j
سلام
من واكمن 3 اشتباهي را نصب كردم حالا اجرا نمي كنه چطوري پاكش كنم يا تغييرش بدم
گوشيم p1 هستش
j
سلام
من واكمن 3 اشتباهي را نصب كردم حالا اجرا نمي كنه چطوري پاكش كنم يا تغييرش بدم
گوشيم p1 هستش
شما چرا داري spam ميدي ؟
تو همون پست بالا كه نقل قول كردي نوشته :
يعني واقعا اينا رو نديدي ؟برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:
با عرض سلام گوشی من p990i است نه برنامه چیزی ندارم راستی اسم من احسان است نه حسین
راستی برنامه چیزی یا هک که بشه با صورت mp4 فیلم بگیرم برای گوشی p990i دبگه دست این کیفیت بد فیلم برداری خسته شدم
با تشکر
حالا کی گفت اسم شما حسینه !
امیر گفت حسین جان یعنی H M R 0 0 7 توضیح داده
اصلا بیا اینم آدرس پست منفرد در مورد Kill کردن
برنامه هم اینجا ریخته دیگه ؛ فقط باید جمعش کنی بعد نصب کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اینجا واسه هک هست لطفا سوالات و مشکلات رو جای درستش مطرح کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فربان من پک آیکون new vista و g700 رو برای p1 دانکود کردم. از اون برنامه هایی که تو پست اول توضیح دادین استفاده میکنم ولی وقتی می خوام پوشه resource رو تو c کپی کنم به من پیغام میده
cant creat dir
و کپی نمیکنه
کمک لطفا
برو تو همون برنامه اي كه دان كردي (capswitch) كليد off رو بزن تا off بشه بعد برو كپي كن . موفق باشي
اقا سلام . . . من خیلی مخلصم. . . ممنونم از این همه اطلاعات و راهنمایی های دقیق شما
چندتا زحمت واستون دارم
1- میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟
2- یه ساعت انالوگ بزرگ بعنوان ساعت حالت قفل گوشی واسه Uiq3 موجود نیست؟
3- من رو یه 990 دیدم منوهای اصلی دسکتاپ سمت چپ و از بالا به پایین بود خیلی واسم جالب بود ورژن (فرم ور) گوشی هم با مال خودم یکی بود اما نمیدونم یونیورسال بود چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخم سوت کشید....یه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمت
مممنووووووووننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننن
اقا سلام . . . من خیلی مخلصم. . . ممنونم از این همه اطلاعات و راهنمایی های دقیق شما
چندتا زحمت واستون دارم
1- میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟
2- یه ساعت انالوگ بزرگ بعنوان ساعت حالت قفل گوشی واسه Uiq3 موجود نیست؟
3- من رو یه 990 دیدم منوهای اصلی دسکتاپ سمت چپ و از بالا به پایین بود خیلی واسم جالب بود ورژن (فرم ور) گوشی هم با مال خودم یکی بود اما نمیدونم یونیورسال بود چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخم سوت کشید....یه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمت
مممنووووووووننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننن
عضويتت رو تو اين انجمن تبريك ميگم ، بقيه همين تاپيك uiq رو نگاه كن همه چي توش پيدا ميشه
بفرما دوست من ،
میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)