حسین فهمیده=>سعید هوشیار
ناپلئون=>نافرعون
به روباه میگن کو دمت
--
--
حسین فهمیده=>سعید هوشیار
ناپلئون=>نافرعون
به روباه میگن کو دمت
یه بار سر کلاس زیست معلم پرسید چند تا حیوان گیاه خار نام ببر:
منم گفتم: ملخ - خفاش - کرم خاکی
جدا همینا رو گفتم. یهو دیدم معلم و بچه ها بد نگاه میکنند.
معلمه گفت یعنی جدا ملخ و کرم خاکی از گاو و گوسفند زودتر به ذهنت رسید؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني معلمتون واقعا گفت گياه خار(نگفت گياه خوار)؟خب طبيعيه ديگه كه تو هم اون جوابا رو بدي
![]()
خیلی باحال بووووود فقط خیلی واسم جالبه بدونم خودت چی فکر کردی که اینا رو گفتی تفکرت تو اون لحظه خیلی جالبه
[quote=SR72;2079554]قربان همتون ....
من هم سوتی های باهالتون رو 2نبال مینم ...
مدرسه ما رو که یادتون هست ؟
quote]
ای ول خیلی باحال بود.واسه منم پیش اومده یه بار یکی از بچه ها جلوی یکی از معلما افتاد. معلممونم هول شد گفت وای چی شد؟حالا معلمه مرد ورفیق منم دخمل.منم مث BBC PRIMEپریدم گفتم بچه ها دید اقای ... چه جوری هول شد؟بیچاره سکته زد و مرد.اقا چشتون روز بد نبینه دیدم اونا در رفتن .منم تو این فکر بودم که اینا چرا خول شدن؟برگشتم که برم دیدم همون اقای.....پشت سرمه
ای ووووووووووووول
بچه خلاااااااااف
هه هه هه
کلی خندیدم دمت گرم
این دیگه چیه؟
شکلکارو خوب و بجا اومدی
![]()
ایول ... چون منم تقریبا کل تاپیکو خوندم ... یعنی 2نبال کردم ...
بعدشم ..من کجا اینجا سرورم ؟
من هر از گاهی سوتی هامو اینجا میدم ...مپل شما ..
انجا ebicross روزی 2 3 تا نده خابش نمیبره .... اوشون سرورن ...
کرم خاکی ......
بسیار این لحظه ... لحظه ی بدیه ... خوشحال شدم یکی تونست درکم کنه ....
قربونت ....milin3m عزیز ...![]()
امتحان شفاهی پای تخته بود. غلط املایی از من بوديعني معلمتون واقعا گفت گياه خار(نگفت گياه خوار)؟خب طبيعيه ديگه كه تو هم اون جوابا رو بدي
![]()
من هول شده بودم. مخم قاطی کرده بود. اگر ادامه پیدا میکرد قصد داشتم ماهی و پلانکتون و دایناسور رو هم بگم. واقعا وقتی معلمه گفت گاو و گوسفند از خجالت داشتم میمردم. جالبیش اینجا بود که با دست به بچه ها اشاره میکرد و دونه دونه میگفت گاو، گوسفند, اسب, خر و بچه ها یکی یکی میرفتن تو خودشون.خیلی باحال بووووود فقط خیلی واسم جالبه بدونم خودت چی فکر کردی که اینا رو گفتی تفکرت تو اون لحظه خیلی جالبه
فکر کنم اینا سوتیهاییه که حاجیمون داده که خیلی خلاصه گفتن مثلا به جای ناپلئون گفتن نا فرعون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)