تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 1081 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کرک این نرم افزار رو کجا میتونم پیدا بکنم؟توی پی سی ورلد توی قسمت سریال این محصول هستش؟
    خير كلا براي محصولات كاسپر كركي وجود نداره.يا Activation Code موجوده يا RegKey .نسخه هاي 8 كه در حالت PerBeta هستند چندتايي اكتيو كد موجوده كه آنقدر استفاده كننده داشته كه اجازه استفاده از آن كدها را به يوزر جديد نميده.از طرف ديگه فعلا تا انتشار نسخه هاي نهايي به علت وجود باگهاي زياد بهتره از اين نسخه استفاده نكنيد.

به نام خدا

سلام بر همه دوستان عزیزو زحمت کش و گل و گلابی و ناز

در سلامتی کامل به سر میبرید؟؟ هو!

البته چون وقت ندارم از رو پستم توی تاپیک نود کپی کردم

دوستان اگه ممکنه لطف کنید و بگید این نسخه جدید بالاخره تثبیت شد یا نه؟؟؟نسخه اصلیش اومده؟؟ ارزش اینو داره که نسخه 7 رو پاک کنم؟؟ اوضاع کرک چطوره؟ من الان با نسخه 7 راحتم و مشکلی ندارم..واقعا بهتره؟؟....

ببخشید که سرزده اومدم و فقط سوال میپرسم.آخه فقط پنجشنبه ها اونم یکی دو ساعت پای اینترنتم و الان هم آسمون به زمین اومده و یه ساعتی میتونم بشینم... و نمیتونم همه پست ها رو بخونم.... لطفا جواب بدید .تا پنجشنبه..
    خير فعلا از نسخه نهايي 8 خبري نيست.فعلا با خيال راحت از همون نسخه 7 استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممكنه لايسنس شما در ليست سياه قرار گرفته باشه.اين لايسنسها ممكنه حتي تا 2 سال ديگه هم اعتبار داشته باشند ولي كمپاني كاسپر آنها را در ليست سياه قرار ميده(به علت استفاده تعداد زيادي از اين كليدها).
    دوست عزيز من چند تا لايسنس ديگه كه اعتبار داشت امتحان كردم و لي فرقي نكرد.اگه مشكل از لايسنس باشه بايد بگه اكسپاير شده و يا وارد بلك ليست شده .اما از اين ارورها نميده.همه چيز هم درسته فقط من نميدونم چرا از 11 روز پيش ديگه آپديت نمي كنه !! ميگه

the updater failed to connect with the update servers.
    check your internet settings and try again
    اگه دی سی باشین و گزینه آپدیت رو بزنین همین پیغام رو میده.امتحان کنید!!
    من که هر چی می گردم مشکلی تو اکانت اینترنتم نمی بینم .مشکله عجیبیه نه ؟
    Last edited by cheshmbr; 03-12-2007 at 11:37.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    از 10 روز پيش تاحالا وقتي مي خوام kav رو آپديت كنم با اين پيغام روبرو ميشم :

the updater failed to connect with the update servers.check your internet settings and try again

نرم افزارم تا 2010 كرك شده و با عوض كردن isp اينترنت هم مشكل حل نشده.سرور آپديت نرم افزار هم كه بعيده مشكلي داشته باشه.اگه اساتيد راهنمايي كنن ممنون ميشم
    آیا برای وصل شدن به اینترنت از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده می کنید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آیا برای وصل شدن به اینترنت از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده می کنید ؟
    بله از اولترا سرف استفاده مي كنم ولي نه به تازگي كه اين مشكل در اثر اون باشه بلكه از مدتها قبل.اگه باهاش كار كرده باشين ميدونين كه براي آپديت بايد از اولتراسرف خارج شد در غير اين صورت همين ارور failed to connect with the update server رو ميده. من يه كاره ديگه هم ميكنم ولي باز جواب نميده :
    وقتي اولترا به سرورش وصله آدرس و پورت پ ر اكسي سرورو وارد تنظيمات updater connection كسپر مي كنم تا با پ ر ا كسي آپديت كنه ولي باز هم با همون ارور روبه رو مي شم !!!
    ممنون از اينكه پيگيري مي كنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بله از اولترا سرف استفاده مي كنم ولي نه به تازگي كه اين مشكل در اثر اون باشه بلكه از مدتها قبل.اگه باهاش كار كرده باشين ميدونين كه براي آپديت بايد از اولتراسرف خارج شد در غير اين صورت همين ارور failed to connect with the update server رو ميده. من يه كاره ديگه هم ميكنم ولي باز جواب نميده :
    وقتي اولترا به سرورش وصله آدرس و پورت پ ر اكسي سرورو وارد تنظيمات updater connection كسپر مي كنم تا با پ ر ا كسي آپديت كنه ولي باز هم با همون ارور روبه رو مي شم !!!
    ممنون از اينكه پيگيري مي كنيد
    سلام

مشکل شما یا از همین تنظیمات پ.ر.و.ک.س.ی سیستم است یا مشکل از تعیین سرور آپدیت برای کاسپرسکی است برای

مورد اول برای امتحان می توانید برنامه ای را که گفتید برای امتحان آنیستال کنید و قسمت مربوط به تعیین پ.ر.و.ک.س.ی

را در Internet Option پاک کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه ؟ برای مورد دوم در قسمت تنظیمات کاسپرسکی سری

به محلی که در شکل مشخص شده است بزنید ببینید سروری که برای آپدیت مشخص شده است چیست :

اگر تنظیمات شما با این شکل تفاوت داشت شکل ان را برایم بگذارید تا ببینیم مشکل از کجا است .

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

Kaspersky Anti-Virus v8.0.0.78 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Kaspersky Internet Security v8.0.0.78 Beta
    کد:

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام. آقا شرمنده
    update کسپر 7 رو Antivirus منظورمه، به صورت دستی از کجای سایت کسپر میشه دانلود کرد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام. آقا شرمنده
    update کسپر 7 رو Antivirus منظورمه، به صورت دستی از کجای سایت کسپر میشه دانلود کرد؟
    2 صفحه قبل براي يكي از دوستان همراه با راهنماي تصويري نحوه آپديت دستي قرار دادم:

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فكر نكنم مشكل از تنظيمات پ ر اكسي باشه.چون وقتي از اولترا سرف خارج ميشم خودش اتوماتيك پ ر ا ك سي رو از internet options پاك مي كنه.باز هم تاكيد مي كنم قبل از اين اشكال جديد بارها و بارها آپديت كردم .
    كسپر من ورژنه پنجه . يعني ممكنه كمپاني پشتيباني خودش رو از ورژنهاي قديمي قطع كرده باشه ؟ يعني آپديت
    سرور ورژن 5 با 7 فرق داشته باشه. ولي اگه سرور آپديت يكي باشه اين احتمال هم رد ميشه !!

Last edited by cheshmbr; 04-12-2007 at 23:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فكر نكنم مشكل از تنظيمات پ ر اكسي باشه.چون وقتي از اولترا سرف خارج ميشم خودش اتوماتيك پ ر ا ك سي رو از internet options پاك مي كنه.باز هم تاكيد مي كنم قبل از اين اشكال جديد بارها و بارها آپديت كردم .
    كسپر من ورژنه پنجه . يعني ممكنه كمپاني پشتيباني خودش رو از ورژنهاي قديمي قطع كرده باشه ؟ يعني آپديت
    سرور ورژن 5 با 7 فرق داشته باشه. ولي اگه سرور آپديت يكي باشه اين احتمال هم رد ميشه !!
    شرکت کاسپرسکی هنوز هم از نسخه های قدیمی خود پشتیبانی می کند و مشکل شما به نظر من در نهایت ناشی از تنظیمات اینترنت

سیستمتان یا فایروال موجود روی سیستم می باشد اگر از فایروال استفاده می کنید ممکن است مشکل ناشی از آن باشد می توانید برای

امتحان آن را به طور کامل غیر فعال کرده و دوباره کاسپرسکی را آپدیت کنید .من پیشنهاد می کنم به جای نسخه 5 که اکنون دیگر بسیار

قدیمی شده است از نسخه 7 یا حداقل نسخه 6 استفاده کنید که جا برای تنظیمات بیشتر هم دارد.احتمالا با نصب نسخه جدید مشکل آپدیت

شما نیز حل شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •