اين tu-154 عجب کيفيتي داره خيلي صداي موتوراش طبيعيه " فقط اينکه پنل و اصلا کاکپيتش برام نمياد ؟!
![]()
اين tu-154 عجب کيفيتي داره خيلي صداي موتوراش طبيعيه " فقط اينکه پنل و اصلا کاکپيتش برام نمياد ؟!
![]()
بله... استفاده از اینترنت محدودیت سنی نداره... منظور من این نیست که بدون استثنا همه بالای 15 هستن. گفتم که "میانگین" سنی حد اقلش 15 سال هست... یعنی زیر 15 سال هم سر می زنن اما اکثر افرادی که به اینجا سر زدند بالای 15 سال دارند...من 14 سالمه.
استثنا همیشه هست...
درسته من منکر صحت حرفای شما نمیشم اما خواستم اعلام وجود کرده باشم!
بگزریم.
دوستان باز هم اعلام میکنم.
مطالبتون رو تو دسته بندی های مشخص به من بدین (یا اگر میخواین یک نفر اعلام کنه به اون تمام مطالب داده بشه) تا یک مجموعه ی بزرگ درست کنیم.
مطالب ثبت نام در AVSIM رو هم توی فایلهای Word جمع بندی کنید تا کامل بشه.
همچنین کسی اگر از Vatsim میدونه توضیح بده. این سایت توسط FS Passenger هم ساپورت میشه و میشه پروازهارو توش سیو کرد و امتیاز گرفت. من عضو شدم خیلی قوانین سفت و سختی هم برای پرواز داره که در نوع خودش جالب بود.
تفاوتهای FSX و FS9 رو هم اگر کسی میدونه کامل بگه تا توی صفحه ی اول بزارم.
ممنون.
دوست عزیز راجبع آموزش من در خدمت هستم اما من فعلا دارم آموزش IVAO رو آماده میکنم
یه کم وقت میخوام![]()
ای گفتی !![]()
راستی کسی از دوستان فروشگاه اینترنتی می شناسه که Microsoft Train Simulator عرضه کنه؟ (Rail Simulator دارم ولی زیاد حال نمی ده!) البته ببخشید اینجا این سؤال رو پرسیدم.![]()
تو مغازه ها من دیدم. برو بگرد پیدا میکنی.ای گفتی !![]()
راستی کسی از دوستان فروشگاه اینترنتی می شناسه که Microsoft Train Simulator عرضه کنه؟ (Rail Simulator دارم ولی زیاد حال نمی ده!) البته ببخشید اینجا این سؤال رو پرسیدم.![]()
پیشنهاد میکنم ّفلنکر 2.5 رو هم بگیر. البته اصلیش رو نه نسخه ی نوین پندار
درژانویه 2009 تو اخبار اومد که تیم دولوپ این نرم افزار به شدت متاثر از تعدیل کارکنان مایکروسافت بود و نشانه هایی از اخراج کل تیم کاریه FS بوجود آمد-سرانجام 4 روز بعد در سایت FSinsider اعلام کرد که :"این تصمیم سخت بخاطر تعدیل منابع مایکروسافت بر اساس الویت ها گرفته شد.MSFS X در فروشگاه ها همچنان عرضه میشه و اجتماعات FS همچنان به آموزش و تشویق یکدیگر ادامه خواهند داد . البته امتیاز آن را برای مدت طولانیمحفوظ دارد ."این کار بخاطر وضعیت اقتصادی خود FS نبوده بلکه بخاطر مسائل مدیریتی بوده ...البته پیش بینی ها نشان می داد که احتمالا درآیبنده به عنوان بخشی از یک بازی اینترنتی یا روی xbox360 بیاید..!!!!(اینو آقای Phil Taylor از کارمند های ACES گفته..!)در جواب این تصمیم کاربران انجمن آن برای حمایت از اعضای ACES نامه سرگشاده نوشتند و یک داد خواست آنلاین هم با 8500 امضا هم جمع کردند تا دسامبر 2009 .!!در اکتبر 2009 چندین عضو سابق ACES اعلام کردند که یک استودیوی دولوپ شبیه سازها بنام Cascade Game Foudry را راه اندازی کردند! که جزوئیات بیشتری رو در آینده اعلام خواهند کرد..!! این هم سایتش که می تونید اعلامیشونو بخونید رو هوم پیجشون...این هم لینکش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by joopin; 21-02-2010 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)