تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 381 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

تو مبايلستان ديده بودم قبلا ولي نميدونم كجاش بود؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان و اساتيد گرامي سلام

يه سوال مهم دارم
    من ميخوام يه اومنيا بگيرم ، قيمت 16 گيگش با گارانتي نميدونم چي چي بود 440 تومن
    اونوقت همون پك جديدش كه ميگن پك بزرگ 475-500 تومن بود
    من هولدر و رم يه گيگ و شارژر ماشين نميخوام ( لا اقل با اين 30-40 تومن اختلاف !)
    ولي سوالم اينه كه نكنه اين پك جديدا گوشي توشونم جديدتره و كيفيت ساخت بهتري داره يا اينكه سامسونگ اشكالات قديميتررو رفع كرده و يا اينكه بر عكس پك كوچيكتر ها اصل تر ! باشن
    ورژن رام حالا زياد مهم نيست ادم به خاطر 40 تومن ارزونتر ريسك آپگريد رو هم ميكنه
    ممنون

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام لطفا در مورد رم جدید توضیحی بدین-من آخرین رمی که خود مایکروتل داشت با فارسی ساز برام گذاشته اما مصرف باطری خیلی بالا هست کمکم کنین-ابن رم جدید خوب هست ؟new WM 6.5 based on A5

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

pda:i900jpiA3/jpiA3
    phone:i900jvhK2
    این چیزی هست که خوده نمایندگی حدود 20 روز پیش روش ریخت برام-اما سرعنت امده پایین ومصرف باطری خیلی زیاد شده است

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مشكل كار نكردن سي دي امنيا(Getting Started Disc)

با سلام خدمت اساتيد و دوستان:
    يكي از دوستان بعد از مدتها موفق به خريد گوشي امنيا شد.امروز كه خواست از گوشي براي نصب برنامه استفاده كنه به سي دي اون (getting started disc for omina-i900) مراجعه كرد ولي به مشكل برخورد.سي دي رو كه داخل درايو مي زاره و setup.exe رو اجرا ميكنه يك صفحه سبز رنگ باز ميشه كه هيچ سوال يا تغيير بعدي نداره.از دوستان خواهش مي كنم كه هر چه سريعتر در مورد اين مشكل راهنمايي كنند.مجددا تشكر مي كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد و دوستان:
    يكي از دوستان بعد از مدتها موفق به خريد گوشي امنيا شد.امروز كه خواست از گوشي براي نصب برنامه استفاده كنه به سي دي اون (getting started disc for omina-i900) مراجعه كرد ولي به مشكل برخورد.سي دي رو كه داخل درايو مي زاره و setup.exe رو اجرا ميكنه يك صفحه سبز رنگ باز ميشه كه هيچ سوال يا تغيير بعدي نداره.از دوستان خواهش مي كنم كه هر چه سريعتر در مورد اين مشكل راهنمايي كنند.مجددا تشكر مي كنم.
    فکر کنم مشکل از کامپیوترش باشه رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن اگه بازم کار نکرد برو یه موبایل فروشی بگو یکی برات کپی کنه .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام لطفا در مورد رم جدید توضیحی بدین-من آخرین رمی که خود مایکروتل داشت با فارسی ساز برام گذاشته اما مصرف باطری خیلی بالا هست کمکم کنین-ابن رم جدید خوب هست ؟new wm 6.5 based on a5
    firmware گوشیتو update کن شاید درست بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من از همه چیز واجبتر واسه اومنیا گارانتی مایکروتل هستش..چون احتمال dead این گوشی خیلی زیاده و تنها راه درست شدن اینه که بفرستی رومانی یا اینکه بدی مایکروتل تا کامل بوردشو عوض کنه که اونم فقط واسه گوشیای با گارانتی انجام میشه!
    جونه من با ما شوخی نکن من قلبم ضعیفه. تازه دیروز امنیامو گرفتم به همین زودی بمیره ...؟ آخه نمیگی تو بندرعباس من نمایندگی مایکروتل از کجا گیر بیارم.

داره خودمونی میشه f6rhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جونه من با ما شوخی نکن من قلبم ضعیفه. تازه دیروز امنیامو گرفتم به همین زودی بمیره ...؟ آخه نمیگی تو بندرعباس من نمایندگی مایکروتل از کجا گیر بیارم.
    دوست عزیز فک کنم با این قلب ضعیف بهتر بود برین یه گوشیه دیگه بگیرین
    ولی خوب جدا از شوخی واقعیت همینه ..می تونین عبارت --((تجربیات dead اومنیا))-- رو تو همین تاپیک سرچ کنین و واقعیت رو ببینین..
    به شخصه معتقدم اگه با رام فعلی گوشی مشکلی ندارین(مثلا مصرف باطری یا کندی گوشی) نیازی یه تعویض رام نیست..رام من jvhi2 هستش که یکی پرمصرف ترین رام تو شارژ باطری هستش و هر شب مجبورم تا صبح بزارم تو شارژ..با این وجود تا الان رام رو آپگرید نکردم..من اوایل اسفند 87 گوشیمو گرفتم...
    ولی تصمیم دارم رامم رو به dxia5 ارتقا بدم..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز فک کنم با این قلب ضعیف بهتر بود برین یه گوشیه دیگه بگیرین
    ولی خوب جدا از شوخی واقعیت همینه ..می تونین عبارت --((تجربیات dead اومنیا))-- رو تو همین تاپیک سرچ کنین و واقعیت رو ببینین..
    به شخصه معتقدم اگه با رام فعلی گوشی مشکلی ندارین(مثلا مصرف باطری یا کندی گوشی) نیازی یه تعویض رام نیست..رام من jvhi2 هستش که یکی پرمصرف ترین رام تو شارژ باطری هستش و هر شب مجبورم تا صبح بزارم تو شارژ..با این وجود تا الان رام رو آپگرید نکردم..من اوایل اسفند 87 گوشیمو گرفتم...
    ولی تصمیم دارم رامم رو به dxia5 ارتقا بدم..
    نه داداش چاکرتم رام توپه همه چیز خوب من جونه گوشیم از جونه خودم مهمتره

11. این کاربر از bakhishman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •