راستش من قیمت رم خیلی دستم نیست، اما تو تاپیک خودش بپرسین فکر کنم زودتر جواب بگیرین.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
نمایش ورژن فرمویر گوشی:
کد:
برای GPS، این قصه سر دراز دارد.
با AGPS باید معمولا زیر 1 دقیقه وصل بشید. این تاپیک رو ببینید.
کد:
اگر الان گوشیتون زبان فارسی داره، بعد از آپدیت هم خواهد داشت، مشکلی نیست.
آره از خود سونی اریکسون بگیر نرمافزارشو:
کد:
ویواز:
1. کیفیت عکسش خوبه. یه چنتا نمونه عکس هم از پیکسون 12 دیدم، خیلی عالی بود. این تاپیکپو بگردی چیزای خوبی توش هست. یهکم ملت کلکل کردن توش، اما چیزهای مفیدی هم توش پیدا میشه.
کد:
2.کیفیت و سرعت پخش ویدیو خوبه، کلا سرعت بخش مدیاش خیلی خوبه. تو پخش hd اصلا لگ نداره. هندزفریش خیلی تعریفی نداره. البته جک 3.5 میلیمتری داره و هر هدفون استانداردی بهش میخوره.
3.تاچش خوبه، کیفیت صفحش هم خوبه، من که راضیم. فارسی رو هم ساپورت میکنه. برا من بعد از آپدیت، بعضی جاها فارسی رو خوب نشون نمیده (مثلا یوتیوب) که نمیدونم برا بقیه هم همینطوره یا نه. باز شما بپرس
4.سیستم عاملش خوبه، سیمبین با این محیطکاربری عمرا پیدا کنی. اصلا مثل یوزر اینترفیس زمخت نوکیا نیست

شما نسخه فارسی دارشو بگیر، دردسر هم نداره.
5.gprs که کیفیت خب اینترنت اوپراتورها زیاد جالب نیست. گوشی نه مشکلی از این لحاظ نداره. gps هم برای عملکرد سریع نیاز به اینترنت داره(AGPS) که اونم تحت تاثیر gprs یهکم بگیر نگیر دارهو اما کلا gps ویواز الان قویترین نیست. من gps آیفون رو دیدم، آفلاین هم کار میکرد. سه س.ت پیدا میکرد موقعیتو. ویواز gps اش ای بد نیست.
6.تو جعبه آره رم 8 گیگ هست.