تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 229 از 482 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من که تو فکره ایرانسل و مبین نتم
    این طوری نمیصرفه دیگه
    البته برای من که همون 16 رو داره میگیره
    1.35 رو روزی دارم کماکان
    ولی پدره سیستم و برق در میاد این طوری
    یه آماری بگیرم زا اونا ببینم کدوم بهتره
    محدوده ایرانسل که رایگان هم داره تو سعادت آباد خوب جواب داده برای بچه ها
    داریوش جان
    کامپیوتر که مثه ماشین استهلاک نداره که بخواد خراب بشه.اگه بخواد خراب بشه هاردت ممکنه خراب شه اونم نه به این زودیها .من الان دوساله که دارم دانلود میکنم و مشکلی نداشتم
    از لحاظ برق هم اگه از کامپیوتر های جدید استفاده کنید که مشکل برق هم ندارید
    والا من ای دی اس ال رو ترجیح میدم چون اصلا حوصله ندارم دم به دقیقه زنگ بزنم و بگم آنتنتون قطع شده

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها این سیستم محدودیت سرعت اداری رو مجدد راه انداختن یا بخاطر دلیل افزایش سرعت حجمی ها اینجوری شده؟
    فایل می خوام بگیرم روز ها اکثرا زیر 5 کیلوبایت هست.

نوتبوک هم هست ولی آخه نوتبوک که جونه اونطوری نداره
    زیاد روشن باشه وا میره میپکه ها
    راستی بچه ها نوتبوک رو گه 24 ساعته روشن باشه و وصل باشه برق باید باطریش رو در بیارم؟ اگه کمتر چی؟

حالا من برسم با گوشیم یه تستی میکنم دانلود رو و سرعتش رو! ولی آخه پدره گوشی هم در میاد

بالاخره پس از کلی حرص خوردن یه خورده ام خندیدیم . دمت گرم

الان که فکر میکنم میبینم به دردی دچار شدیم که اگر خونه امون هم آتیش گرفته باشه داداش کوچیکه داره کباب میشه و دانلود روی 99 باشه ترجیح میدهیم بشین دانلود تموم بشه

اینها که میگن صرفه جویی کنید سرعت اینترنت رو ببرند بالا هم وقت جوونا رو تلف نکنند و هم هرینه ها رو بیارند پایین

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

از مدیران معذرت میخواهم اگر کمی بی ربط باشه ولی :
    یادم هست توی خاطرات اسرا میخوندم که یکی از نگهبانهای عراقی ها بهشون گفته بود اگه شما رو ول کنیم با این پنکه سقفی هلی کوپتر میسازید و فرار میکنید . ماشاالله که ایده ها کم کم داره شکل میگیره

دوستان جديدا پينگه من خيلي داغون شده به پشتيباني كه زنگ زدم گفت دست ما نيس و چون share هستش همينه و كاريش نميشه كرد
    باطري لپ تاپ هم اگه هميشه به برق باشه مشكلي پيش نمياد به شرطي كه حدالامكان هفته اي 1 بار از برق بكشين و از باطريش استفاده كنيد .خود من با اين روش 3 ساله دارم از لپ تاپم استفاده ميكنم و هنوزم باطريش عين روز اولشه.

عجب بحث شیرینی در رابطه با لپ تاپ و ....رو از دست دادم
    در کل وقتی هیچی تو کشور بر منوال عادی پیش نره و محدودیت و مسدودیت ایجاد بشه رشد کردن این جور ایده ها اصلا عجیب نیست.
    Last edited by zed2; 30-10-2010 at 16:39. دليل: -

3. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش جان
    کامپیوتر که مثه ماشین استهلاک نداره که بخواد خراب بشه.اگه بخواد خراب بشه هاردت ممکنه خراب شه اونم نه به این زودیها .من الان دوساله که دارم دانلود میکنم و مشکلی نداشتم
    از لحاظ برق هم اگه از کامپیوتر های جدید استفاده کنید که مشکل برق هم ندارید
    والا من ای دی اس ال رو ترجیح میدم چون اصلا حوصله ندارم دم به دقیقه زنگ بزنم و بگم آنتنتون قطع شده
    چرا نداره برادر
    اونم چیپست مادربورد و ... اش بعد از یه مدت خسته میشه دیگه
    هارد هم که به قوله شما همش داره میچرخه
    من سیستمه دانلودم برای 5 ساله پیشه و همش هم روشنه خاموشی نداره هر یه سال و اندی هم پاورش رو بعضا فن هاش رو عوض میکنم
    حالا باز این خوبه ولی دانلود آفلاین خیلی فشار بیشتری میاره
    آدم هم کامپیوتر جدید نمیگیره که دانلود کنه
    مثلا منن برای کیسه بازیم 5 ماه پیش 800 تومن پوله 3 تا دونه قطعه دادم بعد بزارم دانلودکنم مثلا باهاش؟

آره ای دی اس ال اینطور که پیداست باز حداقل تو ایران stable ترین کانکشن رو داره

بچه ها این سیستم محدودیت سرعت اداری رو مجدد راه انداختن یا بخاطر دلیل افزایش سرعت حجمی ها اینجوری شده؟
    فایل می خوام بگیرم روز ها اکثرا زیر 5 کیلوبایت هست.

عجب بحث شیرینی در رابطه با لپ تاپ و ....رو از دست دادم
    در کل وقتی هیچی تو کشور بر منوال عادی پیش نره و محدودیت و مسدودیت ایجاد بشه رشد کردن این جور ایده ها اصلا عجیب نیست.
    والا برادر من که سرعتم همونه هیچ فرقی نکرده
    با آی پی از رپید شیر دارم دانلود میکنم
    روزی 1.2 گیگ تا 1.35 گیگ متغیره

5. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز زنگيدم داتك از زنه در مورد افزايش سرعت سرويس هاي محدود پرسيدم گفت محدود ها 1 به 6 هستش و نامحدود 1 به 4 و سرعت نامحدود بيشتره.
    اينطور كه پيداس خودشون هم خبر ندارن.
    به نظرم داتك با اين كلك افزايش سرعت( مثه صبا نت و شاتل )ميخواد كاربر جذب كنه و وقتي خرش از پل بگذره سرعت هارو كم ميكنه.

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز زنگيدم داتك از زنه در مورد افزايش سرعت سرويس هاي محدود پرسيدم گفت محدود ها 1 به 6 هستش و نامحدود 1 به 4 و سرعت نامحدود بيشتره.
    به نظرم داتك با اين كلك افزايش سرعت( مثه صبا نت و شاتل )ميخواد كاربر جذب كنه و وقتي خرش از پل بگذره سرعت هارو كم ميكنه.
    این کلکش سرویس قدیمی منو داره خراب می کنه. من هیچ وقت در لینک مستقیم و با 16 کانکشت سرعتم از 31 پایینتر نبوده. الان بین 20 تا 30 می چرخه و متوسطش شده 28. دانلود تک کانکشن هم که نوسان داره از 0 تا 30. البته همیشه اینجوری نیست و گاهی هم شبیه حالت عدیه.
    امروز پشتیبانیش به من میگه از 8 تا 32 عادیه ! راست هم میگه طبق قرارداد و با ضریب اشتراک گذاری، ولی هم خودش و هم من می دونیم که داره داستان میگه و سرویسشون یه مشکلاتی پیدا کرده.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

داتک شرکت توپیه .

دیروز ازش سرویس گرفتم .

کلا پشتیبانیش عالیه - بانظمه و مهم تر ارزون هستش .

من که راضیم فعلا .

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داتک شرکت توپیه .

دیروز ازش سرویس گرفتم .

من که راضیم فعلا .
    مباركه
    قبول دارم همين الانش هم از خيلي isp ها سرتره ولي مشكل من با اين زناس كه همه سوالا رو چپه جواب ميدن.
    منكه از اين به بعد اگه مشكل داشته باشم فقط شبا زنگ ميزنم پشتيباني اخه حال و حوصله چك و چونه با اين زنا رو ندارم .
    حالا چي گرفتي ..؟؟؟ نامحدود..؟؟؟ چند...؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا نداره برادر
    اونم چیپست مادربورد و ... اش بعد از یه مدت خسته میشه دیگه
    هارد هم که به قوله شما همش داره میچرخه
    من سیستمه دانلودم برای 5 ساله پیشه و همش هم روشنه خاموشی نداره هر یه سال و اندی هم پاورش رو بعضا فن هاش رو عوض میکنم
    حالا باز این خوبه ولی دانلود آفلاین خیلی فشار بیشتری میاره
    آدم هم کامپیوتر جدید نمیگیره که دانلود کنه
    مثلا منن برای کیسه بازیم 5 ماه پیش 800 تومن پوله 3 تا دونه قطعه دادم بعد بزارم دانلودکنم مثلا باهاش؟
    هیچ طوریش نمیشه برادر
    برای چی باید خسته بشه؟اصلا کدوم چیپست رو شما میگی؟
    اگه فن سی پی یو یا کارت گرافیک رو میگفتی باز یه چیزی .من تا حالا نشنیده بودم بگم چیپست خسته میشه
    من ادمی رو میشناسم که چندین ساله کامپیوترش روشنه و خاموش نکرده درضمن مثه شما دانلود افلاین هم داره
    به قول خودش شما یه سیستمو هرچقدر هم که عالی باشه بعد از چندسال که قدیمی میشه میندازیش دور
    من نمیخوام بگم شما از کیستون چه استفاده ایی بکنید اما به دلیل اینکه چیپستش خسته میشه بخوایید یه کیس دیگه جمع کنید بنظرم کار منطقی نیست

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ما که سر در نیاوردیم از کاره اینا
    برای ما رو خراب کاری نکنن هر کاری خواستن بکنن

این کلکش سرویس قدیمی منو داره خراب می کنه. من هیچ وقت در لینک مستقیم و با 16 کانکشت سرعتم از 31 پایینتر نبوده. الان بین 20 تا 30 می چرخه و متوسطش شده 28. دانلود تک کانکشن هم که نوسان داره از 0 تا 30. البته همیشه اینجوری نیست و گاهی هم شبیه حالت عدیه.
    امروز پشتیبانیش به من میگه از 8 تا 32 عادیه ! راست هم میگه طبق قرارداد و با ضریب اشتراک گذاری، ولی هم خودش و هم من می دونیم که داره داستان میگه و سرویسشون یه مشکلاتی پیدا کرده.
    بابا آخه شما اکانکشن رو چرا این همه زیاد کردی
    به جا اون 2-3 تا فایل رو از چند سرور مختلف بگیر
    منم میخواستم یه فایل دانلود کنم که تو کله روز 800 مگ هم دانلود نداشتم که

داتک شرکت توپیه .

دیروز ازش سرویس گرفتم .

من که راضیم فعلا .
    فعا که اولین نفری هستید این حرف رو داری میزنی!! مبارک باشه برادر

مباركه
    قبول دارم همين الانش هم از خيلي isp ها سرتره ولي مشكل من با اين زناس كه همه سوالا رو چپه جواب ميدن.
    منكه از اين به بعد اگه مشكل داشته باشم فقط شبا زنگ ميزنم پشتيباني اخه حال و حوصله چك و چونه با اين زنا رو ندارم .
    حالا چي گرفتي ..؟؟؟ نامحدود..؟؟؟ چند...؟؟؟
    کلا همینن دیگه

هیچ طوریش نمیشه برادر
    برای چی باید خسته بشه؟اصلا کدوم چیپست رو شما میگی؟
    اگه فن سی پی یو یا کارت گرافیک رو میگفتی باز یه چیزی .من تا حالا نشنیده بودم بگم چیپست خسته میشه
    من ادمی رو میشناسم که چندین ساله کامپیوترش روشنه و خاموش نکرده درضمن مثه شما دانلود افلاین هم داره
    به قول خودش شما یه سیستمو هرچقدر هم که عالی باشه بعد از چندسال که قدیمی میشه میندازیش دور
    من نمیخوام بگم شما از کیستون چه استفاده ایی بکنید اما به دلیل اینکه چیپستش خسته میشه بخوایید یه کیس دیگه جمع کنید بنظرم کار منطقی نیست
    بابا مادربورد شما چیپست نداره یعنی؟!!
    یه فنه کوچیک هم دارن معمولا من 2 بار فنش رو عوض کردم فقط

برادر شما اصلا منظوره منو نگرفتی! چه ربطی داره به کیسه جدید
    من خودم 3 تا دسکتاپ دارم تو اتاقم

شما گفتی سیستم جدید بگیری مشکل برق حل میشه من میگم سیستم جدیدی که 800 تومن پوله 3 قطعش رو دادم فقط رو بزارم برای دانلود؟
    تازه پاور و سخت افزاراش هم قوی تره برق بیشتر میسوزونه خوب

بی خیاله موضوع کلا من سیستم هام رو دور نمیندازم در هر صورت
    Last edited by DaRiOuShJh; 31-10-2010 at 22:25.

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا آخه شما اکانکشن رو چرا این همه زیاد کردی
    به جا اون 2-3 تا فایل رو از چند سرور مختلف بگیر
    منم میخواستم یه فایل دانلود کنم که تو کله روز 800 مگ هم دانلود نداشتم که
    باید تست کنم.
    البته این که سرویس شما تغییری نکرده عجیب نیست. یه مواقعی هم همه از داتک در حال نالیدن هستن ولی سرویس من سالمه!
    کلا تا 3 ماه در سال خراب شدن سرویس رو عادت دارم.
    Last edited by marahimi; 31-10-2010 at 22:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •