Norton Internet Security 21-08-2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Internet Security 21-08-2011
داش بتمن دستت ندرده
اما وقتی اون سریالی که دادی زدم گفت این برای نسخه بتا بعدشم لینک دانلود نسه بتا رو داد فکر کنم نسخه ما فیناله
نمیدونم چرا اینطوریه ؟
اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این نسخه فکر کنم برای HP بود که تو اینترنت پخش کردن و شایعه شد که ورژن نهاییه.
بعد از اون دو تا ورژن مختلف اومد. از لینک زیر میتونید ورژن 19.1.0.16 رو دریافت کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی آپدیتش کنید تبدیل میشه به 19.1.0.18 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا عجب اناسنین
یعنی الان اینو به پاکم اینی که لینک دادی دان کنم بعدش نصب ؟
فقط یک چیط برام سواله که چرا اسنقدر حجمش کمه اون یکیه فینال دروغیه120 مگی بود
شرمنده دادا بتمن هی سوال می کنیما![]()
سلام.ای بابا عجب اناسنین
یعنی الان اینو به پاکم اینی که لینک دادی دان کنم بعدش نصب ؟
بله این رو دانلود کنید و نصب کنید.
اون نسخه که شما گرفتید بسته آپدیتها رو با خودش داره.یعنی حدود 90 مگ فقط مربوط به آپدیتش میشه.فقط یک چیط برام سواله که چرا اسنقدر حجمش کمه اون یکیه فینال دروغیه120 مگی بود
این بسته آپدیت تو همه نسخه های فاینال وجود داره.
تصور غلط اینه که خیلی ها فکر میکنن فایل نصبی نورتون بزرگه.
درحالیکه همونطور که می بینید فایل نصبی به 40 مگابایت هم نمیرسه.
تو نسخه فاینال یه بسته آپدیت هم بهش اضافه میکنن و میره بالای 100 مگابایت !
اون نسخهی پر سر و صدا رو ظاهرا به HP داده بودن تا با محصولات خودش عرضه کنه.
حالا یا این محصول ویژه لو رفته یا به صورت ناهماهنگ و بدون اطلاع قبلی به همراه محصولات HP عرضه شده.
الان هیچکس جوابگو نیست و سیمانتک هم میگه ما هنوز تو مرحله Beta هستیم و RTM نداریم.
======================================
شما بعد از اینکه NIS 2012 رانصب کردید باید حداقل 110 مگابایت آپدیت دریافت کنید.
اگر از قسمت تنظیمات گزینه Smart Definitions رو فعال کنید این 110 مگابایت میرسه به حدود 60 مگابایت.
در مورد Smart Definitions هم به تفصیل بحث شده و کافیه یه جستجوی ساده انجام بدید.
(البته من سایز آپدیتها رو با توجه به NAV گفتم و ممکنه کمی تغییر داشته باشه)
خواهش میکنم. سوال شما ممکنه سوال خیلی ها باشه.شرمنده دادا بتمن هی سوال می کنیما
Norton Internet Security 2011 22/8/2011
NORTON 360V5 22/8/2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نورتون اینترنت سیکوریتی OEM دازم که یک بار با ترایل ریستسر سال پیش تمدیدش کردم،حالا مدت زمانش تموم شده و من تنبلی کردم قبل از این که کامل تموم بشه ریستش نکردم،الان هر چی دکمه ی "subscrib now" رو میزنم،هیچ اتفاقی نمیوفته،چطور میتونم بدون uninstall و reinstall کردن دباره تمدیدش کنم؟؟ممنون.
من با کلیدهایی که drhaniball عزیز برای Norton Internet Security 2011 گذاشته بودن نورتون رو رجیستر کردم و حدود 158 مگابایت آپدیت شد.فکر کنم به خاطر کلیدهای معتبر برای اولین بار نورتونم درست و حسابی آپدیت شد
![]()
تنها راهش این است که از سریال هایی که دوستان در همین تاپیک قرار میدهند استفاده کنید
دلو زدم به دریا و norton internet security را نصب کردم.الان 15 دقیقست نصبش کردم درصد استفاده از پردازنده از 27% کمتر نمیشه.قبلا نود داشتم درصد روی 2-1 درصد بود
همینجوریه؟!!یا عیب از جای دیگست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)