یادم رفت اینو بگم قبلا idmcc 7.3.10 رو نصب کردم که ظاهرا با این نسخه از idm سازگار نیست. چون فقط برای چند لحظه لینک دانلود ظاهر میشه و بعد غیب میشه.
یادم رفت اینو بگم قبلا idmcc 7.3.10 رو نصب کردم که ظاهرا با این نسخه از idm سازگار نیست. چون فقط برای چند لحظه لینک دانلود ظاهر میشه و بعد غیب میشه.
سلام
خودم تابحال امتحان نکردم اما راهی به سرم زد فک کنم جواب بده.
اول برنامه IDM رو باز کنید و از منوی اولی گزینه ی Export رو بزنید و بعد هم گزینه ی Export download queue رو انتخاب کنید.
اون فایل رو یکجایی ذخیره کنید.
بعد مخفی هارو باز کنید و به این مسیر برین :
C:\Documents and Settings\your user name\Application Data\IDM\DwnlData\your user name
البته به جای your user name خب میشه اسم کاربری شما..وارد اون پوشه ی آخر مسیر بالا بشین ( پوشه ای که اسم کاربری شماست و داخلش کلی فولدر وجود داره ) و ctrl + a بزنید و همرو کپی کنید ، و بعد اونارو دقیقا در همین مسیر در ویندوز دوم Paste کنید
بعد داخل ویندوز دوم باز IDM رو باز کنید و از منوی اول Import رو بزنید و اون فایلی رو که ذخیره کرده بودین رو Import کنید.
اینطوری فکر کنم جواب بده.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
سلام..
اون ورژن IDM که شما دارین از فایرفاکس 12 پشتیبانی نمیکنه
ازین پست جدیدترین ورژن رو دانلود کنید IDM رو به همراه کرک هست مشکلتون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل با idm برای دانلود از یوتوب دارم
اونم اینه که هر فیلمی رو میزنم برای لود شدن افزونه فقط مقدار 1.69 مگابایت رو نشون میده
راه حل این مشکل چیه؟
بیشترین احتمال برمیگیرده به کرک نرم افزار
شما نرم افزار رو پاک کن و مجدد جدیدترین ورژن رو با کرک معتبر نصب کنید مشکل برطرف خواهد شد
سلام
من با idm چند تا فایل دانلود کردم که تا 70 درصد رفته و نیمه کاره مونده .حالا میخوام ویندوزم عوض کنم میخواستم ببینم راهی هست که بقیه ی اون فایل ها رو تو ویندوز جدید دانلود کنم
کامپیوتر من دو ویندوزست (xp و 7 ) و idm رو ویندوز 7 نصبه.
سلام....
یکی از دوستان لطغ میکنه سریال مورد نیاز برای IDM ۶۱۱ بیلد ۷ نسخهی اخر که همین چند روز پیش اومده رو به من بده....من اپدیت کردم...حالا هیچ رقمه نمیذاره من فایل های کرک رو دانلود کنم!!!(به مرورگر ها اجازه نمیده و کلیکم رو لینک های دانلود باعث میشه این ارور بده که سریالت فیکه و باید وارد کنی....نمیذاره که با مرورگر هام هم دانلودش کنم!!!!)
دوستان لطفا راهنمایی کنن...
سلام
داخل تاپیک دانلودش گذاشته بودم خودم همون رو دارم عالی بوده کرکش !!
اینجا جدیدترین کرک ها گذاشته میشه ازینجا میتونی دانلود کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک سریال :
QA1VF-HL8A9-4CA96-FRS0S
اگه هم کار به جاهای وخیم کشید که برو تو کار Host
راستی چون نمیتونی دانلود کنی و میگه فیک هست ، اول از مرورگرت به بخش Add-ons برو و افزونه ی IDM رو غیر فعال کن بعد با خود بروزر دانلود کن..
بهترین آرزوها..
Last edited by A M ! N; 28-05-2012 at 13:02.
اقا دستت درست....حالم گرفته شده بود....دیگه کم کم داشتم جوش میاوردم و همش هم سر دگمه های لپتاپ بیچاره خالی شد!!!!
البته هنوز داره گیر میده که سریال فیکه!....
مشکلم اینه که اگر افزونه رو پاک کنم، باید فایر رو ریست کنم.....بعد توی صفحم حدود ۵۰ تا تب دارم که از صبح تا حالا نشستم اینا رو دوباره باز کردم!!!!(دقیقا ۵۴ تان!) ....اونا دیشب باز بودن، ویندوز احمق اپدیت کرده خودشو و بعد ریستارت....!!!! حالا تلافیشو سرش در میارم....
ولی اگر میشه یه سریال برا من با کیجن خودت جنریت کن بده!!
چه میدونم اسم Maysam Senaps و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینا..... اخه سریال خالی رو قبول نمیکنه.....
بعد اومدم کروم دانلود کردم، این بیشعور بدون اجازهی من اومده رو خودش IDM رو نصب کرده.....نمیتونم از اونم استفاده کنم، بلدم نیستم ازش حذفش کنم....
Last edited by senaps; 28-05-2012 at 13:49.
الان پی ام رو چک کردم....دمت گرم درست شد.... الان کرکش رو دانلود میکنم که کارش را بیوفته!! داشتم دیوونه میشدم...از صب تا حالا باید ۳۰۰-۴۰۰ مگ دانلود میکردم...بعد اومدم کروم دانلود کردم، این بیشعور بدون اجازهی من اومده رو خودش IDM رو نصب کرده.....نمیتونم از اونم استفاده کنم، بلدم نیستم ازش حذفش کنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)