تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 229 از 352 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه Shadow Wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله فرمویری که روی گوشی هست یه سری مشکلات داره که با آپدیت حل میشه : تسک منیجر 3 بعدی اضافه میشه ، کیفیت صدای فیلم برداری گوشی افزایش پیدا میکنه (مهم) و یه سری تغییر کوچولو مثل یه کم افزایش عمر و یکم کیفیت عکس برداری بهتر میشه.
    آپدیتش مشکل خراب شدن گوشی رو نداره و تنها مشکلش به قول شما اینه که باید حجم زیادی فایل دانلود کنی ، به نظرم شما که براتون سخته ، حتما به یه فرمویر رسمی آپدیت کنین(نه کوک شده). چند وقت پیش بچه ها میگفتن فرمویر جدید این منطقه هم اومده ، اما من جایی ندیدم.
    سلام دوسته من
    من گوشي رو تازه گرفتم
    مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
    اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟

2. این کاربر از Shadow Wolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه اونم اینه که موقع فیلمبرداری با 8910 فلش دوربین روشن میشه یا نه؟
    یعنی منظورم اینه که نورش زیاده یا کم نور هست مثل نوکیا ان 73؟؟؟

4. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:
    i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
    GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
    چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
    دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
    راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
    مرسی.

6. این کاربر از hamid_samsung بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

8. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:

i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
    GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
    چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
    دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
    راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
    مرسی.
    من با جت و امنیا پرو کار نکردم
    ولی اکثر نیاز های شما رو بجز کیبورد و باتری 8910 تامین میکنه
    البته با استفاده متوسط باتری گوشی دوام خوبی داره(حدود 2 روز )
    ولی من تقریبا هر روز گوشی ام رو شارژ میکنم

تو سیتینگ میتونی هم روشن بزاریش هم خاموش
    نور دهی رضایت بخشی داره

10. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با جت و امنیا پرو کار نکردم
    ولی اکثر نیاز های شما رو بجز کیبورد و باتری 8910 تامین میکنه
    البته با استفاده متوسط باتری گوشی دوام خوبی داره(حدود 2 روز )
    ولی من تقریبا هر روز گوشی ام رو شارژ میکنم
    من چند جا خوندم باتری 8910 یکی از نقاط قوت گوشی هست و قوی هست ولی انگاز ضعیفه اون طور که شما میگید.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من چند جا خوندم باتری 8910 یکی از نقاط قوت گوشی هست و قوی هست ولی انگاز ضعیفه اون طور که شما میگید.
    بصورت کامل تو صفحات قبل در این مورد بحث شده
    به نظرم متوسط واژه بهتری برای تعریف کارکرد باتریه

داره خودمونی میشه Shadow Wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب خوشبختانه منم امنيا اچ دي رو خريدم
    ولي هرچي گشتم 16 گيگ پيدا نكردم
    چرا؟؟؟مگه نيمده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فرق قیمت بین 8 گیگ و 16 گیگ چند تومن هست الان؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوسته من
    من گوشي رو تازه گرفتم
    مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
    اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟
    مبارک باشه.
    مشکلی پیش نمیاد خیلی ها توی این فروم و موبایلستان فرمویر عوض کردن و تا اونجا که من میدونم براشون مشکلی پیش نیمده .
    بله من خودم دوبار فلش کردم.

16. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •