اون مشکلی که میگفتم داشتم یعنی تو مرحله با قایق که دنبال شفرد میرفتیم و هنگام افتادن از آبشار به آب از بازی خارج میشد حل کردم!
مشکل از DirectX بود که مال داخل خود DVDش رو نصب کردم حل شد, گفتم بگم چون بعضی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.
خوش باشید☻
اون مشکلی که میگفتم داشتم یعنی تو مرحله با قایق که دنبال شفرد میرفتیم و هنگام افتادن از آبشار به آب از بازی خارج میشد حل کردم!
مشکل از DirectX بود که مال داخل خود DVDش رو نصب کردم حل شد, گفتم بگم چون بعضی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.
خوش باشید☻
چطور؟؟؟؟من که همه بازیامو مفت می خرم. مفت مفت دریغ از یک گرون.![]()
در اصل مثل یه مین میمونه که هرچی از جلوی دوتا لیزرش رد بشه میترکه ...
تو مرحله ای که نباید بذاری dsm بیوفته خیلی کاربرد داره من همه رو دور خونه گذاشتم همشون رفتن هوا ...![]()
یکی از دوستان شیرین سخن اینجا میگفت من 2 بار 3 ستاره تموم کردم..
منم گفتم باشه...
تو راست میگی..
من دارم میرم.. خیلی بیشتر از اصل بازی حال میده..
اما در عین حال خیلی هم سخته..!!!
من 3 ستاره زیاد تموم نکردم .. اما بیشتررش رو 2 و 1 تموم کردم..
خیلی حال مـــیده..!
سلام دوستان
یه سوالی ذاشتم الان من تو مرحله ای هستم که میریم زندان و کابیتان برایس رو آزاد می کنیم
وقتی داریم فرار می کنیم می رسیم به سالن غذاخوری اونجا باید چکار کنیم همه افراد می ایستند و نگاه می کنن
Act آخر special ops باز نمیشه ! 40 تا ستاره می خواد من هم حال ندارم تکی برم co-op یه حرفه ای بیاد 40 تا ستاره باز کنیم با هم
خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيلي آشغال هست اين بازي
من بازی رو 4 DVD خریده بودم و تا آخرش بدون هیچ مشکلی رفتم. الان نسخه 3 DVD بازی رو خریدم و دارم روی حالت سخت بازی میکنم. چقدر سخته
می خواستم بدونم کسی از بچه ها که این بازی رو خریده، نسخه نصبش ارجینال بوده یا نه؟ میدونین منظورم چیه که؟ مثل نسخه قبلی که باید 2 تا DVD رو روی هارد استخراج می کرد و باید از روی هارد نصب میکردی. اون فایل هایی که روی هارد میریخت، فایل های نصب ارجیناله بازی بودن. با منوی اصلی و خیلی باحال به همراه شماره سریال.
اما هم 3 DVD و هم 4 DVD این بازی، نصبشون ساخته وطنه!! بدونه سریال. راحت
سلام.
میخواستم ببینم که میشه از درون خود بازی از صفحه اسکرین شات گرفت ؟
اگر میشه کجا ذخیره میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)