سلام دوستان
1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .
2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21
3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.
4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.
خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.
5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با
نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.
6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.
پیروز باشید
.gif)