تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 229 از 2403 اولاول ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه منظورت اینه که متوجه می شی کی سرویست وصل شده؟
    مودمت رو وصل می کنی به خط تلفن هر وقت چراغ statusست روشن شد یعنی کار تمومه
    در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدی!!
    من از چند نفر شنیدم که با USB خیلی گرفتاری داره و هر دفعه که سیستم رو روشن میکنم باید دوباره برنامه USB رو نصب کنم.. واسه همین رفتم یه کارت شبکه گرفتم..
    یعنی شما با یه دفعه نصب USB دیگه همش راحت آنلاین میشین ؟؟
    حسین جان !
    من وقتی با لن بودم بعد از بالا اومدن دکمه کانکشن رو میزدم ولی الان وقتی بالا میاد وصله و همچنین آی پی دادنم نمیخواد .( یه کانکشن مجازی میسازه ). امیدوارم از موضوع تاپیک دور نشیم .
    ببخشید
    Last edited by 184781; 25-01-2010 at 23:05.

3. این کاربر از 184781 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .
    ممنونم
    آهان خوب بورو بگو یکنن کیتشون رو از مخابرات اگه شارژ نکنی بعد بیست روز خودشون کیتشون رو بر می دارن حد اقل بیست روز

5. این کاربر از elyasbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی به سوال 2 صفحه قبل من جواب بده لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باید مطابق همون دستور نصب صفحه 176 پیش بریم ؟؟
    راستی وقتی اندیشه خطمون رو راه انداخت باید نصبش کنیم ؟؟ چون من یه دفعه نصب کردم اون گوشه علامت کانکت شدن که روش یه مثلث زرد میکشه نیومد (توی دستورالعمل گفته بود میاد)..
    آخرین سوالم اینکه کد 192.168.1.1 رو چه موقعی توی Internet explorer بزنیم؟؟ اونم وقتی اندیشه خط رو راه انداخت ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باید مطابق همون دستور نصب صفحه 176 پیش بریم ؟؟
    راستی وقتی اندیشه خطمون رو راه انداخت باید نصبش کنیم ؟؟ چون من یه دفعه نصب کردم اون گوشه علامت کانکت شدن که روش یه مثلث زرد میکشه نیومد (توی دستورالعمل گفته بود میاد)..
    آخرین سوالم اینکه کد 192.168.1.1 رو چه موقعی توی Internet explorer بزنیم؟؟ اونم وقتی اندیشه خط رو راه انداخت ؟؟
    بله دوست عزیز ... طبق همون انجام بده خیلی راحت تنظیم می شه ظرف 2 دقیقه ! تنظیم از طریق کابل شبکه رو انجام بدی راحت تره ( البته usb هم کاری نداره فقط باید 1 بار درایور مودم رو روی ویندوز نصب کنی )

بله ! وقتی که خط اینترنتتون راه افتاد کابل شبکه رو به پشت کامپیوتر وصل کنید و روشنش کنید ... بعدا باید تو اینترنت اکسپلور اون شماره آی پی رو تایپ کنید ... اون شماره آی پی مودم شما تو شبکه هست ... یعنی اگه مودم وصل نباشه چیزی نمیاد ... در ضمن قبل از هر کاری باید کارت شبکه مادربوردتون فعال باشه ... اگه فعال نیست از تو تنظیمات بایوس network adaptor رو enable کنین ... حالا وقتی ویندوز بالا میاد اگه کابل مودم رو از کامپیوتر قطع کنین یا خاموشش کنین یه شکلک کامپیوتر کنار ساعت ویندوز میاد که روش علامت ضربدر قرمز هست و با روشن شدن مودم حذف می شه ... اگه این شکلکا نیومد یعنی کارت شبکه غیر فعال هست . اول اون رو فعال باید بکنید . یا می تونین تو control panel قسمت network connections برین و روی local area connection کلیک راست کنید و گزینه enable رو بزنید تا کارت شبکه فعال بشه. ( البته اینا در صورتی هست کا مادربوردتون شبکه آنبورد داشته باشه . و معمولا 99% مادربوردای جدید این رو دارند. )
    یه دوستی هم گفتن چرا با تایپ آی پی 192.168.1.1 وقتی با پورت usb به مودم وصلین تنظیمات مودم نمیاد ... باید خدمتتون عرض کنم که در حالت پیش فرض شماره آی پی 192.168.1.1 برای پورت شبکه در نظر گرفته میشه و در نتیجه آی پی های دیگه ( مثلا 192.168.1.2 یا 192.168.1.3 الی آخر ) به پورتهای دیگه اختصاص داده می شه . این نکته رو تو فایل راهنمای تنظیم مودم هم می تونین ببینین .
    موفق باشی.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی به سوال 2 صفحه قبل من جواب بده لطفا
    اگه منظورت از چراغ اینترنت تو مودم تی پی لینک همون چراغ act هست ( چون من چراغی که اسم اینترنت روش باشه ندیدم ! ) باید بگم فقط وقتی روشن می شه و چشمک می زنه که شما کانکت هستین و اطلاعات هم داره رد و بدل می شه ( یعنی در حال دیدن صفحات یا دانلود ) وگرنه خاموشه ... اگه هم مال مودم شما همیشه خاموشه احتمالا چراغش سوخته !!! جای هیچ نگرانی نیست ! مهم اینه که خود مودم خوب کار کنه ! چراغ alarm هم همیشه خاموشه بجز وقتایی که اشکالی پیش بیاد .

11. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بالاخره من هم از پارس انلاین به اندیشه کوچ کردم
    واقعا باید بگم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره

راستی دوستان در اندیشه ریز مصرف رو چطور میشه درآورد ؟
    مثلا در پارس انلاین در سایتش مشخص میشد که فلان ساعت فلان حجم یا مثلا میزان حجم دانلود رایگان رو مشخص میکرد
    ولی در منوی کاربری اندیشه فقط باقیمانده حجم رو می بینم

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه منظورت از چراغ اینترنت تو مودم تی پی لینک همون چراغ act هست ( چون من چراغی که اسم اینترنت روش باشه ندیدم ! ) باید بگم فقط وقتی روشن می شه و چشمک می زنه که شما کانکت هستین و اطلاعات هم داره رد و بدل می شه ( یعنی در حال دیدن صفحات یا دانلود ) وگرنه خاموشه ... اگه هم مال مودم شما همیشه خاموشه احتمالا چراغش سوخته !!! جای هیچ نگرانی نیست ! مهم اینه که خود مودم خوب کار کنه ! چراغ alarm هم همیشه خاموشه بجز وقتایی که اشکالی پیش بیاد .

نه اونو نمیگم . تی پی لینک های جدید یه چراغ داره به اسم اینترنت خود اندیشه هم داره همین مودمی که من دارم رو میده خودم دیدم .
    چراغش هم سالمه 100% چون وقتی مودم رو ریست میکنم همه چراغ ها روشن میشن

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام. در مورد ADSL شرکت شاتل اطلاعات می خوام
    ممنون می شم از کیفیت خدمات شرکت شاتل برام بگین. راستش بین شاتل و اندیشه موندم.گزینه موندم و نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •