تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 288 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام... بچه ها از بین اینا ارشد کدومشون بهتره؟ از لحاظ رشته و اعتبار مدرک
    مدیریت صنعتی سمنگان آمل ( موسسه غیر انتفاعی)
    مدیریت بازرگانی رشت (آزاد)
    از نظر مدرک
    بستگی به دانشگاه داره
    غیر انتفاعی ها همشون خوب نیستن و بعضی خیلی ها افتضاح هستن !!
    آزاد هم همین شکلیه
    ولی در مجموع از واحد های غیر انتفاعی بهتره !!
    من آشنایی با واحد آمل ندارم ولی آزاد رشت واحد همچین بدی نیست !!

در مورد هزینه
    شما چون ساکن رشت هستید فکر کنم رشت واستون بهتره !
    همین ترم یکی از افوام مدیریت آزاد بازگانی رشت ثبت نام کرد تررم 1 با 12 واحدی که انتخاب کرد دقیقا 2200 اگه اشتباه نکنم واسش تموم شد !!

حالا شما حساب کن تا آخر ارشد چقدر واست تموم میشه !!
    و مقایسه کن با هزینه مسکن - خوراک و ...... تو شهرستان دیگه

و اینکه رشته مدیریت بازرگانی در صورتی که ادامه تحصیل بدید خیلی خوبه !

2. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

بسته آزمون کارشناسی ارشد 94 مدرسان شریف - مهندسی کامپیوتر / نرم افزار
    فوری فروشی
    از آبان ماه هم آزمون ها شروع میشن

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا این بسته های اموزشی پاریسه رو الان دیدم تو سایتشون 230تومن زده میخوام بدونم اینا چقدر موثر میتونه باشه درقبولی و موفقیت

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

رفقا این بسته های اموزشی پاریسه رو الان دیدم تو سایتشون 230تومن زده میخوام بدونم اینا چقدر موثر میتونه باشه درقبولی و موفقیت
    بستگی به رشته تحصیلیتون، هر بسته آموزشی موسساتی مثل پارسه و ماهان و... ممکنه یکی دو جزوه مفید داشته باشه و اکثرا با سرعت و بی کیفیت نوشته شده اند.
    بهتره سراغ ناشرانی مثل راهیان ارشد، پوران پژوهش، مدرسان شریف و... بروید و با پرس و جو از رتبه های برتر رشته خودتون، از هر ناشری کتاب مفیدش رو تهیه کنید.

6. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان، برای رسیدن به درصد بالای 70 در درس "اصول و مبانی مدیریت" آیا مطالعه دقیق مطالب و تست های کتاب مدرسان شریف کفایت می کنه؟ کتاب های دو جلدی پارسه چطورن؟ با توجه به اینکه مطالب این کتاب ها از منابع اصلی این درس یعنی کتاب های رضاییان و رابینز استخراج شدن و حجم بالای کتاب های مرجع، باز مطالعه این مراجع ضروری هستش؟
    بنده به سری کامل کتاب های پارسه، مدرسان و پوران دسترسی دارم. به ترتیب برای درس های ساختمان داده، طراحی الگوریتم، شبکه، مهندسی نرم افزار، سیستم عامل، پایگاه داده و هوش مصنوعی کدامیک از این کتابهارو مفیدتر می دونید؟ این سوالات رو برای کسی می پرسم که از یک رشته دیگه فارغ التحصیل شده، و هدفش ارشد IT دانشگاه های تهران هستش... هم کامل باشه و هم به بیان ساده مفاهیم رو تشریح کرده باشه.. ممنون.

8. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان می خوام بدونم کسی که در دوره کارشناسی مهندسی خونده تو ارشد می تونه علوم انسانی ادامه بده ؟
    یه سری اطلاعات کلی در مورد کنکور ارشد می خوام کجا می تونم پیدا کنم ؟اطلاعاتی نظیر همین چه رشته های مجازه برای کنکور تو ارشد و ...

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

14 تردید در خصوص ادامه تحصیل در مقطع ارشد، رشته مکانیک

با سلام، بنده دانشجوی سال آخر کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه دولتی سمنان هستم. معدلم حدودا 16 و خورده ای هست.محل سکونت اصلیم شهر شیرازه. در رابطه با ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد واقعا شک و تردید دارم. هدفم اینه که بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار بشم، حالا نمیدونم با همین مدرک کارشناسی دانشگاه سمنان میتونم تو شهر خودم کار پیدا کنم یا نه؟ منظورم اینه که آیا مدرک کارشناسی اونم از دانشگاه دولتی سمنان برای کاریابی کافی هست؟ مدرک ارشد تو بازار کار (چه دولتی و چه بخش خصوصی) تاثیری داره یا خیر؟ ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.
    Last edited by sina3000m; 11-10-2014 at 14:03.

11. این کاربر از sina3000m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه متولد سال 68 و قبل اون هستید سعی کنید اول وارد بازارکار بشید بعد ادامه تحصیل بدید

اما اگه سنتون هنوز زیاد بالا نرفته و خطر از دست دادن استخدام های دولتی بخاطر بالابودن سن تهدیدتون نمیکنه بهتره که اول مدرک ارشدتون رو بگیرید بعد وارد بازارکار بشید

در مورد تفاوت مدرک کارشناسی و با کارشناسی ارشد در استخدام این هست که معمولا برای کسانی که کارشناسی ارشد دارن روی سنشون زیاد سختگیری نمی کنن و اون 2سال رو به سقف سن استخدامی اضافه می کنن

تمام ادارات وقتی ردیف شغلی ایجاد می کنن اول سعی می کنن برای اون ردیف شغلی نیروی های ارشد رو جذب کنن بعد میرن سراغ کارشناسی ها یعنی داشتن مدرک کارشناسی ارشد اولویت استخدام ایجاد میکنه
    Last edited by urumchi; 11-10-2014 at 15:39.

13. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

متاسفم برای کشوری که واسه استخدام شدن باید تا کارشناسی ارشد درس خوند.وگرنه سرمون بی کلاه میمونه

15. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا، آزمون های آزمایشی ماهان رو توصیه می کنی دیگه؟ خودمم حس می کنم ماهان توی مدیریت قوی تر از جاهای دیگه عمل میکنه اما بین ماهان و مدرسان شریف شک داشتم یکم کتابهاشون که فکر نمی کنم چنگی به دل بزنه..
    با توجه به اینکه تهران نیستم و دسترسی به کلاس های حضوری ندارم، این کلاس های مجازی ماهان که از پاییز شروع میشه چطوره به نظرت؟
    شرمنده دیر جواب میدم .
    واسه آزمون آزمایشی ماهان رو پیشنهاد کردم . توی مدیریت جامعه آماری خوبی داره . کتبشون واسه حداقل نمره بدرد میخوره و حتما باید منابع اصلی رو مطالعه کنی .( بیشتریناشون از کتب نگاه دانش هستند . )
    واسه مدیریت هم اگه تغییر رشته ای هستید از کلاس استفاده کنید . اگه رشته خودتون مدیریت بوده نیازی به کلاس نیست . فقط باید به شدت ( خیــــــــــلی بشدت !!) درس خوند و تست زد .
    موفق باشی .

17. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •