تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 432 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من کارم فعلا آزاده و شغلم جوری نیست که بخوام برای همیشه روش حساب کنم
    ولی خوب به رشته های فنی و کلا کار فنی علاقه دارم هرچند دیپلمم کامپیوتره و کارای کامپیوتری هم زیاد انجام میدم
    اون یکی رشته چی بود؟
    من اون یکی را پیشنهاد میکنم

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه.....
    ظاهرا علمی کاربردی دیگه کارشناسی نرم افزار نمی‌گیره.... باید یه خورده در مورد این گرایش های جدید ای‌تی تحقیق کنم بعد شمبه زنگ بزنم.... میگم تلفنی صحبت میکنن با ادم اینا درسته؟! اخه اموزش خودمون اصلا جواب سلام ادم رو حضوری هم نمیده چه برسه به تلفنی!
    باید منتظر بشی تا دفترچه بیاد اما طبق شنیده ها:

پس از توزیع دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی ( ترمی ) دانشگاه جامع علمی کاربردی مشخص شد که این دانشگاه برای ترم آینده پذیرشی در رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار ندارد و در عوض ظرفیت زیادی را به گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات اختصاص داده است. در حالی که تا به امروز در مقطع کاردانی به کارشناسی ، غیر از دوره های پودمانی که از سال قبل راه اندازی شد، در رشته فناوری اطلاعات پذیرشی وجود نداشت.
    گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات به شرح زیر است:
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش تجارت الکترونیک
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش خدمات رایانه در شهرداری
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش فناوری اطلاعات
    مواد آزمون :
    ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
    زبان تخصصی
    مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
    ساختمان داده و الگوریتم

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اره دیدم..... ظاهرا کلا حذف شده نرم افزار...!!!
    البته من هنور امیدوارم.....

با این وجود، دوستان راجع به این رشته های بالا اطلاعی دارن؟! یا شما داری ؟

مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
    مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
    مخصوصا دوتای اول رو کمی دوست دارم.... امنیت اطلاعات احتمالا بره تو کار لینوکس و اینا و کلا مسیر زندگیم رو باید عوض کنم براش!!(چون از لینوکس اومدم بیرون و رو ماکروسافت تمرکز کردم!!!!)......
    دومی هماکروسافت توش قدرتمنده و اژور رو داره میشه روش کار کرد و البته دنیای اینده هم دست همین سیستم های تحت وب هستش.... سیستم عامل ها و کلاد کامپیوتینگ ها و ..... چند تا پیشنهاد در این مورد هم داشتم که چون بلد نبودم، نتونستم کار کنم!
    سومی کمی پایین تره... ولی خوب یادگیریش در کنار دونسته هام در کلاینت ساید، میتونه کار خوبی باشه....

اطلاعات دقیق تری راجع به دوتای اول اگر میشه دوستان محبت بکنن...

ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
    زبان تخصصی
    مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
    ساختمان داده و الگوریتم
    سه تای اخر، رو بالای 50 میزنم حتمی!! مخصوصا زبان که معمولا تو ازمون ها 100 میزنم! ولی ریاضی ها رو برنامه‌ای برای خوندنشون ندارم!! نظر دوستان چیه؟ میشه اینجوری رتبه اورد؟ مثلا رو بقیه کار کنم که بالای 50 بزنم همه رو، ولی ریاضی ها سفید باشن؟؟؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اره دیدم..... ظاهرا کلا حذف شده نرم افزار...!!!
    البته من هنور امیدوارم.....

با این وجود، دوستان راجع به این رشته های بالا اطلاعی دارن؟! یا شما داری ؟

مخصوصا دوتای اول رو کمی دوست دارم.... امنیت اطلاعات احتمالا بره تو کار لینوکس و اینا و کلا مسیر زندگیم رو باید عوض کنم براش!!(چون از لینوکس اومدم بیرون و رو ماکروسافت تمرکز کردم!!!!)......
    دومی هماکروسافت توش قدرتمنده و اژور رو داره میشه روش کار کرد و البته دنیای اینده هم دست همین سیستم های تحت وب هستش.... سیستم عامل ها و کلاد کامپیوتینگ ها و ..... چند تا پیشنهاد در این مورد هم داشتم که چون بلد نبودم، نتونستم کار کنم!
    سومی کمی پایین تره... ولی خوب یادگیریش در کنار دونسته هام در کلاینت ساید، میتونه کار خوبی باشه....

اطلاعات دقیق تری راجع به دوتای اول اگر میشه دوستان محبت بکنن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.

سه تای اخر، رو بالای 50 میزنم حتمی!! مخصوصا زبان که معمولا تو ازمون ها 100 میزنم! ولی ریاضی ها رو برنامه‌ای برای خوندنشون ندارم!! نظر دوستان چیه؟ میشه اینجوری رتبه اورد؟ مثلا رو بقیه کار کنم که بالای 50 بزنم همه رو، ولی ریاضی ها سفید باشن؟؟؟
    ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.
    Last edited by PSYCHO_MAN; 12-10-2012 at 18:25.

6. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 9884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اونجایی که آرامش داشته باشم.

پيش فرض

خیلی به خودت سخت نگیر.
    همین که زبان رو 100 میزنی خیلی خوبه.مطمئن باش حله! یعنی قبولی.
    ببین برا علمی کاربردی اصلا هیچی هم نخونی و بری سر آزمون، قبولی.
    اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
    ازهمین الان بهت میگم که قبولی.
    ولی به کسی نگی ها بین خودمون بمونه...

8. 2 کاربر از 9884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه
    در صورت قبولی در آزمون های فراگیر پیام نور کاردانی به کارشناسی ، دانشجوهای پودمانی کاردانی علمی کاربردی از آزمون جامع ( آزمونی که در آخر از دانشجوهای فارغ اتحصیل پودمانی گرفته میشه) معاف میشن ؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه
    در صورت قبولی در آزمون های فراگیر پیام نور کاردانی به کارشناسی ، دانشجوهای پودمانی کاردانی علمی کاربردی از آزمون جامع ( آزمونی که در آخر از دانشجوهای فارغ اتحصیل پودمانی گرفته میشه) معاف میشن ؟

آزمون جامع کلا حذف شد و شما وقتی همه واحدهای کاردانیتون رو پاس کردید بهتون کاردانی رو میدن. و برای کارشناسی باید در آزمونش شرکت کنید.

11. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

آزمون جامع کلا حذف شد و شما وقتی همه واحدهای کاردانیتون رو پاس کردید بهتون کاردانی رو میدن. و برای کارشناسی باید در آزمونش شرکت کنید.
    مرسی مرسی
    یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی کی میاد؟

کنکورش کی هست؟

من ساکن تهرانم.میتونم تهران قبول بشم؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بخشنامه سازمان وظیفه عمومی ناجا در مورد ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی

پیش از اینها تحصیل همزمان با خدمات سربازی از طرف دانشگاه پیام نور مشکلی نداشت و دواطلبان می توانستند همراه با خدمت سربازی در دانشگاه پیام نور نیز تحصیل کنند.

لازم به ذکر است : فارغ التحصیلان دیپلم ویا پیش دانشگاهی غیر غایب متولد سال های قبل ، مشروط بر اینکه دیپلم رشته های فنی – حرفه ای و کارودانش را حداکثر تا پایان ۲۲ سالگی و پیش دانشگاهی را تا پایان ۲۴ سالگی به اتمام رسانیده باشند نیزمجاز به ادامه تحصیل می باشند.

شایان ذکر است : فارغ التحصیلان مقطع کاردانی مجاز به شروع به تحصیل در مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری پیوسته نبوده و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی مجاز به شروع به تحصیل در مقطع دکتری پیوسته پزشکی ، دندانپزشکی و دامپزشکی نمی باشند.

دانشجویان در طول تحصیل ، فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و حداکثر تا یکسال بعداز تاریخ انصراف نیز در صورت قبولی مجازبه ادامه تحصیل می باشند.

همچنین شرایط انتقال دانشجو به این نحو می باشد: انتقال دانشجویان از دانشگاه به دانشگاه دیگر (بدون شرکت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصیلی امکان پذیر است ودر صورتیکه تمایل به تغییر رشته و مقطع تحصیلی داشته باشد شامل ضوابط دانشجویان انصرافی خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •