در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .
ممنونم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .
ممنونم
حسین جان !
من وقتی با لن بودم بعد از بالا اومدن دکمه کانکشن رو میزدم ولی الان وقتی بالا میاد وصله و همچنین آی پی دادنم نمیخواد .( یه کانکشن مجازی میسازه ). امیدوارم از موضوع تاپیک دور نشیم .
ببخشید
Last edited by 184781; 25-01-2010 at 23:05.
آهان خوب بورو بگو یکنن کیتشون رو از مخابرات اگه شارژ نکنی بعد بیست روز خودشون کیتشون رو بر می دارن حد اقل بیست روز
باید مطابق همون دستور نصب صفحه 176 پیش بریم ؟؟
راستی وقتی اندیشه خطمون رو راه انداخت باید نصبش کنیم ؟؟ چون من یه دفعه نصب کردم اون گوشه علامت کانکت شدن که روش یه مثلث زرد میکشه نیومد (توی دستورالعمل گفته بود میاد)..
آخرین سوالم اینکه کد 192.168.1.1 رو چه موقعی توی Internet explorer بزنیم؟؟ اونم وقتی اندیشه خط رو راه انداخت ؟؟
بله دوست عزیز ... طبق همون انجام بده خیلی راحت تنظیم می شه ظرف 2 دقیقه ! تنظیم از طریق کابل شبکه رو انجام بدی راحت تره ( البته usb هم کاری نداره فقط باید 1 بار درایور مودم رو روی ویندوز نصب کنی )
بله ! وقتی که خط اینترنتتون راه افتاد کابل شبکه رو به پشت کامپیوتر وصل کنید و روشنش کنید ... بعدا باید تو اینترنت اکسپلور اون شماره آی پی رو تایپ کنید ... اون شماره آی پی مودم شما تو شبکه هست ... یعنی اگه مودم وصل نباشه چیزی نمیاد ... در ضمن قبل از هر کاری باید کارت شبکه مادربوردتون فعال باشه ... اگه فعال نیست از تو تنظیمات بایوس network adaptor رو enable کنین ... حالا وقتی ویندوز بالا میاد اگه کابل مودم رو از کامپیوتر قطع کنین یا خاموشش کنین یه شکلک کامپیوتر کنار ساعت ویندوز میاد که روش علامت ضربدر قرمز هست و با روشن شدن مودم حذف می شه ... اگه این شکلکا نیومد یعنی کارت شبکه غیر فعال هست . اول اون رو فعال باید بکنید . یا می تونین تو control panel قسمت network connections برین و روی local area connection کلیک راست کنید و گزینه enable رو بزنید تا کارت شبکه فعال بشه. ( البته اینا در صورتی هست کا مادربوردتون شبکه آنبورد داشته باشه . و معمولا 99% مادربوردای جدید این رو دارند. )
یه دوستی هم گفتن چرا با تایپ آی پی 192.168.1.1 وقتی با پورت usb به مودم وصلین تنظیمات مودم نمیاد ... باید خدمتتون عرض کنم که در حالت پیش فرض شماره آی پی 192.168.1.1 برای پورت شبکه در نظر گرفته میشه و در نتیجه آی پی های دیگه ( مثلا 192.168.1.2 یا 192.168.1.3 الی آخر ) به پورتهای دیگه اختصاص داده می شه . این نکته رو تو فایل راهنمای تنظیم مودم هم می تونین ببینین .
موفق باشی.
اگه منظورت از چراغ اینترنت تو مودم تی پی لینک همون چراغ act هست ( چون من چراغی که اسم اینترنت روش باشه ندیدم ! ) باید بگم فقط وقتی روشن می شه و چشمک می زنه که شما کانکت هستین و اطلاعات هم داره رد و بدل می شه ( یعنی در حال دیدن صفحات یا دانلود ) وگرنه خاموشه ... اگه هم مال مودم شما همیشه خاموشه احتمالا چراغش سوخته !!! جای هیچ نگرانی نیست ! مهم اینه که خود مودم خوب کار کنه ! چراغ alarm هم همیشه خاموشه بجز وقتایی که اشکالی پیش بیاد .
بالاخره من هم از پارس انلاین به اندیشه کوچ کردم
واقعا باید بگم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره
راستی دوستان در اندیشه ریز مصرف رو چطور میشه درآورد ؟
مثلا در پارس انلاین در سایتش مشخص میشد که فلان ساعت فلان حجم یا مثلا میزان حجم دانلود رایگان رو مشخص میکرد
ولی در منوی کاربری اندیشه فقط باقیمانده حجم رو می بینم
نه اونو نمیگم . تی پی لینک های جدید یه چراغ داره به اسم اینترنت خود اندیشه هم داره همین مودمی که من دارم رو میده خودم دیدم .
چراغش هم سالمه 100% چون وقتی مودم رو ریست میکنم همه چراغ ها روشن میشن
سلام. در مورد ADSL شرکت شاتل اطلاعات می خوام
ممنون می شم از کیفیت خدمات شرکت شاتل برام بگین. راستش بین شاتل و اندیشه موندم.گزینه موندم و نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)