با تشکر روی گزینه و بلوتوث توی این باکس کلیک چپ کن و گزینه حزف رو فشار بده به این راحتی اگه نشد با برنامه پاک کن .![]()
با تشکر روی گزینه و بلوتوث توی این باکس کلیک چپ کن و گزینه حزف رو فشار بده به این راحتی اگه نشد با برنامه پاک کن .![]()
من برنامه java run time رو نصب کرده بودم این مشکل پیش اومده بود.removeکه کردم درست شد
اومدم بگم دم این نوکیا گرم .کیفیت فیلم برداریش عالیه باید برید افزایش بدید تو تنظیماتش چون تو 5سطح دسته بندی کرده که سطح 5 همون با سرعت 30فریم بر ثانیه هست من با سطح 3 فیلم گرفته بودم 15 فریم بودخودش توضیحات داده این سطح رو پیشفرض انتخاب کرده که دل گوشی های دیگه(مدل های پایین تر) نسوزه بتونن اونها هم این سطح رو پخش کنند.کیفیت صداش و صفحه لمسیش عالیه. فقط ال سیدیش تو آفتاب آینه هست که اینم یه مزیته
دوتا دیگه سوال از محضر اساتید![]()
یکی اینکه من گوشی رو بعد از خرید توحالت خاموش 10ساعت بشارژ زدم صبح که پاشدم شارژ بود کاری هم ازش نکشیدم شبش دوباره خالی کردبعدش دیشب 4ساعت تو حالت روشن زدم بشارژ هنوز یه کوچولوام شارژش کم نشده !!
مشکل کار از کجا بود ؟حالا میخوام یه مقدار ازش کار بکشم ببینم تاکی دووم میاره.
دومیش از tdownload عزیز تو عکسی که شما گذاشتی کیف گوشی هم بود اما واسه من کیف نداشت![]()
کیف اورجینال روش بود ؟
Last edited by farhad resalati; 09-11-2010 at 21:03.
در رابطه با شارژ به هر حال فعلا باتري شما نو هست و بايد يه چند باري بزاريد نا آخر خالي بشه و شارژ كنيد و بزاريد تا آخر شارژ بشه تا باتريتون كاركرد درستش جا يوفته...
اين واسه همه طبيعي هست و منم كه تازه گرفتم همينطوري بود و رفته رفته داره بهتر ميشه و موندگاريش ميره بالا
البته كاركرد هم خيلي مهمه
مثلا يكي كه همش صفحه نمايشش روشنه و داره ازش كار ميكشه به بالاترين حالت ... يا اينكه مثلا استفاده از GPS يا اينترنت با واي فاي همه اينا شارژ حسابي استفاده ميكنن
اما مثلا من ديشب ساعت 8 اينطورا گوشي رو شارژ كردم و امروز خيلي كم در حد 2 تا زنگ و چندتا اس ام اس استفاده كردم يدونه خط هم كم نشده
دوستان لطف کنند گوشی X6 که می گیرند به بقیه هم بگن از کجا گرفتند - با کدوم گارانتی- با چه قیمتی و چه لوازمی تو کارتنش بود
با تشکر
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
[QUOTE=farhad resalati;5596110]
مشکل کار از کجا بود ؟حالا میخوام یه مقدار ازش کار بکشم ببینم تاکی دووم میاره.
/QUOTE]
مبارک باشه
چند گرفتید و از کجا گرفتید و گارانتیش چیه؟
در ضمن
داستان باطری کاملا طبیعی هست شما برای دفعات اول اونقدر از گوشی کار بکشید که خود بخود خاموش بشه و دوباره بزنید شارژ که باطری به حالت شارژ و دشارژ کامل برسه
دوستان عزیز مثل اینکه دیگه دقت نکردید اصلا چی گفتم!
بنده که گوشی اول عمرم نیست دارید توصیه میکنید شارژش کامل خالی بشه بعد شارژ کن ! ما از اون زمان که اومدیم تو این سایت دست به موبایل بودیماما خب گوشی عوض میشه و تکنولوژی ها مرتب در حال تغییر.
اگه دقت میکردید گفتم من از گوشی هیچ استفاده ای نکردم و با اینکه فول شارژ کرده بودمش به 20ساعت نکشیده شب پیغام داد تموم هست و خاموش شد. اگر نقل قول میکنید فقط تیگه آخر حرفم که حالا ازش کار میکشم ببینم چی میشه رو نقل قول نکنید همه دوستان هم میان روی همون مانور میدن! بقول معروف خشت اول چون نهد معمار کج ....:
خواهشا پست های قبلی رو هم بخونید در مورد خرید گوشی من صفحه 226 یا 227 کاملا توضیح دادم طوری که هرکی الان بره تو پاساژ علاالدین دیگه 3 ساعت نچرخه و متوجه حرف مغازه دار ها بشه و بدونه تفاوت قیمت ها واسه چی هست اما باز میگم اینجا 310بتاریخ 16 آبان
Last edited by farhad resalati; 09-11-2010 at 21:15.
عزيزم منم توهيني به شما نكردم كه شما بار اولته و ...
اين يه اصله و واسه كسايي گفتم كه نميدونن...
حالا شما كه از همون اول گوشي باز بودي چرا به خودت گرفتي !
بنده كه توضيح دادم كه اول كار هست و چند باري بايد خالي بشه شارژ بشه تا باتريتون به قول خودموني آب ديده بشه و بتونه به بهترين نحو كاركردش برسه
اميدوارم دوباره يه برداشت ديگه نكنيد از اين پست !
دوست عزیز خیلی غصه نخور
این گوشی یه سری مشکلات هم داره
برای من هم باطریش زود خالی میشه
ولی نور گوشیم متوسطه و جی پی اس هم خاموشه ولی اهنگ زیاد با گوشی بدون هندزفری گوش میدم
یه شوک بزنه ببین جواب میده یا نه ؟
تو 2 هفته ای که خریدم 2 بار شدید داغ کرده و گذاشتم 2 دقیقه تو یخچال خنک بشه حتی ال سی دیش مثل آتیش میشه
من که با تمام مشکلاتش ازش راضی هستم .
نقاط مثبت واسه من
3 تا 4 ساعت باش کار میکنم تنها 3 خط شارژ کم میکنه و نوکیا میل روس نصب و آبدیت کردم و روزانه باش ایمیل هام رو چک میکنم و ویدیو و کلیپ ها رو عالی پخش میکنه و واسه من عالیه و دوربینش بد نیست و گاهی داغ میکنه به طور کل با اطلاع از مشکلاتش خریدمش و ازش راضی هستم .
نگهش میدارم تا گوشی ایکس 9 بیاد .
من بیشتر واسه اینترنت خریدمش و دیدن کلیپ و موزیک و عالیه .
این هم عکس برداری گوشی در تاریکی مطلق
و در صفحات قبل عکس برداری در روز رو هم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد اون موقع بخیر که ایکس 6 داشتم!
داغ کردن گوشی شما مشکل غیر عادی هستش! اصلا تو گوشی من سابقه نداشته! در ضمن من هر 3.5 روز یا نهایتا 4 روز به شارژ می زدم و میشه گفت هر روز نهایت نیمس اعت هم باهاش ور میرفتم که به سه و نیم روز می کشیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)