اقا یه چیز دیگه دادشم ساندسیک فیوز داره ... حالا من یه جا سراغ دارم کلیپ پلاس میفروشه (4گیگ 60 تومن) ... جایی رو کسی سراغ داره که فیوز بفروشن؟
فیوز موزیک 24 ساعت پخش میکنه...
پلاس چه قدر موزیک پخش میکنه؟
اقا یه چیز دیگه دادشم ساندسیک فیوز داره ... حالا من یه جا سراغ دارم کلیپ پلاس میفروشه (4گیگ 60 تومن) ... جایی رو کسی سراغ داره که فیوز بفروشن؟
فیوز موزیک 24 ساعت پخش میکنه...
پلاس چه قدر موزیک پخش میکنه؟
من یه بار همین جا پرسیدم از بچه ها کسی از فیوز نسل جدید تو ایران خبری داره یا نه کسی جوابی نداد.
پلاس ماکزیمم 15 ساعت.
حجم بالا با قابلیت بالای پخش با این هزینه نمیخونه رفیق
آخرین پیشنهادم Olympus ws-560m هست 250 تومن با 4 گیگ که البته 1 گیگش ws-450 همون قیمت مورد نظر شماست.
از سونی هم sony icd-ux513 هم 4 گیگ 160 تومن.
اقا من میخواستم موزیک هم پخش بکنه ها !
اینا موزیک پخش میکنن ؟
حداقلشux ها فکر نکنم موزیک پخش بکننا ... میکنن؟
آره مشکل پخش نداره.
Sony's ICD-UX513F voice recorder is perfect for recording lectures as well as listening to your favorite tunes in between classes or at the office. Equipped with FM radio recording, Digital VOR and scene select function allows you to select five modes of recording scenes.
امروز برای رفیقم رفتم یه کووان i9 گرفتم و خیلی زد تو ذوقم اصلا صداش اون چیزی که فکر میکردم نبود خیلی کم بود صداش و مدل e2 صداش به نظرم بهتر بود و از کووان ناامید شدم
Last edited by fabio montari; 18-03-2011 at 03:34.
پلیر های قدیمی تر صداشون خیلی زیاد بود ولی بر اساس قوانین وضع شده توسط موسسسه های بین المللی بهداشت قوانینی وضع شد تا محصولات جدید از استاندارد هایی تبعیت کنند یکیش محدود کردن حجم خروجی هست مخصوصا بعضی کشور های پیشرفته مثل انگلستان که از این موضوع بین جوون هاشون خیلی رنج میبردند...
برای همین هست که ورژن اروپایی فرم ویر ها حجم صداشون کمتر از بقیه هست و برای همین از earbud تو پک پلیر استفاده میکنند و برای همین وقتی پلیر رو روشن میکنی و resume میکنی صدا کم کم زیاد میشه تا به پرده گوش شک وارد نشه.
i7 که مدل قبل سری i هستش صداش محسوس از i9 بیشتره(هر چند اندازش کوچک تره) ملاکت حجم صدا هست دنبال X5 , D2,O2, ..... اینها باش.
Last edited by peaceful1; 18-03-2011 at 09:23.
سلام
من یه ام پی 3 پلیر میخوام که قیمتش زیر 30 تومن باشه 2 گیگ بیشتر هم نمیخوام باشه یعنی لازمم نمیشه
و شارژی هم باشه اگر صفحه دار باشه خیلی عالی میشه اگر هم نبود مهم نیست
ممنون میشم زودتر جواب بدید یه چیزی بگید که همه جا پیدا بشه مثلا تو اینترنت یا شهرهای دیگه مثل قم
بازم ممنون
اخه اینقدر صدا کمه ؟ از پلیر سونیه خودم خیلی صدا کمتر بود و کیفیتشم کمتر بود و اقعا خیلی با واکمنه خودم حال کردمتازه فیوزم دسته رفیقمه وگرنه با اونم تست میکردم ولی همون فیوز صداش خیلی بهتر از i9 هست تازه میخواستم برای خودم j3 بگیرم خوب شد نگرفتم کلا تو پلیر هایی که تا الان تست کردم واکمن از همه بهتر بود بعد سانسا بعد کووان بعدش کریتیو و بعدشم iriver
البته یه بار سامسونگ هم تست کردن خیلی با حال بود yp2 بود فکر مدلش البته اونو تو هواپیما تست کردم و صداشو قشنگ انالیز نکردم
![]()
منم از این واکمن تعریف زیاد شنیدم یدونه از این ایرفون ها رو هم بزار کنارش دیگه میشه آخرش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)