تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 630 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها واسه ازمون بعدي همه مبحثاي پايه رو ميخونيد؟من فكر نكنم برسم يك سري از اختصاصيارو بخونم.ولي عمومي رو تمام تلاشمو سعي ميكنم بكنم.اخه ديگه نميرسيم خيلي بخونيمشون
    يه توصيه‌ي شخصي: براي آزمون درس نخونيد، براي کنکور درس بخونيد.
    گاهي اوقات ممکنه شما به برنامه‌ي آزمونها به خوبي نرسيد. اينطوري شايد بشينيد و در عرض دو سه روز يه سري مطالب رو با کيفيتي پايين تر از کيفيت مطلوبش بخونيد، صرفاً براي اينکه به آزمون برسيد.

پس اگه به بخشي از برنامه‌ي آزمون هم نرسيديد، مهم نيست؛ کنکوره که مهمه و اون هم کيفيت مطالعه نياز داره!

2. 11 کاربر از hackerboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بره شيمي راهنمايي خوبي كردين ولي نگفتين چند ساعت تو هفته وقت مي ذاريد؟!
    بره درس زبان رو هم پيشنهاد بدين خيلي ممنون ميشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

آقا من 12 تومن دادم به شیمی کنکور گاج میخوام بدونم چطور کتابیه ؟ من تا حالا دو سه بار همینطوری نگاه کردم چیزه خوبی به نظر میرسه نظر شما درمورد این کتاب چیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

14

يه توصيه‌ي شخصي: براي آزمون درس نخونيد، براي کنکور درس بخونيد.
    گاهي اوقات ممکنه شما به برنامه‌ي آزمونها به خوبي نرسيد. اينطوري شايد بشينيد و در عرض دو سه روز يه سري مطالب رو با کيفيتي پايين تر از کيفيت مطلوبش بخونيد، صرفاً براي اينکه به آزمون برسيد.

پس اگه به بخشي از برنامه‌ي آزمون هم نرسيديد، مهم نيست؛ کنکوره که مهمه و اون هم کيفيت مطالعه نياز داره!
    راستی شما چرا حاضر نشدی با کانون همکاری کنی ؟!
    مگه آزمون هاش رو نمیدادی ! پس دیگه مشکل از کجاست؟!
    من احساس میکنم یه جور غرور و حس جنگ طلبانه از طرف تو این مساله رو به وجود آورد.
    راستی چرا ؟

6. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی شما چرا حاضر نشدی با کانون همکاری کنی ؟!
    مگه آزمون هاش رو نمیدادی ! پس دیگه مشکل از کجاست؟!
    من احساس میکنم یه جور غرور و حس جنگ طلبانه از طرف تو این مساله رو به وجود آورد.
    راستی چرا ؟
    منم دو سال عضو كانون بودم ولي امسال و سال قبل ثبت نام نكردم.راستش ازش خوشم نمياد چون همش تبليغ بلدن...

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

منم دو سال عضو كانون بودم ولي امسال و سال قبل ثبت نام نكردم.راستش ازش خوشم نمياد چون همش تبليغ بلدن...
    تایید میشه ! ( البته من عضوش نبودم )
    یادمه پشتیباناش میومدن دم مدرسه ما به زور شماره تلفن و ... می گرفتن ! هر موسسه ای هر چقدر هم دلسوز !!! باشه دیگه از این کارا نمی کنه !

کسی که خودش روزی 12-10 ساعت درس می خونه حقشه که یه رتبه عالی بیاره تو کنکور ! زحمت خودش بوده و نتیجه کارش رو هم می بینه ! کانون فقط جهت می ده به تلاش کنکوری ها ولی کار خاصی ( غیر از دریافت پول ) انجام نمی ده ! نهایتش کل تلاش تک رقمی های کنکورو می چسبونه به خودش طوری که همه فکر کنن واقعا کار خاصی تو این موسسه انجام میشه !
    تو تمام مصاحبه هاش با رتبه های برتر کنکور ، 90% مصاحبه راجع به دفتر برنامه ریزی و کتابهای زرد و سبز و آبی و کلاسور و ... هستش و کمتر میشه راجع به خود طرف و زحمتی که کشیده چیزی بنویسه ! اگه هم بنویسه بازم یه جورایی به کانون و ... ربطش می ده !
    ای کاش اینقدر که روی رتبه های برتر کنکور مانور می داد یه چند تا مصاحبه هم با اون چند ده هزار نفری !!! که به کانون اومدن و زحمت کشیدن ولی موفق نشدن انجام می داد !

با احترام به همه کانونی های عزیز ، من فقط نظر شخصیمو گفتم !

9. 3 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

6

یادمه پشتیباناش میومدن دم مدرسه ما به زور شماره تلفن و ... می گرفتن ! هر موسسه ای هر چقدر هم دلسوز !!! باشه دیگه از این کارا نمی کنه !

کسی که خودش روزی 12-10 ساعت درس می خونه حقشه که یه رتبه عالی بیاره تو کنکور ! زحمت خودش بوده و نتیجه کارش رو هم می بینه ! کانون فقط جهت می ده به تلاش کنکوری ها ولی کار خاصی ( غیر از دریافت پول ) انجام نمی ده ! نهایتش کل تلاش تک رقمی های کنکورو می چسبونه به خودش طوری که همه فکر کنن واقعا کار خاصی تو این موسسه انجام میشه !
    تو تمام مصاحبه هاش با رتبه های برتر کنکور ، 90% مصاحبه راجع به دفتر برنامه ریزی و کتابهای زرد و سبز و آبی و کلاسور و ... هستش و کمتر میشه راجع به خود طرف و زحمتی که کشیده چیزی بنویسه ! اگه هم بنویسه بازم یه جورایی به کانون و ... ربطش می ده !
    ای کاش اینقدر که روی رتبه های برتر کنکور مانور می داد یه چند تا مصاحبه هم با اون چند ده هزار نفری !!! که به کانون اومدن و زحمت کشیدن ولی موفق نشدن انجام می داد !

با این نظرات شما کاملا مخالفم. مثل اینه که بگین : ((از کلاس اول دبستان تا پیش دانشگاهی ، معلم نیاز نداشتیم.کتاب که بود.خودمون راحت میتونستیم از روی کتاب بخونیم و 20 بگیریم. حضور معلم هم کاملا تشریفاتی بود. بیخود پول بیت المال رو هدر دادن.))
    درست نمیگم ؟ شما همین که داری میگی کانون فقط جهت میده ، اگر هم فرض بگیریم که فقط همین کار رو میکنه ، کار بی اهمیتیه ؟
    میترسم واسه پدر مادراتون که مبادا چند وقت دیگه شماها بهشون بگین : شما که کاری برای ما نکردین.ما خودمون بزرگ شدیم.رزق و روزیمون رو هم خدا فرستاده ....
    !!!!!!!!!!!!!!

11. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

پيش فرض

سلام.واقعا گل کاشتی
    واقعا قبول دارم حرفتو عزیز.این همه آدم که رفتم کانون چرا فقط به عنوان مثال میان با این برتر ها مصاحبه میکنن؟
    من دوستم پارسال کانون بود.کنکور رتبه ی دلخواهشو نیوورد.
    امسال دیگه هیج جایی ثبت نام نکرده. و داره خودش میخونه.در واقع خیلیا رو دیدم که از کانون بدشون میاد ولی گاهی اوقات اینقدر تبلیغات حرفه ای میشه که نظر و حتی تجربشونو یادشون میره.
    یکی از دبیرهای ما هم همین حرفو میزد.میگفت شما برین بپرسید ببینین چرا این چند هزار نفر قبول نشدن به جای اینکه برید و حداکثر 2-3 هزار نفر برترو ببینین.این عقلانی هم هست.نظرسنجی از اکثریت و برسی نتایج اکثریت نه اقلیت.
    این دوست عزیز هم pesarebaba2006 این سوال منو جواب بدن ممنون میشم.چرا این 10-20-30 هزار نفر جای خوبی قبول نشدن.اون ها هم خب کانون میومدن!
    در واقع اصل خود انسانه و تلاش و پشنکار خودش.عوامل دیگه درصد ناچیزی از موفقیت رو تشکیل میدن.
    یک نکته هم اضافه کنم که چقدر بهتره ما به جای مجادله در مورد این چیزا و اتلاف وقت و انرژیمون تا میتونیم از شرایطمون استفاده کنیم.و یک چیز دیگه اینکه بعضی وقتا هنگامی که نابیناتیی میبینیم و چاهی اگر ساکت بنشینیم خطا کردیم.یعنی این هشدارها درجای خودش لازمه.
    موفق باشید

13. 2 کاربر از mr saad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

با این نظرات شما کاملا مخالفم. مثل اینه که بگین : ((از کلاس اول دبستان تا پیش دانشگاهی ، معلم نیاز نداشتیم.کتاب که بود.خودمون راحت میتونستیم از روی کتاب بخونیم و 20 بگیریم. حضور معلم هم کاملا تشریفاتی بود. بیخود پول بیت المال رو هدر دادن.))
    اساتید کانون اصلا قابل مقایسه با مدرسه نیستند ! همونطور که جو کانون قابل مقایسه با جو مدرسه نیست !
    توی کانون بعضی از اساتید فرضو بر این می ذارن که دانش آموز مباحث پایه رو بلده و شروع می کنن مباحث پیشرفته رو درس دادن ! نتیجش این میشه که فقط 10% کلاس متوجه حرفهای استاد می شن و بقیه هیچ اعتراضی نمی تونن بکنن ! اگرم اعتراض کنن باید تشریف ببرن بیرون یا نهایتا جوابشون اینه که اگه دوست نداری نیا ! ولی تو مدرسه اینطور نیست و معلم وظیفه داره تک تک نکاتو اگه 100 بارم شده برای هر نفر تکرار کنه ! مدرسه قانون داره و اگه معلمی بخواد تو تدریسش کم بذاره باید جوابگوی مدیر و آموزش و پرورش استان و ... باشه در حالی که کانون فقط و فقط تبلیغ اساتیدش رو می کنه و ازشون دفاع می کنه !
    تو کلاسهای کانون خیلی وقتها پیش میاد که استاد به دانش آموز توهین می کنه در حالی که تو مدارس هیچ دبیری حق این کارو نداره وگرنه یا توبیخ میشه یا اخراج !

ما خودمون تا حالا چند تا دبیرو تو مدرسمون عزل و نصب کردیم !

دلسوزی دبیرای مدرسه اصلا قابل مقایسه با اساتید کانون نیست ! من خودم چند ماه، سال سوم و پیش مدرسه نمی رفتم ، خدا می دونه چقدر دبیرام و کادر مدرسه خودشونو به آب و آتیش زدن که بیا مدرسه ، کمکت می کنیم ، هر کاری بخوای برات می کنیم ! در حالی که واقعا مدرسه اومدن من نفعی براشون نداشت !
    اگه شما چند تا از جلسات کانونو نری این کارو می کنن برات ؟! عمرا ! مگر اینکه نفعی براشون داشته باشه !

شما همین که داری میگی کانون فقط جهت میده ، اگر هم فرض بگیریم که فقط همین کار رو میکنه ، کار بی اهمیتیه ؟
    ظاهرا با تبلیغاتی که کانون می کنه نه ! ولی در واقع کار خاصی نمی کنن ! یعنی کاری رو که اونا انجام می دن هر کسی ( از جمله خودم ) می تونم انجام بدم !
    مثلا همین پشتیبانی که اینقدر براش تبلیغات می کنن چیه ؟! غیر از اینکه روزی 100 بار زنگ می زنه و آدمو کلافه می کنه ؟! که چی ؟! درس بخون ! دیفرانسیلتو پایین زدی بیشتر بخون ! تا فردا گسستتو تموم کن ! کامپیوترتو جمع کن !صبحها زودتر از خواب بیدار شو ! ...
    خوب این کارها رو خودمم می دونم که باید انجام بدم !
    می تونم به خواهرم بگم روزی 1000 بار برام یادآوری کنه !

یا مثلا دفتر برنامه ریزی ! شما خودت می تونی یه تیکه کاغذ !!! برداری و خط کشیش کنی و ساعتهایی که می خوای درس بخونیو بنویسی و بینش تایم استراحت در نظر بگیری و بقیه کارهای لازم ! بالا و پایین صفحه رو هم می تونی چند تا جمله مثبت و قشنگ بنویسی و اگه هم دوست داشتی چند تا گل و بوته بکشی بالا و پایین صفحه !
    به نظرتون واقعا این دفتر چیز خاصی داره که این همه واسش تبلیغ می کنن ؟!

میترسم واسه پدر مادراتون که مبادا چند وقت دیگه شماها بهشون بگین : شما که کاری برای ما نکردین.ما خودمون بزرگ شدیم.رزق و روزیمون رو هم خدا فرستاده ....
    پدر و مادر همیشه عزیزن و محترم ! از خدا عمر نوح می خوام که جواب یه ذره از خوبی هاشونو بدم !

براتون آروزی موفقیت می کنم ، هر جا که هستید ! ( داخل کانون یا خارج کانون ! )
    Last edited by * BriAnNa *; 24-01-2009 at 19:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ثبت نام اینترنتی دانشگاه از چه موقع شروع میشه ؟

روش و چگونگی ثبت نام رو یکی لطف کنه برام بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •