ویندوزتو از فوروشگاه معتبر خریدی یا از دست فوروش؟![]()
ویندوزتو از فوروشگاه معتبر خریدی یا از دست فوروش؟![]()
سلام دوستان
من دوباره سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
ببینید من یه ویندوز 7 داشتم که باهاش کل درایوهام رو با Bitlockerش قفلگذاری کردم و ویندوزم خراب شد به هر ترتیبی که بود یکی از درایوهای غیر ضروریم رو فرمت کردم و سعی کردم دوباره ویندوز 7 رو نصب کنم اما هر کاری میکنم 7 روی کامپیوترم لود نمیشه ختی هاردم رو روی کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم اما موقعی که وصلش میکنم ویندوز 7 هنگ میکنه.
همین شد که ویستا نصب کردم به امید اینکه با این بتونم قفل درایوهام رو باز کنم اما حالا مشکلم این پیغامه :
حالا کمکی ک هاز شما میخوام اینه که بهم بگید چرا اینجوری شده و چجوری میتونم قفل دراوهام رو باز کنم
حداقل اگر نمیدونید یه سایت معتبری ( مهم نیست فارسی نباشه ) چیزی بهم معرفی کنید تا سریعتر به نتیجه برسم
آخه اطلاعاتهاردم برام واقعا مهمه و فوق العاده بهشون نیاز داریم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید
البته ببخشیدها, سیستم شما یا از عصر حجر موندن یا ....
یا مینویسه Farsi یا Persian
نیست دیگه چه سیغه ایه...
منظورش اینه باید بنویسه : فارسیالبته ببخشیدها, سیستم شما یا از عصر حجر موندن یا ....
یا مینویسه Farsi یا Persian
نیست دیگه چه سیغه ایه...![]()
دوستان لطفا به من کمک کنید از 5 بعدازظهر منتظرم
من دوتا درایو پریماری C و D دارم. که هردو فرمت شده بود. تو D وین XP نصبیدم و بعدش تو C سون رو نصبیدم. سون بوت رو به دست گرفت و دیگه XP رو تحویل نمیگیره. چون یه سری فایلای بوت XP قبل از نصب سون تو C بود و حالا سون با فرمت درایو برای نصب حذفشون کرد، دیگه اصلا XP شناخته نمیشه. (حتی تو Repair خود XP)
من فایلای NTLDR و NTDETECT.COM و boot.ini رو کپی کردم تو D و به بوت لودر سون XP رو شناسوندم. حالا وقتی تو بوت روی XP میزنم، سیستم ریستارت میشه. نمیتونه XP رو لود کنه. امکانش هست مشکل از MBR درایو D باشه؟ راهی به نظرتون میرسه؟
با تشکر
فرمان بالا را اجراء کردم، (البته <cd drive > بوتxp قرار دادم و <hd drive> مسیر نصب ویندوز xp) فرمان بخوبی اجراء شد، ولی هنگام بالا آمدن xp باز همان پیغام خطا فایل را میده
پیغام دقیقاً اینه:
:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
windows root>\system32\ntoskrnl.exe>
Please re-install a copy of the above file
شما فایل مذکور رو ببینین جایگزین شده یا نه(با dir گرفتن توی داس یا توی 7ازش properties بگیرین).
دستت درد نکنه درست شد.
چشم از این به بعد حتما رغایت می کنم یا لینک میزارم یا عکس خیلی کوچیک
این همه از این ویندوز تعریف می کنن اما اصلا هیچ کدوم از درایورهای مادربورد من رو نمیشناسه .مادر بورد من P5Q-E هستش.
باید دستی نصب کنم که البته یه چیزی هست که اون نصب نمبشه .(نمیدونم چیه)
برنامه ای که مادربورد من داره برای Save کردن انرژی رو هم نمیشناسه.
این محیط ویندوز XP که میگفتن تو 7 قابل اجرا است چه جوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)