کسی از بسته های رویایی همراه اول تا حالا استفاده کرده اگه آره خوب بوده یا نه
من هر کاری میکنم اصلا gprs وصل نمیشه چه برسه به بسته ها
کسی میتونه کمکم کنه
کسی از بسته های رویایی همراه اول تا حالا استفاده کرده اگه آره خوب بوده یا نه
من هر کاری میکنم اصلا gprs وصل نمیشه چه برسه به بسته ها
کسی میتونه کمکم کنه
بالاخره درستش کردم
فرستادم واسه نمایندگی
ولی حالا باتری رو نشون نمیده هر کاری هم کردم نتونستم پیداش کنم این کجاست ؟
سلام آقا سعید
بالاخره اینجا می خوام سوالای اساسی رو بپرسم.اول اینکه سبکترین رام پیشنهادیت کدومه؟(لایت)
رام پیشنهادی رو تو ایمیل بهم جواب دادی ولی می خواستم بدونم آخرین ورژن رامها کدوم یکیه؟
در ضمن قراره شنبه برم دی وی دی ها رو بگیرم اگه سوال نامربوط می پرسم به خاطر اینه که هنوز دی وی دی ها به دستم نرسیده.
راستی تو نرم افزارها contact managerهم گذاشتی؟ اگه آره کدومو پیشنهاد می کنی؟برای بلوتوث چی؟
راستی رام مانیلا دار هم گذاشتی؟
ببخشید که سوال زیاد می پرسم . امیدوارم پشیمونت نکرده باشم .با تشکرات فراوان
برو:
clock/word clock
اسم شهری که ساعت گوشی رو تنظیم کردی انتخاب کن ،بعد وقتی پنجره ی time and date اومد تو آخرین خط گزینه ی disply the clock on the title bar in all programs رو خاموش کن.
بچه ها نرم افزار فونت و اس ام اس فارسي هست واسه گوشي ؟
چرا هر چی برنامه و بازی نصب میشه با اینکه در حافظه 16 گیگ میریزم ولی میره توی حافظه اصلی 512 mb!!!! باید چکار کنم؟؟
هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
لینکشو برات پیام خصوصی کردم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
منظورتون اینه که باتری رو تو تسک بار نشون نمیده؟
این تسک بار جدید رو نصب کنید ببینید درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
بعضی برنامه ها باید در حاظه اصلی نصب بشه حتی شما اگه در هارد هم نصب کنید به طور پیش فرض تو اصبی نصب میشه . مشکل بزرگی نیست مخصوصا برای من که رام لایت دارم و 200 مگ خالی دارم!
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
نرم افزار هست که فونت گوشی رو عوض کنه . به نظرم زیاد لازم نباشه . فونت فارسی همراه با نرم افزار mobidiv نصب میشه و قابلیت اس ام اس فارسی رو اظافه میکنه:
خواندن فارسی:
نوشتن فارسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سبکترین ( واقعا سبک ترین) : I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0 با حجم 100 مگ!!!! داخل دی وی دی 2
آخرین ورژن رام اصلی تا امروز که چک کردم اینه: PDA_I8000NXXJE3_HW_40.MST با حجم 480 مگ!!!
نسخه کوک شده از روی همین اصلیه: I8000NXXJE3_lite.nb0 داخل دی وی دی 2
کانتکت منیجر فقط phonebook خود سامسونگ رو به صورت نصبی گذاشتم. به نظر کافی میاد . اگه رام سنس دار نصب کنید خود سنس یه فون بوک توپ داره.
رام مانیلا دار همون اچ تی سی سنس داره که یه چند تایی توشه مثل JE1_Sense2.5_Rh.nb0
رام تاپ فلو دار هم گذاشتم: Rapid_JE2_TF3D_ENG.nb0
مرسی از این که جواب می دین !هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
من اینارو قبلا می زدم ولی کار نمی کرد ! الان فعلا دنبال اینم که ببینم می شه درست کردش یا نه ( توی موداکو پرسیدم ) اگه جواب نداد 2 باره امتحان می کنم !
2باره مرسی !
امکان نداره کار نکنه خوراک هر روز خودمه!! دوباره امتحان کن صد بار امتحان کن . میشه خوب هم میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)