تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 577 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود

دوستان یکی بهمن کمک کنه دارم دیوونه میشم

من ubuntu 8.10 را می خوام نصب کنم وقتی به صورت live میاد بالا در دسکتاپ وقتی روی اینستال می زنم وقتی به مرحله ی انتخاب پارتیشن می رسه توی اون لیست هیچی نیست (هیچ کدوم از پارتیشن ها رو نشون نمیده) در ضمن قبل از اقدام به نصب هم یکی از پارتیشن هام رو فرمت کردم واسه نصب ubuntu 8.10

نمی دونم چکار کنم
    دوست عزیز شما با live بالا نیار و وقتی که صفحه ی اول اومده روی گزینه ی دومی یعنی install کلیک کن ... همون صفحه رو برات می آره ! ولی جالب اینه که دسترسیت به درایو ها و غیره آزاد میشه ...
    توی اون قسمت پارتیشن روی Manual کلیک کن ... و برو جلو ... اون موقع همه چیز درست میشه ... من هم این مشکل رو داشتم !!!
    در ضمن یادت نره SWAP رو هم بسازی !!!

قربان شما !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فضای خالی پارتیشن هاتون کم هست حداقل باید 4gb باشه.
    شاید حرف شما درست باشه ... ولی پارتیشن بنده حدودا 20 گیگ بود و هاردم 750 گیگ !!! هیچ کدوم رو نشون نداد !!! همون روشی که توی پست بالا گفتم رو دنبال کنین !!! من هم خیلی درگیرش شدم ! ولی خیلی جالب بود ! از طریق live نمیشناخت ولی از اون طریق یعنی همون install اول کار به راحتی شناخت ...

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من وقتی اون رو پاک کردم super ubuntu رو جاش نصب کردم دیگه ! گراب اون بالا می آد !!!
    حتما یه جاشو اشتباه کردی
    چطور ممکنه که در سوپر اوبونتویی که تازه نصب کردی گزینه بوت برای اوبونتویی که از روی سیستمت پاک شده و دیگه وجود نداره باشه؟!؟!؟!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حتما یه جاشو اشتباه کردی
    چطور ممکنه که در سوپر اوبونتویی که تازه نصب کردی گزینه بوت برای اوبونتویی که از روی سیستمت پاک شده و دیگه وجود نداره باشه؟!؟!؟!؟
    من نفهمیدم چی می گی !!!!

ولی هست ! وقتی هم روش کلیک می کنم یه سری تنظیمات می اد که می گه فایل ها نیست !

یه چیز دیگه هم هست ! اینا گراب رو روی اون یکی هاردم نصب می کنن !!! یعنی نمی دونم چه طوری بگم !مثلا وقتی که هارد دومم که لینوکس روش نصبه قطعه وقتی که سیستم بالا می آد این گراب می آد ولی می گه فایل ها نیست ... !

به هر حال ! روشی برای حذف کردن این سه گزینه که مربوط به کوبنتو میشه نیست ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من نفهمیدم چی می گی !!!!

ولی هست ! وقتی هم روش کلیک می کنم یه سری تنظیمات می اد که می گه فایل ها نیست !

یه چیز دیگه هم هست ! اینا گراب رو روی اون یکی هاردم نصب می کنن !!! یعنی نمی دونم چه طوری بگم !مثلا وقتی که هارد دومم که لینوکس روش نصبه قطعه وقتی که سیستم بالا می آد این گراب می آد ولی می گه فایل ها نیست ... !

به هر حال ! روشی برای حذف کردن این سه گزینه که مربوط به کوبنتو میشه نیست ؟
    ببینید به فایل menu.lst برید در آدرس /boot/grub و با دستور زیر البته در ترمینال می تونید مستقیم بازش کنید:
    sudo gedit /boot/grub/menu.lst
    و در اونجا اون آپشن ها رو تغییر بدید. در مورد گراب هم باید بگم که مهم اون هست که کدام هارد شما مستر هست، چون تغییرات سکتور مربوط به بوت در روی هارد مستر انجام میشه.

6. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من فکر کنم برنامه gparted روی سیستم نصبه ولی نمی دونم از کجا و چطوری اجراش کنم؟ لطفا کمکم کنید/

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من فکر کنم برنامه gparted روی سیستم نصبه ولی نمی دونم از کجا و چطوری اجراش کنم؟ لطفا کمکم کنید/
    معمولا دسترسی به gparted نیاز به کاربر ریشه داره. شما دو کار میتونیبکنی اگر این برنامه در منو توزیعت وجود نداره ;

1. کلید ترکیبی alt+f2 رو فشار بده و اسم برنامه رو بنویس و روی کلید launch بزن.
    2. اسم برنامه رو داخل ترمینال بزن و enter کن.

9. 2 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

توی tab ادمین هم هست .... به اسم partion editor ....

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض نسخه ی Alpha 5 خانواده Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope منتشر شد

امروز 27/2/2009 پنجمین نسخه ی آزمایشی ( 5 Alpha ) خانواده ی اوبونتو 9.04 با نام Jaunty Jackalope شامل توزیع های Ubuntu , Kubuntu , Xubuntu , Ubuntu Studio , Mythbuntu منتشر شد.

تغییرات کلی صورت گرفته:

- آپدیت بسیاری از بسته های نرم افزاری و ...
    - استفاده از جدیدترین نسخه ی X.Org server 1.6 . ( تا زمان انتشار درایور های اختصاصی کارت های گرافیک سازگار با این نسخه از X.Org , ناپایداری هایی به طور موقت برای بعضی از کاربران ایجاد خواهد شد. )
    - نسخه ی آلفا ۵ شامل Kernel 2.6.28-8.26 بر پایه ی Linux Kernel 2.6.28.7 می باشد.
    - احتمال استفاده ی پیش فرض از فایل سیستم Ext 4 در نسخه های آینده بنا بر درخواست کاربران
    - پشتیبانی از فایل سیستم Ext 4 در نرم افزار gparted

تغییرات صورت گرفته در Ubuntu 9.04 Alpha 5

- سیستم اطلاع رسانی ( notification ) جدید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

- لوگین اسکرین جدید

- برنامه ی نصاب جدید و بهبود یافته

- بهینه سازی اندازه ی فونت ها با توجه به قابلیت های مانیتور شما

تغییرات صورت گرفته در Kubuntu 9.04 Alpha 5

- استفاده از Qt 4.5 RC1 منتشر شده توسط Qt Software ! استفاده از Qt 4.5 باعث افزایش سرعت کلی دسکتاپ و رفع بسیاری از ایرادات فعلی می شود. بنابراین کوبونتو 9.04 بر پایه ی Qt 4.5 خواهد بود !

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- برنامه ی نصاب ( installer ) جدید که به طور کامل به PyKDE4 پورت شده و ظاهر منطبق با KDE 4 دارد و همچنین استفاده از نقشه ی timezone جدید ...

- استفاده از برنامه ی IRC جدید با نام Quassel ! در حال حاضر از نسخه ی 0.4 این برنامه با امکانات و ویژگی های تکمیل شده استفاده شده است.

- استفاده از ابزارک ( Plasmoid ) جدید Network-Manager برای KDE4 به جای ابزار knetworkmanager . البته knetworkmanager همچنان وجود دارد ولی در هنگام ورود به دسکتاپ به طور خودکار اجرا نخواهد شد.

- ابزار Micro blogging جدید با نام choqoK که توسط آقای مهرداد مومنی توسعه داده شده در Kubuntu 9.04 موجود خواهد بود.

- حل مشکل استفاده ی هم زمان از Amarok2 و Kmail/Akonadi . البته در نسخه ی Alpha 5 , برنامه ی Amarok2 به صورت پیش فرض وجود ندارد و بایستی از مخزن Universe نصب شود. در نسخه ی نهایی کوبونتو ۹.۰۴ , Amarok2 به صورت پیش فرض وجود خواهد داشت.

- ابزار Kdebluetooth آپدیت شده و در نسخه ی آلفا ۵ مجددا از آن استفاده شده است !

- بروز رسانی مستندات از KDE3 به KDE4 و احیای مجدد KHelpCenter

کسب اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تور تصویری K/Ubuntu 9.04 Alpha 5

کد:

منبع خبر:
    کد:
    Last edited by sudotux; 27-02-2009 at 18:05.

12. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تاپیک زیر رو نگاه کنین !!!!!!!

کد:
    LMAO !!! اگه منبعش درست باشه ! یعنی این که ملکه ی انگلستان هم از ubuntu استفاده می کنه !! این جوری که معلومه ! بز بی باک هم هستش !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •