تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 312 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

devdata ای که مال 09 بود رو کپی کردی توی my document? ببین کلا راهش اینه با اون برنامه اکسل devdata دسته ات رو بنویس فکر کنم 8 تا کد میده توی خروجی یکی از اون 8 تا کد کاملا همونی خواهد بود که تنظیم کردی دونه دونه اون کد ها رو باید کپی کنی داخل devdata ای که توی my documet هست کافیه فایل devtada رو با text pad باز کنی و کپی کنی قبل از END of File و بعد سیو کنی و ببندیشحداق یه 6 7 باری باید بری داخل بازی ببیینی درست جواب میده یا نه اگه جواب نده کد بعدی رو باید به همین صورت کپی و سیو کنی من همینطوری برای گیم پد FGP-660 ام devdata نوشتم.
    من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.
    الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
    اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

7

دوست عزیز بازی فیفا 10 هم دمو داره و هم نسخه فول من هر دو رو دارم لینک دانلود دمو هم توی پست چهارم همین تاپیک هست.
    آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!
    اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
    حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!
    بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!
    اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
    حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!
    بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!
    قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه ایکس باکس انقدر فرق داره که انگار کلا یه بازی دیگه س! واقعا نسخه PC یه جور دهن کجی به PC بازهاس! البته من نسخه xbox رو هم نسبت به PES آش دهن سوزی ندیدم، ولی بازی ویژگی های زیبا و خاص خودش رو داره که جذابش می کنه و آدم دوست داره به بازی کردن ادامه بده، به خصوص ظرافت هایی که در گیم پلی بازی. البته من رو که برای خرید xbox قانع نکرد :d

داره خودمونی میشه azar_yurdum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه :
    یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
    برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...

من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟

ممنون از همه دوستان.

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !
    منم بار اول که 09 رو گرفتم بعد از یه فصل منیجر دیگه نتونستم ادامه بدم ولی کرکش رو که دانلود کردم درست شد
    اگه این بازی هم کرکی داره که درستش میکنه لطفا معرفی کنین

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.میشه بگین چطور میشه فیفا 2010 رو آنلاین بازی کرد؟؟؟؟من تو خوده بازی نمی تونم ثبت نام کنم از طریق دیگه نمیشه!!!!
    برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نرو بروی به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
    خیلی راحت

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در تنظیمات L1 و R2 رو شما به چه عباراتی نسبت میدید؟
    L1= Trigger run
    R2= pace control
    L2= cancel/dummy move

9. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه :
    یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
    برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...

من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟

ممنون از همه دوستان.
    سلام.

یعنی چی با همین اینترنت؟ سیستمش رو میاره خونه شما؟ یا ISP یتون مشترکه؟ یا فقط اونم دایل آپیه؟ به هر حال ظاهرا خط شما علاوه بر کندی گیر داره و هر از گاهی تبادل اطلاعات صورت نمیگیره.

در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست. اونو میگید؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من الان فیفا 09 رو بازی میکنم و ازش راضی هم هستم...حالا به نظرتون فیفا 2010 رو بگیرم یا نه؟ تفاوت این دو در چی هست؟ اگر فرقی ندارن من به خاطر آپدیت ها و ترکیبهای جدید همین 2010 رو بگیرم.البته منظورم نسخه پی سی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •