منم از اينكه يك سري نرم افزارها روش نصب نميشه اعصابم خورد ميشه و مي خوام آندروييد رو روش نصب كنم . نظرتون چيه ؟
منم از اينكه يك سري نرم افزارها روش نصب نميشه اعصابم خورد ميشه و مي خوام آندروييد رو روش نصب كنم . نظرتون چيه ؟
واقعا قصد خرید داری؟
ســـلام..دوستان من جت ام رو میخوام بفروشم...
به نظر خودم در حد دست دوم تمیزه...فقط قسمت درگاه یو اس بیش ...قسمتیش شکسته...هرکسی خریدار بود بگه عکس براش بزارم....سالم هم هست.....محتویات جعبه اش هم همه اش سالمه..فقط هندزفریش هست که قسمتی از سیمش لخته....ابته از گوشی ددست دوم این چیزا رو انتظاری نباید داشته باشیم...........
قیمت : ندارم....خودتون یه چیزی بگید بالا پایینش میکنیم.
رنگ: رز بلک...rose black
هرکس خواست خصوصی بده..![]()
سلام -گوشی جت-خریداریه مهر 89 -کاملا سالم -هم گوشی هم لوازمش حتی یه خط نداره-بیشتر این 1سالو خاموش بوده چون سربازی بودم-150-تا 160
ســـلام..دوستان کسی قیمت نو گوشی رو داره..؟؟قیمت روزش..؟؟
230-240 ولی هیچ کس نمیخره...
گوشی شما رو هم اگه عکس بزاری و انتظار قیمت بالایی نداشته باشی خریدارم...
اوکی ممنون..230-240 ولی هیچ کس نمیخره...
عکس که حتما..به روی چشم...روی چه پایه قیمتی مد نظرته و فکر میکنی..؟؟گوشی شما رو هم اگه عکس بزاری و انتظار قیمت بالایی نداشته باشی خریدارم...
اگه رمز مادریش رو فراموش کردید کد
ستاره 2767*3855مربع
رو بزن فقط همه اطلاعاتت ریست می سه.
لوگوی گوشی من استارت آپ vodaphone پس چرا؟
sw: s8000ACIF4 csc: s8000VODIF6(E010) OKحالا بخوام فریمورش رو عوض کنم این VODApHONE میره یا نه ؟
اصلا فریمور کدومش جدیدتر و بهتر ؟
جان من جواب بدید اصلا چرا لولوش فرق داره؟
یه سوال دیگه تو باتری گوشی شما بچه ها اسمی از چین اومده یا نه ؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by only_mohsen; 28-11-2011 at 21:57. دليل: غلط املایی
سلام.
گوشی S8003 رو دارم یه بار گوشی رو فلش کردم و بعد از اوون دوربین کار نمیکنه و پیغام Up Date Firm Ware رو میده . میخواستم بدونم چیکارش باید کنم و اینکه آخرین فریمورش کدومه ؟
یه سئوال دیگه اینکه بدون اینکه برنامه خوده CD ی گوشی رو نصب کنم چجوری میتونم از Phone Book م Back up بگیرم ؟
یه مورد دیگه ینکه مثلا سرعت اینگوشی باید زیاد باشه در صورتیکه بسیار کنده !!! اینو چی کارش کنم اساتید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)