تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 299 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز من رفتم دیدم ولی حجم فایل واسه ما دایل آپای بدبخت زیاده اگه لطف کنی با winrar چند تیکش کنی که ما دایل آپای بدبختم بتونیم استفاده کنیم ممنونت میشیم
    اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه
    امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست عزیز من رفتم دیدم ولی حجم فایل واسه ما دایل آپای بدبخت زیاده اگه لطف کنی با winrar چند تیکش کنی که ما دایل آپای بدبختم بتونیم استفاده کنیم ممنونت میشیم
    در حال انجامه درخواستتون هستم سعی میکنم فردا بعدازظهر همه را واستون آپ کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

nدوستان من پچ رو گرفتم میخواست به پارتهای 3 مگی براتون درست کنم ولی برای خودم نصبش کردم در حین داخل بازی رفتن میپره تیمهارو انتخاب میکنم ولی بازم اینتوریه حتی پچ رو یونزیستال هم کردم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

nدوستان من پچ رو گرفتم میخواست به پارتهای 3 مگی براتون درست کنم ولی برای خودم نصبش کردم در حین داخل بازی رفتن میپره تیمهارو انتخاب میکنم ولی بازم اینتوریه حتی پچ رو یونزیستال هم کردم
    دیروز به محض اینکه پچ رو گذاشت من دانلود کردم بلافاصله ولی چون فیفا رو نصب نکرده بودم همونطور موند پس منم بیخیال نصبش بشم من همون اول خدمتتون عرض کردم استفاده از لیگ برتر ایران حال میده حتی من همون اول که کریشن مستر اومد برای خودم لیگ رو درست کردم البته اسامی بعضی تیما ناقص بود ولی خیلی از تیمها رو کامل درست کرده بودم و با استقلال هم یه دست منیجر مود رفتم کلی حال داد تیم ملی ایران رو با تمام جزئیات ساختم ولی دیدین که موقع Share کردن برای سیستم های دیگه جواب نداد من راه حلش رو همون اول گفتم توی همون تاپیک کریشن مستر بیایم خودمون مثل کاردستی گاماس گاماس هرکی واسه خودش بسازه توی پی ای اس هم همینطوریه دیگه یه کیت سرور هست فایل ها و لباس های آماده رو میذارن با همون کیت سرور وارد می کنن تازه آموزش های درس به درسی که توی تاپیک کریشن مستر دادم بیسواد هم میتونه با داشتن فایل های خام ورودی مثل لباس لوگو و دیتا اونها رو وارد بازی کنه به لطف کریشن مستر من فایل های خام رو که مربوط به لوگو ولباس کیت ها و مینی کیتها هست رو دارم براتون آپلود میتونم بکنم اگه موافق هستید گروهی توی تاپیک کریشن مستر کارمون رو شروع کنیم هر روز یه تیم میسازم من صبح علی طلوع فایل های خام رو آپ می کنم به اضافه دیتا مربوط به تیم همون روز اون تیم رو هرکی واسه خودش میسازه حله؟

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه
    امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه
    دور از جونه همتون من خونه نشین شدم وگرنه همین کارو میکردم
    در حال انجامه درخواستتون هستم سعی میکنم فردا بعدازظهر همه را واستون آپ کنم
    مرسی از توجهتون
    ینی خرابه؟
    نمیشه استفاده کرد؟
    دیروز به محض اینکه پچ رو گذاشت من دانلود کردم بلافاصله ولی چون فیفا رو نصب نکرده بودم همونطور موند پس منم بیخیال نصبش بشم من همون اول خدمتتون عرض کردم استفاده از لیگ برتر ایران حال میده حتی من همون اول که کریشن مستر اومد برای خودم لیگ رو درست کردم البته اسامی بعضی تیما ناقص بود ولی خیلی از تیمها رو کامل درست کرده بودم و با استقلال هم یه دست منیجر مود رفتم کلی حال داد تیم ملی ایران رو با تمام جزئیات ساختم ولی دیدین که موقع share کردن برای سیستم های دیگه جواب نداد من راه حلش رو همون اول گفتم توی همون تاپیک کریشن مستر بیایم خودمون مثل کاردستی گاماس گاماس هرکی واسه خودش بسازه توی پی ای اس هم همینطوریه دیگه یه کیت سرور هست فایل ها و لباس های آماده رو میذارن با همون کیت سرور وارد می کنن تازه آموزش های درس به درسی که توی تاپیک کریشن مستر دادم بیسواد هم میتونه با داشتن فایل های خام ورودی مثل لباس لوگو و دیتا اونها رو وارد بازی کنه به لطف کریشن مستر من فایل های خام رو که مربوط به لوگو ولباس کیت ها و مینی کیتها هست رو دارم براتون آپلود میتونم بکنم اگه موافق هستید گروهی توی تاپیک کریشن مستر کارمون رو شروع کنیم هر روز یه تیم میسازم من صبح علی طلوع فایل های خام رو آپ می کنم به اضافه دیتا مربوط به تیم همون روز اون تیم رو هرکی واسه خودش میسازه حله؟
    اگه اون پچ خراب همین کارو کنیم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

cazador اره خرابه من بیچاره دوباره بازی رو نصب کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کی میگه خرابه من این پچ رو روی بیش از 40 تا سیستم نصب کردم و بعد اونو اپلود کردم به خاطره همین بود که انقدر طول کشید وگر نه من این پچ رو حدود یک ماه که درست کردم

9. این کاربر از western_p1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه اون پچ خراب همین کارو کنیم
    من از فردا شروع می کنم کارمو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

اشکال نداره
    من از فردا شروع می کنم کارمو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایول

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من کارت گرافیک 8600 xfx ddr2 512 m گرفتم . واسه بازی فیفا 09 و فیفاهای چند سال دیگه خوبه دیگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •