بعد ميگن چرا اينجا زدن تاپيك برای مقايسه ی دو بازی ممنوعه و تاپيك های اينجوری قفل ميشه !
اين تاپيك مقايسه نيست نيگا داريد توش چيكار ميكنيد ! حالا فرض كن مقايسه بود !
تموم كنيد اين بحث هارو تورو خدا !!!!
بعد ميگن چرا اينجا زدن تاپيك برای مقايسه ی دو بازی ممنوعه و تاپيك های اينجوری قفل ميشه !
اين تاپيك مقايسه نيست نيگا داريد توش چيكار ميكنيد ! حالا فرض كن مقايسه بود !
تموم كنيد اين بحث هارو تورو خدا !!!!
عزیزم من با حرفت نگفتم مخالفم.
خوب کاملا درسته. فیفا واقعا توی نسخه کنسول pes رو نابود کرده بود.
من فقط یاد این زمانی افتادم که با بچه ها کل کل میکردیم در مورد سایت های بازی.
حرف اصلی من این بود که برید توی تاپیک fifa لازم نیست بیاید اینجا چیزی بگید که fifa بهتره.
میبینین شما که فیفا بازی کردی نتونستی بفهمی اون عکس از نسخه X360 هست!!با دلیل مدرک هم ثابت کردم!!صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن
اینقدر هم امتیاز امتیاز نکن لطفا میانگین امتیازات فیفا 09 نسخه X360 معادل 88.35% بوده و مال PES 2009 روی PC معادل 80.50% بوده میبینی که اختلاف بسیار نجومی نیست!!!تازه برای شما که اینقدر امتیاز مهم هست اعلام کنم که PES 5 میانگینش از سایتها و مجلات 90.25% شده میبینی که اینقدر سایت سایت نکن!!لطفا!!
این دو تا عکس را هم بزرگش را ببین تونستی بعد بدن گرافیک یعنی چی!!
![]()
دوست دارم چون با مدرک حرف می زنی نه از روی ......![]()
امتیاز کیلوئی چند هستش اصلا اینه بازی به دلت بشینه
من دوستام ایکس باکس دارن و فیفا هم بازی میکنن ولی خودشون مگین برای شرطی بازی کردن اصلا فیفا خوب نیست روی بازیت اعتماد نداری ولی pes ّر عکس واقعا هر چی تو فکر ت هست میتونی پیاد ه کنی
نه موفقیت و شکست PES و نه موفقیت و شکست FIFA چیزی به من و شما اضافه نمی کنه. پس لطفا بیهوده کل کل نکنید و بهتر اینه که وقت بزارید و یه مقایسه ی دقیق و منطقی ارائه بدید که چیزی به دانسته هامون اضافه بشه نه اینکه چیزی به کینه هامون اضافه بشه!
اصلا من ميگم فعلا بيخيال مقايسه بشيم ( اينجا جاش نيست ) بعدا كه هر دو تا بازی عرضه شد
يه گروه ميزنيم اونجا مقايسه ميكنيم
خواهشا اين بحث رو تموم كنيد
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان يه سؤال : اين مربيگریه PES چه فرق هايی كرده ؟ منظورم اينه كه چه گزينه هایی بهش اضافه شده ؟
PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.
پس این همه تغییر در نسخه ی امسال بیهوده بوده!PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)