تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 229 از 4751 اولاول ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما تهران هستی؟

یعتی هیچ کسی نبوده تو اینجا که تا حالا تغییر سرویس داده باشه
    بابا مگه من مسخره اونام خوب مهر رو روزنامه رسمی شرکت یه بار ضمیمه پروندم شده
    و دستشونه دیگه دو باره آخه چرا
    اه اه اه...............
    سلامی دوباره

منم مشکلم همینه

البته یزدی مسئول اکانت من هست ولی امروز بجاش یک یارو برداشت که این رو گفت

حالا میرم شرکتش کاری نداره خبرش رو هم میدم برای کسی مشکلی پیش اومد بدونه

نه من الان زنگ زدم پشتبانی گفت که شما وقتی 512 اکو گرفتی تمامی مدارکت ضمیمه پروندت هست و تحویل امور مشترکینه که فقط کارش یه تماسه کچولو هست که منم فردا زنگ میزنم تا بشه 256 آرت
    بگو ایشا اله

اگه شما قبلا مدارکو تحویلشون دادی دیگه مشکلی نداره و راحت سرویست یه روزه البته با پرداخت فاکتوری که برات ارسال میشه تغییر پیدا میکنه همین
    احتمالن اونی هم که جایه مسئول اکانت شما گوشی رو برداشته یخورده تازه وارد بوده حتما

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ببخشید ولی سوال های من اون بالاها می یاد .... تا تایید شه طول میکشه ...
    من یه چیزی رو توش موندم ... شماها همه با شاتل حال می کنید ؟؟؟ و آیا هیچ کدوم از شما نمیتونه از داتک بگیره ؟؟
    چون داتک فوق العاده است ... 256 رو بدون محدودیت ماهی 27800 میده ... فقط یه نامه از دانشگاه می خواد که اونم الکیه ...
    حیف که منطقۀ مارو ساپورت نمیکنه ... البته کیفیت شاتل هم خوبه ... ولی این محدودیت حجمی آدم رو خل میکنه ... ماهی 10 گیگ واقعاً کمه ...
    براي من فقط شاتل، داتك و پارس آنلاين فعاله... پارس رو كه بذار درِ كوزه آبشو بخور!

دوست عزيز داتك 256 share ميده اون قيمت. اگه به خودشون هم زنگ بزني (البته اگر بتوني بخش فروش داتك رو بگيري!!!!!!!!!! فروش جواب نميدن چه برسه پشتيباني...!!!!!!!!!) بپرسي سرعت 256 چنده ميگه بين 16 تا 28 كه اين يعني 128 يه كم بيشتر كه ميشه همون art1 شاتل. قطعي ها هم كه ميگن زياده براي داتك.

در ضمن فقط 10 گيگ نيست. شب ها و پنج شنبه و جمعه رايگانه... من از ديشب ساعت 12 بدون وقفه در حال دانلود هستم و تا شنبه ساعت 7 صبح هم ادامه خواهد داشت!!!
    Last edited by siamak_mu; 01-01-2009 at 23:29.

3. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان ببخشید ولی سوال های من اون بالاها می یاد .... تا تایید شه طول میکشه ...
    من یه چیزی رو توش موندم ... شماها همه با شاتل حال می کنید ؟؟؟ و آیا هیچ کدوم از شما نمیتونه از داتک بگیره ؟؟
    چون داتک فوق العاده است ... 256 رو بدون محدودیت ماهی 27800 میده ... فقط یه نامه از دانشگاه می خواد که اونم الکیه ...
    حیف که منطقۀ مارو ساپورت نمیکنه ... البته کیفیت شاتل هم خوبه ... ولی این محدودیت حجمی آدم رو خل میکنه ... ماهی 10 گیگ واقعاً کمه ...
    خیانت به شاتل اونم در تاپیک شاتل که قراره منبع نون خوردن ما بشه!!! همکاران آینده... پشتیبانان 24 ساعته! کجایید! خداوندا...گر نباشد شاتل تن من مباد!!!

5. 5 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

بچه مشکل سرعتم حل شده تازه با ec0 128 بعضی اوقات سرعت دانلودم 40 هستش؟!؟!؟!؟!
    و یه مساله ی دیگه، درسته که سرویس شبش محدودیت را حساب نمیکنه و یجورایی نامحدود هست؟ از چه ساعتی اون وقت؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

میتونید یک ماه برید روی eco128 و ماه بعد هم بیاید 512eco ولی برای 512 دوباره باید نامه دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت بدید
    سوال خوبی پرسید.
    شما مطمئنی که دوباره باید نامه برد ؟ اینا هم ملت رو مسخره کردن
    شیراز که اینجوری هست احتمالا اونجا هم همین جور هست چون اونها نمیان نگاه کنن ببینن که شما قبل از 128 512 داشتید یا نه
    بهترین راه اینه که زنگ بزنید بپرسید
    چون هروقت بیشتر از 128 بخوای باید اون اوضاح را داشته باشی

من از همون یارو که پیشش رفتم برای سرویس پرسیدم گفت شما دیگه هروقت بخواهید این سرویس 512 رو درخواست بدید با این نامتون مشکلی ندارید حالا نمیدونم اگه اینطوری باشه که همیشه 512 میگیرم که دیگه محتاج گرفتن نامه نشم چون دانشگاه من دیگه تموم شد و دیگه نمیتونم نامه بگیرم مگه اینکه دوباره دانشگاه برای مقاطع بالاتر قبول بشیم و بتونیم نامه بگیریم و البته بعید میدونم دیگه به اون راحتی بتونم نامه بگیرم چون همه دانشگها از مدیر بگیر تا آبدارچی من رو میشناختن و کارم رو سریع راه انداختن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه مشکل سرعتم حل شده تازه با ec0 128 بعضی اوقات سرعت دانلودم 40 هستش؟!؟!؟!؟!
    و یه مساله ی دیگه، درسته که سرویس شبش محدودیت را حساب نمیکنه و یجورایی نامحدود هست؟ از چه ساعتی اون وقت؟

بله معلومه که درسته از 1- 7 صبح مجانی هست
    +5 شنبه ها و جمعه ها که کلا مجانیه

9. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله معلومه که درسته از 1- 7 صبح مجانی هست
    +5 شنبه ها و جمعه ها که کلا مجانیه
    البته این دوستمون اکو داره که پنجشنبه و جمعه ها براش رایگان نیست. یه موقع نری پنجشنبه جمعه کل فایلای اینترنت رو دانلود کنی به امید این که ترافیک رایگانه!!! اکو فقط شبها از 1 تا 7 رایگانه.

11. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

در ضمن فقط 10 گيگ نيست. شب ها و پنج شنبه و جمعه رايگانه... من از ديشب ساعت 12 بدون وقفه در حال دانلود هستم و تا شنبه ساعت 7 صبح هم ادامه خواهد داشت!!!
    یه چیزی حواست باشه ها؟؟
    از ساعت 12 شب جمعه تا 1 شب (ینی 1 ساعت) جمعه جز روز شنبه حساب میشه و این یک ساعت فکر کنم جز حجمت محسوب خواهد شد...

13. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته این دوستمون اکو داره که پنجشنبه و جمعه ها براش رایگان نیست. یه موقع نری پنجشنبه جمعه کل فایلای اینترنت رو دانلود کنی به امید این که ترافیک رایگانه!!! اکو فقط شبها از 1 تا 7 رایگانه.

آخ اصلا حواسم نبود دستت درد نکنه که گفتی وگرنه یکی رو به تباهی کشونده بودم
    قربون دستت

15. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا سیامک ممنون از توجه شما ... ببخشید ولی من چون عضو جدید هستم نمی تونم پیام خصوصی بزنم ...
    اون مطلبی که تو پیام خصوصی فرمودید رو من از خدامه ... فقط چطوری باهاتون در ارتباط باشم ؟؟؟ اگه مایل هستین تو پیام خصوصی برام id یاهو خودتون رو بگذارید ...
    من پنج شنبه ها رو نمی دونستم ... فکر کردم فقط جمعه ها نا محدوده ... البته من گفتم خوبیه شاتل اینه که 128ی که میده واقعاً 128 ه ... کمتر نیست ...
    فقط یکی بهم بگه امکان استفادۀ همزمان از دو پورت lan و usb مودم چطوری فراهم میشه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •