اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه
امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه![]()
اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه
امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه![]()
در حال انجامه درخواستتون هستم سعی میکنم فردا بعدازظهر همه را واستون آپ کنم
nدوستان من پچ رو گرفتم میخواست به پارتهای 3 مگی براتون درست کنم ولی برای خودم نصبش کردم در حین داخل بازی رفتن میپره تیمهارو انتخاب میکنم ولی بازم اینتوریه حتی پچ رو یونزیستال هم کردم
دیروز به محض اینکه پچ رو گذاشت من دانلود کردم بلافاصله ولی چون فیفا رو نصب نکرده بودم همونطور موند پس منم بیخیال نصبش بشم من همون اول خدمتتون عرض کردم استفاده از لیگ برتر ایران حال میده حتی من همون اول که کریشن مستر اومد برای خودم لیگ رو درست کردم البته اسامی بعضی تیما ناقص بود ولی خیلی از تیمها رو کامل درست کرده بودم و با استقلال هم یه دست منیجر مود رفتم کلی حال داد تیم ملی ایران رو با تمام جزئیات ساختم ولی دیدین که موقع Share کردن برای سیستم های دیگه جواب نداد من راه حلش رو همون اول گفتم توی همون تاپیک کریشن مستر بیایم خودمون مثل کاردستی گاماس گاماس هرکی واسه خودش بسازه توی پی ای اس هم همینطوریه دیگه یه کیت سرور هست فایل ها و لباس های آماده رو میذارن با همون کیت سرور وارد می کنن تازه آموزش های درس به درسی که توی تاپیک کریشن مستر دادم بیسواد هم میتونه با داشتن فایل های خام ورودی مثل لباس لوگو و دیتا اونها رو وارد بازی کنه به لطف کریشن مستر من فایل های خام رو که مربوط به لوگو ولباس کیت ها و مینی کیتها هست رو دارم براتون آپلود میتونم بکنم اگه موافق هستید گروهی توی تاپیک کریشن مستر کارمون رو شروع کنیم هر روز یه تیم میسازم من صبح علی طلوع فایل های خام رو آپ می کنم به اضافه دیتا مربوط به تیم همون روز اون تیم رو هرکی واسه خودش میسازه حله؟![]()
دور از جونه همتون من خونه نشین شدم وگرنه همین کارو میکردم
مرسی از توجهتون
ینی خرابه؟
نمیشه استفاده کرد؟
اگه اون پچ خراب همین کارو کنیم![]()
cazador اره خرابه من بیچاره دوباره بازی رو نصب کردم
کی میگه خرابه من این پچ رو روی بیش از 40 تا سیستم نصب کردم و بعد اونو اپلود کردم به خاطره همین بود که انقدر طول کشید وگر نه من این پچ رو حدود یک ماه که درست کردم
من از فردا شروع می کنم کارمو:اگه اون پچ خراب همین کارو کنیم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشکال نداره
ایول![]()
من کارت گرافیک 8600 xfx ddr2 512 m گرفتم . واسه بازی فیفا 09 و فیفاهای چند سال دیگه خوبه دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)