    خودمم كه فعلا گوشي رو با زوم دوانگشتي نابود كردم
    فكر كنم الان يه دست از داخل گالكسي بياد بيرون منو با لمس دو انگشتي كوچيك كنه
    راستي يه عكس فوق سنگين از اينترنت دانلود كردم
    كامپيوتر براي باز كردنش يه كم طول داد ولي گالكسي سه سوت

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

دوستا برگردم خوزستان انشالله عكسم ميزارم

12. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

راستي دوستان عزيز
    3000000 تا پست خصوصي براي من اومده كه ارزون خريدي
    3333333تا پست هم اومده كه گرون خريدي
    بي خيال بابا
    به خدا رضايت خانمم از گوشيش 1000000000000000 مي ارزه
    خودمم كه فعلا گوشي رو با زوم دوانگشتي نابود كردم
    فكر كنم الان يه دست از داخل گالكسي بياد بيرون منو با لمس دو انگشتي كوچيك كنه
    راستي يه عكس فوق سنگين از اينترنت دانلود كردم
    كامپيوتر براي باز كردنش يه كم طول داد ولي گالكسي سه سوت

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

دوستا برگردم خوزستان انشالله عكسم ميزارم
    عزیز زوم دو انگشتیو بی خیال.برو تو کار آسفالت 5 که شبو روزت اون میشه.عجب بازیه این بشر.

14. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

تبریک به مناسبت آپدیت رسمی SGS به نسخه 2.2 .

اینم تغییراتی که بعد از آپدیت خواهید دید :

Samsung GALAXY S Offers New Android 2.2 Upgrade
    New platform upgrade provides enhanced experience on the go

SEOUL, Korea – October 18, 2010 – Samsung Electronics Co. Ltd., a leading mobile phone provider, today announced the Android™ 2.2 (Froyo) upgrade to the Samsung GALAXY S, giving users access to new features, enhanced navigation applications and improved performance.

The Android 2.2 upgrade will be available via Kies, Samsung's unique in-house software upgrade program. Kies can be downloaded at the Samsung mobile website (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ).

The GALAXY S is Samsung's cleverly designed smartphone with a bright 4-inch SUPER AMOLED screen and a 1 GHz application processor, giving users an intelligent, immersive and integrated mobile experience. The Android 2.2 upgrade offers voice-controlled GPS through Google MapsTM with Navigation, faster performance by JIT(Just in Time) compiler. Additionally, further functionalities including Search in-browser, Adobe® Flash® Player 10.1, improved customization options will be provided with OS upgrade.

- Google MapsTM with Navigation: GPS navigation system with voice guidance
    - Adobe® Flash® Player 10.1: Allow the web browser to make full use of the whole web
    - Setup Wizard: Quickly customize the GALAXY S and access networks with ease
    - Home Screen/Menu Preview and Edit : Preview by pinch-zoom
    - Search in-Browser : Google™, Translate, Wikipedia, Dictionary

The Android 2.2 upgrade will be available from the mid of October 2010 in the Nordic region and gradually rolled out to other European markets, Southeast Asia, the Middle East Asia, North America, Africa and rest of the world

آپدیت کنین حالشو ببرید .

فکر میکنم مهترین تغییراتش درست شدن GPS و همچنین ضبط ویدیو با فرمت MP4 هستش ( قبلا 3GP بود ) و دارا شدن Flash Player .

مخلصیم .

جریان این Media Hub چیه؟

16. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم این مشکلات گوشی حین زدن رام که واسه بعضی از دوستان پیش اومده بود تو بیشتر گوشی ها اتفاق میفته یا این گوشی کلا تو زدن رام یه کم مشکل داره . لطفا کسایی که قبلا یه اندرویید دیگه داشتن بگن. مپلا مشکلاتی که برای گالکسی پیش میاد تو فلش کردن میتونه واسه نکسوس وان هم پیش بیاد . از قبیل سیاه شدن صفحه - بالا نیومدن گوشی - ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

میتونی توش فیلمهای جدیدی که ریلیز شده trailer شون رو ببینی
    و کلا بیشتر مربوط به فیلم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •