وقتی دیدم قراره یه 132 بخرم 8180000 و 500 هزار تومن هم خرج رینگ و لاستیکش کنم دیدم اگه یه روا بگیرم شاید بهتر باشه حالا نظر شما چیه؟؟؟
کدوم بیشتر می ارزه؟؟
پراید 132 با قیمت 8180000
و پژو روآ با قیمت 8500000
وقتی دیدم قراره یه 132 بخرم 8180000 و 500 هزار تومن هم خرج رینگ و لاستیکش کنم دیدم اگه یه روا بگیرم شاید بهتر باشه حالا نظر شما چیه؟؟؟
کدوم بیشتر می ارزه؟؟
پراید 132 با قیمت 8180000
و پژو روآ با قیمت 8500000
خب شما باید ببینی برای چه کاری میخوای ماشین رو...
اگه استفاده ی شخصی میخوای پراید. هم بهتر اسپرت میشه هم سنگین نیست و مثل روا نیست که نشه تو هر سوراخی پارکش کرد...
اگه جادار تر بودن و اینا برات مهمه روا...
البته ظاهر روا هم یه ذره تغطیله... البته به نظر من.
برای من ایمنی و بی سرو صدا بودن و کم خرج بودن مهمه واینکه کلاج کدوم یکی نرمتره این خیلی مهمه برام
شما به این تاپیک هم یه نگاهی بکنی بد نیست:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فرق اساسی بین این 2 هست
البته فرقه اساسی زیاد دارن ها!!!!!
به نظر من روآ باید خوش سفر تر از پراید باشه.
بخاریشم خوبه!!!
روآ از پراید از نظر ایمنی و ترمز گیری بهتره البته اینو بگما که هیچ کدوم از این دو تا ایمنی استانداردی ندارن
برا کم خرج بدون بی صدا بودن پراید بهتره در ضمن تو سرعت روآ از پراید پایدارتره
انتخاب با خودته
ضمن تایید حرف دوستان که همه حرفاشون تایید میشه.
از لحاظ کلاج میشه هر دوتا رو نرم کرد. فقط کافیه بدی دست یه نفر که اهل فنه...
==================================
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
پراید یا روآ مسئله این است...
اینم یکی از پستای من توی اون تاپیک.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Farshadd; 13-11-2008 at 01:26.
از خودرو های دسته اول که گزینه اسپرت پذیر زیر 12 تومنن، تندر 90 تیپ e0+ کمی امکانات هست. پراید و mvm هم هست ولی...
از خودرو های دست دوم شما میتونی خیلی چیزای زیادی بگیری از جمله:
دوو اسپیرو خیلی سالم، دوو سیلو سالم، گلف نسل 2 کاملا اسپرت، فکر کنم هوندا آکورد، پژو 405 سالم 1800، سمند و ...
نظر من برای شما بر روی 405 1800 سالم هست.
در بقیه موارد بجز سمند بستگی به این داره که کدومشون گیرت بیاد. چون ممکنه شما یه سیلو تمیز راحت پیدا کنی ولی نتونی اسپیرو خسلس سالم پیدا کنی.
ضمن اینکه خودروهای زیادی در این رنج وجود داره. من از وضعیت کاری و استفاده شما خبر ندارم. و نمیدونم توی تهران تا چه حد قطعات دوو اسپیرو هست. ولی اگه جای شما باشم یا یه 405 تمیز و سالم میگیرم یا اینکه یه دووی اسپیرو سالم (البته این با 9 تومن هم پیدا میشه). اگه هم خیلی برا اسپرت بازی بخوام شاید یه گلف نسل 2 بخوام و موتورش رو عوض کنم و ...
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید.
حدود 7 تا 7.5 پول دارم.می خواستم بدونم با این پول چه ماشینی بگیرم خوبه؟
خودم به شخصه از ماتیز بیشتر خوشم میاد.آیا ارزش داره یا شما گزینه بهتری رو پیشنهاد می کنید؟![]()
یه مزدا 3 بگیر خیال خودتو راحت کن
هم کلاسش از 206 بیشتره
هم خیلی خوشگل تره
اگه یه موقع با دوستاتم بری بیرون فکر کنم بیشتر از 206 باهاش حال کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)