نه من که زدم با اینکه 1 هفته از قراردادم مونده و 1 گیگ از حجمم همون 5200 تومن محاسبه کرد.
در ثانی اگر هم همونطور باشه که دوستتون گفته اون حجم خریداری شده تا پایان قرار داد همون دوره معتبر خواهد بود
نه من که زدم با اینکه 1 هفته از قراردادم مونده و 1 گیگ از حجمم همون 5200 تومن محاسبه کرد.
در ثانی اگر هم همونطور باشه که دوستتون گفته اون حجم خریداری شده تا پایان قرار داد همون دوره معتبر خواهد بود
سلام دوباره
اقایون 512 مشترک مخابرات تو زمان فری _(1تا 8 صبح) ,تو این 7 ساعت فول تایم چقدر دانلود میکنن؟
راستی تو تنظیمات مودم تو قسمت Line Rate - Downstream
چند واسشون میزنه؟
من دیشب 2360 مگ دانلود کردم
Line Rate - Downstream برای خط من نوسان داره مثلا الان زده 11196kbp ولی بعضی وقتها به حدود 10500 هم میرسه
من حساب کردم شبها راحت با 95-90 دانلود میکنم،باید لینک از یه سرور خوب و قدرتمند باشه مثل مدیافایر یا آپلودباز
Last edited by urumchi; 17-12-2011 at 22:22.
سلام
یکی از دوستان میتونه گزینه های این عکس رو یه توضیح بده مثلا گزینه ها چه چیزهایی رو نشون میده و کدوم یکی از گزینه ها بالاتر یا پایین تر باشه بهتره . یکی هم اینکه میشه فهمید خط من نویز داره یا نه ؟
در ضمن قبلا تو روتر مودم یه بخشی بود که مدت وصل بودن اینترنت رو به ساعت و دقیقه نشون میداد ولی الان مودم تی پی لینک جدید من دیگه اون قسمت رو نداره ولی قدیمی داشت چه چوری میشه این مدت وصل بودن رو دید آیا راهی وجود داره ؟
ممنون از همگی![]()
امروز رفتم شرکت مکس دزد که تعرفه رو به توربو تغییر بدم و ما به التفاوت این دو رو بگیرم(20 هزار تومان) که گفتن: زهی خیال باطل پول مول یوخده به ما ربطی نداره سرعتت چقدر بوده الان 45 روز از تعرفه شما گذشته و پولی تعلق نمیگیره به شما ماله 1 ماه باقی مونده از سرویس رو میدیم(اونم با منت) در حالی که (45 روزمونده نه یه ماه)
من روز دوم گفتم سرعتم فلانه گفتن نگران نباش درستش می کنیم اگه نشد سرویس و تغییر می دیم و پولتو پس می گیری این امروزو فردا شد 45 روز و پولم که پرید
جالب اینجاست 45 روز باقی مونده گرد شد به 30 روز
20/3هزار گرد شد به 6 هزار تومان
همیشه حق با مکس نت است حتی اگر خلاف ان ثابت شود
100 دفعه من تو همین تاپیک گفتم اینا واسه دزدی اومدن آ.غ کسی گوش نکرد، اینم آخر و عاقبتش.
سر قضیه بالا بودن پینگ یه جواب درست و حسابی به ناصر هم ندادن، هر روز وعده میدادن که درست میشه ولی بعد از چند ماه یه حرکتی کردن.
مکس دزد همینه که می بینید.البته مخابرات هم دست کمی از مکس نداره ولی لااقل اینطوری با آدم رفتار نمیکنن،البته انصافا مخابرات حساب و کتابش درسته،نه از زمان قرارداد میزنه نه اینکه حجم رو اینور اونور میکنن، ماه قبل که تمدید کردم و 3 گیگ حجم گرفتم 75 مگ هم خودشون فی سبیل الله بهم دادن. امروز صبح هم زنگ زدن خونه و یادآوری میکردن که آخر ماه قرارداد تموم میشه و میتونم آنلاین شارژ کنم که منم گفتم زحمت نکشید خودم میدونم
Last edited by urumchi; 18-12-2011 at 13:10.
میخواستم همون لحظه تخلیه کنم ولی نکردم اخه 45 روز م از اونطرف می رفت تو پاچم بعد اتمام دوره حتما تخلیه می کنم
من هم از مکس نت ارومیه ای دی اس ال دارم 128 نامحدود . مدام قطع وصل ! الان هم پینگ میگیرم از 4.2.2.4 نشون میده 634 ! زنگ می زنم مدام میگه نویز داری !
پیشنهادی دارم قرار بزاریم همه یه روز یه جا جمع بشیم با هم بریم شرکتش برگشت بزنیم . با هم که بشیم می تونیم حقمون رو پس بگیریم . هرکس مایل بود اعلام کنه
من هم پینگ گرفتم بالای 600 بود! در مورد نظرتون فکر بدی نیست. اگه چندنفر باشین و هم زمان برین شرکت مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید
متاسفانه من فوقش یک ماه اینجام و بعد میرم یه شهر دیگه و این دوره آخر هست که از این شرکت سرویس میگیرم و دیگه زیاد برام مهم نیست!
مخابرات سرویسای خوبی میده قیمتش هم (نسبت به شرکتهای دیگه) بهتره بنظرم تخلیه کنید و از اونجا سرویس بگیرید
ممنون برای پاسخ شما
به نظر من شما هم باید با ما همراه بشید و با هم بریم حقمون رو پس بگیریم . ما ارومیه ای ها همین کارها رو کردیم که حقمون رو همه شرکت ها ....
الان تبریز مکس نت کیفیتش از ارومیه بهتره دلیلش هم مشخصه تبریزی ها میریزن شرکتش رو به آتیش میکشن اگر کیفیتشون مثل ارومیه باشه
اگر مایل بودید یه جا تو ارومیه قرار بزاریم چند نفر دیگه هم پیدا کنیم بریم شرکتش رو ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)