سلام دوست عزیز،میتونم قصد شما رو از خرید این ۲ تا کامیون بدونم؟ملاک انتخابتون چی هست؟
سلام دوست عزیز،میتونم قصد شما رو از خرید این ۲ تا کامیون بدونم؟ملاک انتخابتون چی هست؟
سلام
دوستان این ایسوزوهای جدید مدل 92 میگن ساخت چین شده دیگه کیفیت قدیم رو نداره درسته؟
یعنی دیگه جنساش ژاپنی نیست دیگه درسته؟
تا چه مدلی ژاپنی بود؟
و اینکه به نظرتون قیمتا پایین میاد دست نگه دارم بعد عید بخرم اخه میگن دلار قراره بشه 2500 تومن؟
و اینکه تو این رنج قیمت بین 60 تا 100 تومن چه کامیون یا کامیونتی رو پیشنهاد میکنید که 10 تن باشه حالا اگه قیمت یکم بیشتر شد هم چیز بهتری بود بگید![]()
دوست عزیز کامیون میخوای یا کامیونت؟دقیق تر بگو تا بشه راهمایی کرد،استفاده و اناظارات شما چی هست؟
والا من گواهینامم 10 تن هست یعنی تا 10 تن میتونم ببرم مجازم
و دنبال یه وسیله ام که بین 8 تا 10 تن باشه حالا چه کامیونت چه کامیون (کاربری یخچال)
فقط میخام جنس داشته باشه چون که چینی تو بیابون میشکنه
نظرم رو ایسوزوست فقط میگن چینیه ( یعنی شده)
بودجم هم 60تومنه باقیشم تا 100 قسط میدم با کمال تاسف
در اخر هم لعنت به دولت و مسئولینش که باعث این وضع و گرانی ها شده اند امیدوارم که تک تکشون تقاص پس بدهند![]()
سلام من دنبال ماشین کمپرسی با شاسی وموتور قوی برای کار در معدن هستم به من بنز تیتان ومایلر سوپردار معرفی کرده اند شما لطفا من رو بیشتر راهنمایی کنید اگه ماشین کمپرسی دیگه سراغ داریدمن را راهنمایی کنید قیمتش بین 130 تا 150 میلیون ممنون میشم
خوب با این پول می تونی امیکو مایلر زیرمایلر مدل پایین که همشون خوبن بگیرید![]()
ببخشید اینجا میپرسم
این کارت هوشمند رانندههای برون شهری به غیر از بیمه به چه کاری میاد؟
از اساتید معذرت میخوام،زیاد وارد نیستم تو بحث کامیون ولی این چند سالی که تو معدن مس سرچشمه میرم و میام دیدم که تو معدن فراوون دارن از این اسکانیا ها و nh ها کار میکنن،مایلر تو این معدن و سربالاییاش عمرا به پا nh برسه
ولی باید بودجتون رو دو برابر کنید برای nh
اگر بخوای از بند عباس بار بزنی باید کارت هوشمند داشته باشیببخشید اینجا میپرسم
این کارت هوشمند رانندههای برون شهری به غیر از بیمه به چه کاری میاد؟
با توجه به قیمتی که ایشون گفتم بنز پیشنهاد میشه
اقا یه سوال کردیم ها کسی نبود بجوابهدیگه فروم هم مثل کاسبی ها خابیدن
این سوال مارو یکی جواب بده خواهشا
نظرتون راجع به فوتون 8.5 تن چیه این جدیداش مدل 92
گویا دیگه الان ولوو و اسکانیا هم چینی شدن دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)