اون یکی رشته چی بود؟
من اون یکی را پیشنهاد میکنم
اون یکی رشته چی بود؟
من اون یکی را پیشنهاد میکنم
باید منتظر بشی تا دفترچه بیاد اما طبق شنیده ها:
پس از توزیع دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی ( ترمی ) دانشگاه جامع علمی کاربردی مشخص شد که این دانشگاه برای ترم آینده پذیرشی در رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار ندارد و در عوض ظرفیت زیادی را به گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات اختصاص داده است. در حالی که تا به امروز در مقطع کاردانی به کارشناسی ، غیر از دوره های پودمانی که از سال قبل راه اندازی شد، در رشته فناوری اطلاعات پذیرشی وجود نداشت.
گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات به شرح زیر است:
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش تجارت الکترونیک
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش خدمات رایانه در شهرداری
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش فناوری اطلاعات
مواد آزمون :
ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
زبان تخصصی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
ساختمان داده و الگوریتم
اره دیدم..... ظاهرا کلا حذف شده نرم افزار...!!!
البته من هنور امیدوارم.....
با این وجود، دوستان راجع به این رشته های بالا اطلاعی دارن؟! یا شما داری ؟
مخصوصا دوتای اول رو کمی دوست دارم.... امنیت اطلاعات احتمالا بره تو کار لینوکس و اینا و کلا مسیر زندگیم رو باید عوض کنم براش!!(چون از لینوکس اومدم بیرون و رو ماکروسافت تمرکز کردم!!!!)......مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
دومی هماکروسافت توش قدرتمنده و اژور رو داره میشه روش کار کرد و البته دنیای اینده هم دست همین سیستم های تحت وب هستش.... سیستم عامل ها و کلاد کامپیوتینگ ها و ..... چند تا پیشنهاد در این مورد هم داشتم که چون بلد نبودم، نتونستم کار کنم!
سومی کمی پایین تره... ولی خوب یادگیریش در کنار دونسته هام در کلاینت ساید، میتونه کار خوبی باشه....
اطلاعات دقیق تری راجع به دوتای اول اگر میشه دوستان محبت بکنن...
سه تای اخر، رو بالای 50 میزنم حتمی!! مخصوصا زبان که معمولا تو ازمون ها 100 میزنم! ولی ریاضی ها رو برنامهای برای خوندنشون ندارم!! نظر دوستان چیه؟ میشه اینجوری رتبه اورد؟ مثلا رو بقیه کار کنم که بالای 50 بزنم همه رو، ولی ریاضی ها سفید باشن؟؟؟ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
زبان تخصصی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
ساختمان داده و الگوریتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.
ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.
Last edited by PSYCHO_MAN; 12-10-2012 at 18:25.
خیلی به خودت سخت نگیر.
همین که زبان رو 100 میزنی خیلی خوبه.مطمئن باش حله! یعنی قبولی.
ببین برا علمی کاربردی اصلا هیچی هم نخونی و بری سر آزمون، قبولی.
اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
ازهمین الان بهت میگم که قبولی.
ولی به کسی نگی ها بین خودمون بمونه...
یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه
در صورت قبولی در آزمون های فراگیر پیام نور کاردانی به کارشناسی ، دانشجوهای پودمانی کاردانی علمی کاربردی از آزمون جامع ( آزمونی که در آخر از دانشجوهای فارغ اتحصیل پودمانی گرفته میشه) معاف میشن ؟
![]()
آزمون جامع کلا حذف شد و شما وقتی همه واحدهای کاردانیتون رو پاس کردید بهتون کاردانی رو میدن. و برای کارشناسی باید در آزمونش شرکت کنید.
مرسی مرسی
یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟![]()
دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
کنکورش کی هست؟
من ساکن تهرانم.میتونم تهران قبول بشم؟
بخشنامه سازمان وظیفه عمومی ناجا در مورد ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی
پیش از اینها تحصیل همزمان با خدمات سربازی از طرف دانشگاه پیام نور مشکلی نداشت و دواطلبان می توانستند همراه با خدمت سربازی در دانشگاه پیام نور نیز تحصیل کنند.
لازم به ذکر است : فارغ التحصیلان دیپلم ویا پیش دانشگاهی غیر غایب متولد سال های قبل ، مشروط بر اینکه دیپلم رشته های فنی – حرفه ای و کارودانش را حداکثر تا پایان ۲۲ سالگی و پیش دانشگاهی را تا پایان ۲۴ سالگی به اتمام رسانیده باشند نیزمجاز به ادامه تحصیل می باشند.
شایان ذکر است : فارغ التحصیلان مقطع کاردانی مجاز به شروع به تحصیل در مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری پیوسته نبوده و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی مجاز به شروع به تحصیل در مقطع دکتری پیوسته پزشکی ، دندانپزشکی و دامپزشکی نمی باشند.
دانشجویان در طول تحصیل ، فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و حداکثر تا یکسال بعداز تاریخ انصراف نیز در صورت قبولی مجازبه ادامه تحصیل می باشند.
همچنین شرایط انتقال دانشجو به این نحو می باشد: انتقال دانشجویان از دانشگاه به دانشگاه دیگر (بدون شرکت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصیلی امکان پذیر است ودر صورتیکه تمایل به تغییر رشته و مقطع تحصیلی داشته باشد شامل ضوابط دانشجویان انصرافی خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)