سلام،ببخشید من اسم تمامی پچ های سیمز رو به ترتیبی که هست میخواستم
اگه بذارین ممنون میشم
سلام،ببخشید من اسم تمامی پچ های سیمز رو به ترتیبی که هست میخواستم
اگه بذارین ممنون میشم
اگه زحمتي نيست يك سرچي بكنيد چون چند بار پك ها رو نوشتيم
the sims 2 free timeجدیدترین نسخه ای که اومده چیه الان؟؟؟![]()
maggy جون ایول saiidz جان از تو هم ممنونم...این sims واقعا برای خودش دنیایی ها...
1-میشه تو این بازی بری خونه کسی مهمونی؟
2-من open for buisines رو دارم میخوام یه تجارت خونگی راه بندازم ولی مشترییا می ریزن تو خونم..میشه کاری کرد که مشتریا تو خونه نیان وفقط همون جایی که اجناس هست برن؟
3-چه جوری میشه دزد شد؟؟؟!!!!بعد که دزد شدی میشه بری دزدی؟؟؟؟
4-وقتی یه شغلی رو انتخاب می کنی<مثلا پلیس> میشه وقتی سیمز می ره سر کار تو هم بری توی فضای کاریشو ببینی؟
5-بعد این خرگوشه چیه که بعضی وقتا میاد و فقط یه سیمز خواص می تونه اونو ببینه؟اگه بیاد یعنی سیمز دیوونه شده؟
6-راستی اگه به بچه کوچولوها راه رفتن وصحبت کردن یاد ندیم در آیندشون تاثیری میذاره؟
چند وقت پیش یه نفر فک کنم مگی یه لینک دانلود یه فایل pdf آمزش سیمز مال شرکت دارینوس گذاشته بود میشه لینک فایل کاملشو بزارین.
در انتها هم از همه افراد فعال تاپیک تشکر میکنم به خصوص مگی و saiidz وپیشاپیش سال نو رو به شما تبریک میگم.
آهاااااان گفتم سال نو ...میشه تو سیمزم سال نو گرفت...اینو خودم میدونم دیگه...زنگ میزنین وشیش تا از رفیقاتونو دعوت میکنین..خلاصه بساط مشروبو و دنسینگو بزن بکوبو وحالی به حولی
عید همگی مبارک....
توی صفحات قبل من چندتا ترینر گذاشتم(صفحه 51)
یکیش این کارو میکنه
آخه با این کار چی میشه
یعنی شما به خاطر این سیمز بازی میکنی؟!
جوابها
1-بله
2-نمیدونم.یه جایی درت کن توی زمینه خودت و جدا از خونت
3-توی بعضی سیمز ها این قابلیت وجود داره.دزدی هم توی سیمز مثل بقیه ی کارها میمونه(شما نمیبینی)
4-نه
5-اگه بیاد یعنی سیمزت افسرده شده و باید funوصحبت کردنش رو پر کنی
6-یاد میگیره ولی از هم سن و سالهای خودش بدتر میشه(میتونی از اون شیر مخصوص هم استفاده کنی)
من یه فایل پی دی اف گذاشتم که سیمز رو تقریبآ آموزش میده(صفحه 51)
نه نمیشه سال نو گرفت
شاید توی فصلی بشه
منم به شما و همه ی کاربران سایت پی سی عید رو تبریک میگم
تشکر هم لازم نیست.وظیفه ی من و تمام کاربران این سایت کمک به دیگران هست
موفق باشید
Last edited by saiiddz; 18-03-2008 at 09:50.
سلام.توی سیمز جادوی زندگی چطوری میشه به خونه همسایه رفت؟
لطفا واضح توضیح بدین.
لینک های صفحه 51 از بین رفتند.
1. نه يعني توي اين پك هايي كه من دارم نميشه
2. آره در خونت رو قفل كن !من خودم هميشه همين كارو ميكنم
3. از توي كامپيوتر ميتوني انتخاب كني يا روزنامه. ميشه بري دزدي ولي اگه مثلا داري با همسايشون ( همسايه ي همون دزده! ) بازي ميكني ممكنه شب همون يارو بياد خونتو بزنه!اما اگه داري با خود دزده ميري نميتوني ببيني كجا ميره فقط ميره و مياد
4. نه
5. نه ديونه كه نشده ولي وقتي روابط اجتماعيش با مردم كم بشه اون خرگوشه ميادو بايد صحبت كردنشو پر كني
6. نه من كه تاثيري نديدم
عيد شما هم مبارك
من كه هر كاري ميكنم نميشه بري فقط اونا ميتونن بيانسلام.توی سیمز جادوی زندگی چطوری میشه به خونه همسایه رفت؟
لطفا واضح توضیح بدین.![]()
دوستان متاسفم
مدیران لینکهارو پاک کردن
و من هم نمیخوام دوباره بزارم چون ممکنه اخطار بگیرم
در ضمن من اون ترینر رو چون باهاش میشد کارهای دیگه ای هم توی بازی بکنی گذاشتم و هدف من از بین بردن سانسور نبود
مثلآ میشد لوازم رو هرجا بخوای بزاری
موفق باشید
عیدتون هم مبارک
سیلام من دوباره بلگشتم
خب همگی خوفین؟خوشین؟سیلامتین؟عیدت ون هم مفالک باشه
این سیمز جادوی زندگی میشه اسم انگلیسیش رو بنویسی؟
Glamour life stuff
خوش اومدي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)