تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 298 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اول راجع به ان گیج
    بازیاش درسته که کنارشون تریال نوشته
    ولی تو منوهاش فولن
    کسی تونسته با این گوشی در انگیج ان بشه ؟ ویا id ngage بسازه ؟
    اره
    من ساختم
    arman khan95
    ان هم شدم
    امتیازامم اپ کردم
    رنکینگ هم گرفتم
    گوشیم زبان فارسی رو هم نداره ... اینو باید چه کار کنم ؟
    اپدیت

2. 3 کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟
    هر بازی نصب میکنم کنارش مینویسه تریل . . .
    دوست من اشکالی نداره .. برای منم همینه ولی بازیهام همه فول هستند ... نگران نباش ...

4. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من گوشيم زبان فارسي نداره چيكار كنم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

shoma n86 bekhar ino velesh kon

7. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟
    هر بازی نصب میکنم کنارش مینویسه تریل . . .
    سلام دوستان
    ببخشید یکم دیر شد.
    منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
    بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))حالا تو هم امتحان کن شاید درست شد(البته اگه مشکل داری باهاش دیگه میل خودته)
    خواستم بهت لینک بدم واسه کلاینت 1536 دیدم تو فروم خودمون نیست تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا می کنی.

9. این کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

گوشی با این همه عیب و نقص
    ولش کن!

11. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یکم دیر شد.
    منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
    بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))حالا تو هم امتحان کن شاید درست شد(البته اگه مشکل داری باهاش دیگه میل خودته)
    خواستم بهت لینک بدم واسه کلاینت 1536 دیدم تو فروم خودمون نیست تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا می کنی.
    من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
    تو چطور نصبیدی ؟؟
    چیکارش کردی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
    یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .

2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21

3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.

4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.

خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.

5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.

6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.

پیروز باشید

14. 2 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند نفر از دوستان اینجا حاضرند نوکیا N97 داشته باشند؟
    (صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان

1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
    یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .

2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21

3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.

4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.

خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.

5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.

6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.

پیروز باشید
    منظورت از نرم افزار گوشی . pc studio هست ؟؟؟
    مگه چیکارش کردی که اینقد مصرف باتری کم شده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •