من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.
الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!
من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.
الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!
آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!
اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!
بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!![]()
قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !
نسخه ایکس باکس انقدر فرق داره که انگار کلا یه بازی دیگه س! واقعا نسخه PC یه جور دهن کجی به PC بازهاس! البته من نسخه xbox رو هم نسبت به PES آش دهن سوزی ندیدم، ولی بازی ویژگی های زیبا و خاص خودش رو داره که جذابش می کنه و آدم دوست داره به بازی کردن ادامه بده، به خصوص ظرافت هایی که در گیم پلی بازی. البته من رو که برای خرید xbox قانع نکرد :d
سلام به همه :
یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
منم بار اول که 09 رو گرفتم بعد از یه فصل منیجر دیگه نتونستم ادامه بدم ولی کرکش رو که دانلود کردم درست شد
اگه این بازی هم کرکی داره که درستش میکنه لطفا معرفی کنین
برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نرو بروی به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
خیلی راحت
L1= Trigger run
R2= pace control
L2= cancel/dummy move
سلام.
یعنی چی با همین اینترنت؟ سیستمش رو میاره خونه شما؟ یا ISP یتون مشترکه؟ یا فقط اونم دایل آپیه؟ به هر حال ظاهرا خط شما علاوه بر کندی گیر داره و هر از گاهی تبادل اطلاعات صورت نمیگیره.
در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست. اونو میگید؟
دوستان من الان فیفا 09 رو بازی میکنم و ازش راضی هم هستم...حالا به نظرتون فیفا 2010 رو بگیرم یا نه؟ تفاوت این دو در چی هست؟ اگر فرقی ندارن من به خاطر آپدیت ها و ترکیبهای جدید همین 2010 رو بگیرم.البته منظورم نسخه پی سی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)