تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 649 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه دقت کرده باشی نوشته بازار اصلی ایالات متحده، گارانتیت اصلی بود؟ آخه مشکل اینجاست که نسخه اصلی آمریکا Generic-NAM نه US ، زنگ بزن گارانتی ماجرا رو بپرس. خوبه که حداقل آمریکا و انگلیس هردو انگلیسی حرف میزنن وگرنه معلوم نبود چه زبونی داشته باشه. در هر صورت تنها مشکل اینه که واسه آپدیت نمیدونی چه رامی رو بگیری.
    ممنون

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اگه دقت کرده باشی نوشته بازار اصلی ایالات متحده، گارانتیت اصلی بود؟ آخه مشکل اینجاست که نسخه اصلی آمریکا Generic-NAM نه US ، زنگ بزن گارانتی ماجرا رو بپرس. خوبه که حداقل آمریکا و انگلیس هردو انگلیسی حرف میزنن وگرنه معلوم نبود چه زبونی داشته باشه. در هر صورت تنها مشکل اینه که واسه آپدیت نمیدونی چه رامی رو بگیری.
    ممنون
    باشه زنگ میزنم یا حضوری میرم...تو مشخصات گوشی شما تو primary market زده انگلیس و مال من زده us.ولی بقیه مشخصات یکی هست...ولی دوستم هم داره و ملا اون uk هست و همه جاشو گشتم هیچ فرقی نمیکرد...
    من از اپ دیتم خاطره خوبی ندارم...w800 که داشتم وست اپدیت نت قطع شد و3بار فلش کردم...چون مثل اولش نمیشد...اشکال داشت...الانم که همه چی خوب کار میکنه و با نصب اون برنامیه ای که سرعت رو زیاد میکنه بهتر از اولم شده...(همان برنامه ای که چند صفحه قبل معرفی کردم).

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی شماره سریال گوشیت با 35 شروع میشه دیگه. خدا نکرده که با 00 شروع نمیشه. فک نکنم محض احتیاط پرسیدم. چون 00 گوشیای تست هستند.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

کیفیت فیلمبرداری بعد از آپدیت تفاوتی نکرده (اگر هم کرده باشه آنقدر ناچیز است که به چشم نمی آید) ولی کیفیت عکسبرداری به نظر من تفاوت محسوس کرده بخصوص در نور کم با استفاده از فلاش عکسهای خوبی می شود گرفت درصورتیکه قبلا" در نور کم خیلی حساس به لرزش دست بود ولی من چند عکس ذز نور کم با فلش گرفتم مشکل تار شدن عکس نداشتم (در آپدیت جدید).

به نقل از موبایلستان

نوشته شده توسط KHoraki

تاريخ عضويت
    Nov 2008

11 Home Screen with Applets (Slideshow, Tasks, World)

پنل جدید باسه اکسپریا(یاد بگیرین خوبه حالا اکسپریا ندارم فرت فرت نرم افزار و پنل میزارم)

لینک دان و سایت آموزش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Hamid..God; 13-02-2009 at 22:58.

6. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پنل جدید باسه اکسپریا(یاد بگیرین خوبه حالا اکسپریا ندارم فرت فرت نرم افزار و پنل میزارم)

لینک دان و سایت آموزش:

کد:
    فیلم اینو من دیدم , خیلی باحاله !!! اگر X1 دارین حتما نصب کنین !!! lما که نداریم !!!

8. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اشلا که داشته باشی من رفتم یه پولی گزاشتم تو یه شرکت سرمایه گزاری اشالا از سودش 2 ماه دیگه می خرم (ماهی 20 درصد سود میده)

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

راستی شماره سریال گوشیت با 35 شروع میشه دیگه. خدا نکرده که با 00 شروع نمیشه. فک نکنم محض احتیاط پرسیدم. چون 00 گوشیای تست هستند.
    نه با 35 شروع میشه...گوشی تست رو که نمیفروشن...یعنی مخابرات ریجستر نمیکنه...من فردا زنگ میزنم میپرسم

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توی تاپیک زیر تعدادی عکس از ویندوز موبایل 6.5 گذاشته , چقدر خوشگله این !!!! جالب اینجاست که همه ی تصاویر 480 در 800 هستند !!! این یعنی حتما برای X1 میاد دیگه نه ؟؟؟ کسی خبر دقیقی نداره ؟؟؟

برای دین همه ی تصاویر به هر دو صفحه ی تاپیک سر بزنید

کد:
    راستی , نمیدونم تا حالا به سایت زیر سر زدید یا نه ولی اگه سر نزدید حتما این کار رو بکنید چون خیلی سایته توپیه !!!

کد:

12. 2 کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از اومدن که میاد؛ من خودم یه پست تو همین کلوب واسش زدم؛ که نسخه تست ویندوز 6.5 روی اکسپریا کار میکنه حتی میشه الان نصب کرد پنلهاشم داره. ممنون

14. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •