تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 1298 اولاول ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب قسمت IP Address را روی اتوماتیک نذار و خودت آی پی بهش بده شاید زمان روشن شدن مودمت بهتر شد ...
    کدوم قسمتو میگی؟
    یعنی میگی DHCP را غیر فعال کنم؟
    خوب این که بدردی نمیخوره چون این آی پی مال شبکه داخلی هست و بدرد نمیخوره
    یا میگی آی پی رو تو قسمتی که یوزر و پسورد را وارد می کنیم به صورت static بدم؟
    خوب هر دفعه آی پی تغییر می کنه فقط GateWay و DNS Server ثابته ولی آی پی متغیره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همونجاییه DNS server رو می تونی تغییر بدی قسمت بالاش یه آی پی اتوماتیک داره یه قسمت هم داره خودت می تونی آی پی و سابنت و گیت وی بهش بدی . اون را روی اتوماتیک نذار، این منظورم بود.

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

سلام به همگی.من 2 هفته ای هست از مخابرات ADSL گرفتم.سرویسم 512 هستش.سرعتم روزا حدود 110-150 و شبا 60 .
    با توجه به حرفهایی که دوستان میزنن اگه ماه بعد 128 شارر کنم همین سرعتو دارم؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه !!
    گاهی اوقات اینترنت قطع میشه و وقتی میخوام وصل بشم خطای user , pass میده و تا نیم ساعتم همین جوریه تا وصل بشه!!! میخو استم ببینم از دیگرانم همین جوریه؟؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همونجاییه DNS server رو می تونی تغییر بدی قسمت بالاش یه آی پی اتوماتیک داره یه قسمت هم داره خودت می تونی آی پی و سابنت و گیت وی بهش بدی . اون را روی اتوماتیک نذار، این منظورم بود.
    این قسمت برای کسایی است که آی پی استاتیک دارند و ....
    اما با این حال بازم امتحان کردم اصلا وصل نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یعنی سرعت 128 و 512 روز و شبش یکیه ؟
    یعنی من که 512 دارم سرم کلاه رفته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یعنی سرعت 128 و 512 روز و شبش یکیه ؟
    یعنی من که 512 دارم سرم کلاه رفته ؟
    سلام
    متاسفانه سرتون کلاه رفته ! کلیه شرکت ها سرویس های 128 تا 1 مگ روزا یکسانند ولی شب ها متفاوت . شب ها سرویس 128 همون 128 یا کمتر و سرویس 1 مگ همون 1 مگ یا کمتر.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی از دوستان سرویس 128 داره؟
    اگه دارید میشه یک تست از اسپید تست بزارید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

4 درخواست راهنمائی

سلام
    من دو سه ساله که از اینترنت پرسرغت شاتل استفاده میکنم. یعنی میکردم. خیلی هم راضی بودم. تا اینکه خونمون را عوض کردیم و خط تلفن جدیدمون چون فیبری بود شاتل دیگه ازش پشتیبانی نمیکرد. مثل اینکه اینترنت پر سرعت برای این خطوط در انحصار مخابراته.

سوالم اینه که آیا هیچ شرکت خصوصی برای خطوط فیبری اینترنت پر سرعت نداره؟

دیگه اینکه آیا سرعت انتقال و پشتیبانی اینترنت پر سرعت مخابرات خوبه یا نه؟ نسبت به شاتل.

و در آخر من مودم ایسوز دارم . مخابرات با این مودم ها مشکل نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همگی.من 2 هفته ای هست از مخابرات ADSL گرفتم.سرویسم 512 هستش.سرعتم روزا حدود 110-150 و شبا 60 .
    با توجه به حرفهایی که دوستان میزنن اگه ماه بعد 128 شارر کنم همین سرعتو دارم؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه !!
    گاهی اوقات اینترنت قطع میشه و وقتی میخوام وصل بشم خطای user , pass میده و تا نیم ساعتم همین جوریه تا وصل بشه!!! میخو استم ببینم از دیگرانم همین جوریه؟؟!!
    شما شانست گفته که با 512 این سرعت رو توی شبانه داری من که 1 مگ هستم 10 رو به زور دارم.
    روزانه هم تقریبا مثل شما هستم و بنابراین من فقط دارم پول بیشتری پرداخت می کنم.
    اینجوری که من تماس گرفتم و متوجه شدم سرعت شبانه الان شانسی شده و بعضی از یوزر ها خیلی بیشتر از سرویسی که گرفتند سرعت دارن و بعضی هم خیلی کمتر مثل من و بعضی هم در کانکت شدن شبانه حتی مشکل دارن ...
    بنابراین فعلا هیچ تضمینی نمیشه کرد که طرف چه سرعتی داره و الان گاهی هیچ تفاوتی بین سرویس 1 مگ و 128 نیست .
    در ضمن شما می تونی به صورت pppoe کانکت شی که نیازی به کانکشن نداره.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

سلام
    من دو سه ساله که از اینترنت پرسرغت شاتل استفاده میکنم. یعنی میکردم. خیلی هم راضی بودم. تا اینکه خونمون را عوض کردیم و خط تلفن جدیدمون چون فیبری بود شاتل دیگه ازش پشتیبانی نمیکرد. مثل اینکه اینترنت پر سرعت برای این خطوط در انحصار مخابراته.

سوالم اینه که آیا هیچ شرکت خصوصی برای خطوط فیبری اینترنت پر سرعت نداره؟

دیگه اینکه آیا سرعت انتقال و پشتیبانی اینترنت پر سرعت مخابرات خوبه یا نه؟ نسبت به شاتل.

و در آخر من مودم ایسوز دارم . مخابرات با این مودم ها مشکل نداره؟
    فعلا فقط در انحصار مخابرات است . من شاتل رو تجربه نکردم اما از مخابرات به شدت ناراضیم هم از سرعت هم از پشتیبانی.فعلا وضعیت بدیه و معلوم هم نیست کی وضعیت عادی میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی به نظر شما اگه از وایمکس استفاده کنم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •