سلام دوسته من
من گوشي رو تازه گرفتم
مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوسته من
من گوشي رو تازه گرفتم
مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟
یه سوال دیگه اونم اینه که موقع فیلمبرداری با 8910 فلش دوربین روشن میشه یا نه؟
یعنی منظورم اینه که نورش زیاده یا کم نور هست مثل نوکیا ان 73؟؟؟
سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:مرسی.
i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده![]()
یه سوال دیگه اونم اینه که موقع فیلمبرداری با 8910 فلش دوربین روشن میشه یا نه؟
یعنی منظورم اینه که نورش زیاده یا کم نور هست مثل نوکیا ان 73؟؟؟
من با جت و امنیا پرو کار نکردم
ولی اکثر نیاز های شما رو بجز کیبورد و باتری 8910 تامین میکنه
البته با استفاده متوسط باتری گوشی دوام خوبی داره(حدود 2 روز )
ولی من تقریبا هر روز گوشی ام رو شارژ میکنم
تو سیتینگ میتونی هم روشن بزاریش هم خاموش
نور دهی رضایت بخشی داره
من چند جا خوندم باتری 8910 یکی از نقاط قوت گوشی هست و قوی هست ولی انگاز ضعیفه اون طور که شما میگید.![]()
بصورت کامل تو صفحات قبل در این مورد بحث شده
به نظرم متوسط واژه بهتری برای تعریف کارکرد باتریه
خب خوشبختانه منم امنيا اچ دي رو خريدم
ولي هرچي گشتم 16 گيگ پيدا نكردم
چرا؟؟؟مگه نيمده؟؟؟
مبارک باشه.
مشکلی پیش نمیاد خیلی ها توی این فروم و موبایلستان فرمویر عوض کردن و تا اونجا که من میدونم براشون مشکلی پیش نیمده .
بله من خودم دوبار فلش کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)