کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو بگیر برای انتشارات دریافته.
کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو بگیر برای انتشارات دریافته.
آخه مبتکران جند تا مولف و چند تا کتاب داره منظوره شما کدومه؟
تالیف دکتر نونهال اذر![]()
از مولفان قدیمی اندیشه سازان بودن به نظر باید کتاب خوبی باشه چون من کتاب تست هندسه تحلیلی رضا نونهال آذر دارم خیلی خوبهتالیف دکتر نونهال اذر![]()
فکر کنم همون باشه که 2 جلدیه رو یه جلدش ویولون کشیده؟ پارسال دوستم داشت ازش راضی بود...سوالی دیگر : کتاب دیفرانسیل مبتکرانخوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ؟در چه سطحیه؟؟؟؟یه دبیره ........ اینو معرفی کرده منم دوست ندارم بگیرم
![]()
واقعا عالیه من که 2 سال پیش داشتم خیلی ازش لذت بردم یه تستایی داره که انقدر نکته ها رو توش قشنگ گفته که وقتی حلش می کنی لذت می بری.
برای تست فیزیک اگر سطح پایینی داری بهتره از قلمچی و یا سفید گاج استفاده کنی اما اگر سطح فیزیک بالایی داری بهتره از کتاب تست فیزیک انتشارات فکور یا انرژی اتمی استفاده کنی که کاملآ مسلط بشی.
برای زیست 8000 گاج خیلی وقت گیره بهترین کتابی که می تونی تهیه کنی و خیلی هم طرفدار داره کتاب های تست انتشارات خیلی سبزه واقعآ عالیآ و تمام مطالب رو پوشش می دهند.
من فکر میکنم برای شیمی تستای بازرگان کافی نیس
کتاب تست خوب دیگه ای هم میشناسین ؟؟؟؟؟؟
برای شیمی پیش 2 که مهمه تستای کتاب سبز هم خوبه...کتاب تست خوب دیگه ای هم میشناسین ؟؟؟؟؟؟
به نظر من تستهاش خيلي خوب و جون داره ...من فکر میکنم برای شیمی تستای بازرگان کافی نیس
کتاب تست خوب دیگه ای هم میشناسین ؟؟؟؟؟؟
ولي اگه دوست دارين تست اضافه كار كنين بعد مبتكران ، گاج سفيد عاليه!
البته سعي كنين با كتابهاي مختلف سر خودتونو شلوغ نكنين ، اول روي يكي مسلط شين بعد سراغ چيز ديگه برين...
اميدوارم موفق باشين ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)