تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 229 از 1635 اولاول ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اصولا ا به توجه به بازار ايران خرج كردن براي ابن دوربين ها جهت خريد لنز تله يا وايد به صرفه به نظر نمي رسه و همچنين با كاهش كيفيت و خروجي عكس مواجه مي شويد. تازه اگه گير م بياد با قيمت گزاف گاهي معادل يا بيشتر از قيمت دوربين. تنها چيز كه بنظر مي رسه براي خريد مقروم بصرفه است انواع ف ي ل ت ر ها مي باشد كه گاهي ماركهاي مرقوب قيمت خيلي بالايي دارند. بنظر خريد دوربيني كه تله و وايد مناسبي داشته باشد گزينه بهتري است .
    h50 بنظر با مشكل باطري و خالي شدن زود هنگام آن مواجه است و كه يك خرج اضافي رو دست خريدار مي زاره كه تازه با خريد 1 باطري يدك به حد مطلو ب برسه.
    به نظر من خرید لنز تله پر حرج به حساب نمیاد ... وقتی قیمت یه لنز تله و یه ----- پلاریزه با هم تقریبا برابره ... اتفاقا لنزهای تله کیفیت بالاتری دارن تا لنز خود دوربین که تله باشه ... بنابراین خرید لنز تله برای کسی که نیازش داره به نظر من انتخاب خوبیه ...

----- ها هم خرج خودشو داره که اگه واقعا نیازت بشه اول یه UV و پلاریزه و بعد هم ND مهمترین فیلترها هستن .

اما در مورد باطری H50 عرض کردید باید به عرض دوستان برسونم که این دوربین از نظر شارژ باطری بسیار خوب عمل میکنه ... اگه تو عمل ازش استفاده کنید متوجه میشید ... من تا الان با h50 خودم سه چهارتا جشن عروسی برای عکس گرفتن رفتن و از اول تا آخر جشن یکسره دوربین روشن بود و هی عکس میگرفتم ، اونم چی تقریبا سه چهارم عکسا با فلاش بود !!!!! .
    اینطوری بگم که هرگز با مشکل کمبود باطری مواجه نشدم .. حتی جاهای دوردست . از این لحاظ من حاضرم اطمینان خاطر بدم به همه که این باطری بهتر از صدتا NiHM کانن کار میکنه .

به نظر من با بودجه ی 400 تومن تو ایران فعلا بهترین انتخاب H50 هست . البته SX10 هم بسیار با کیفیته ، اما هنوز به H50 نمیرسه .

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با عرض تبریک سال نو .دوستمون راجع به sx10گفتن که عکسهایی که با زوم توسط این دوربین گرفته میشه بدرد نمی خوردویک عکس از ماه گرفتگی باh50قرار دادن حال من بدون جانبداری از یک برند خاص این عکس ماه و که باsx10 اونم با زوم 80 برابرگرفتم میزارم تا خودتون قضاوت کنین.

3. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

باز هم از راهنمایی دوستان تشکر میکنم.
    به لطف مقاله های عالی Writeage تقریبا تصمیم خودم رو گرفتم.خواستم مشورتی هم با دوستان داشته باشم.
    دوربین های مد نظر من Panasonic Lumix DMC-FZ28 و Canon SX 10 IS هستن.
    چند سوال برام باقی مونده.
    1-تنظیمات سرعت شاتر این دو دوربین چطوره؟(منظور حداکثر زمان هست)
    2-تفاوت بین زوم 18x و 20x چقدره؟اختلاف فاحشی دارن؟
    3-حداکثر زوم SX 10 با کاهش مگاپیکسل چقدر میشه؟
    4-هیچ کدوم از اینها منوی فارسی دارن؟آخه یک جا خونده بودم که قرار منوی فارسی هم اضافه بشه.
    5-دوستانی که این دوربین ها رو دارن میتونن عکسی از متعلقات کامل این دوربین ها که در کارتنش هست بذارن؟
    6-اگه به جای من بودین کدومشون رو انتخاب میکردین؟ آیا این 50 هزار تومان بیشتر می ارزه که سراغ کانن برم؟
    این سوال ها با وجود اینکه 60 صفحه ی آخر این تاپیک رو خوندم واسم پیش اومده!

البته الان با دیدن این دو عکس و دقت کردن به در اصلی خونه ای که توی عکس هست میشه گفت نظرم روی پاناسونیک هست.
    عکس مربوط به پاناسونیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس مربوط به کانن
    کد:
    Last edited by Mr.Mimi; 22-03-2009 at 17:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من خرید لنز تله پر حرج به حساب نمیاد ... وقتی قیمت یه لنز تله و یه ----- پلاریزه با هم تقریبا برابره ... اتفاقا لنزهای تله کیفیت بالاتری دارن تا لنز خود دوربین که تله باشه ... بنابراین خرید لنز تله برای کسی که نیازش داره به نظر من انتخاب خوبیه ...

----- ها هم خرج خودشو داره که اگه واقعا نیازت بشه اول یه uv و پلاریزه و بعد هم nd مهمترین فیلترها هستن .

اما در مورد باطری h50 عرض کردید باید به عرض دوستان برسونم که این دوربین از نظر شارژ باطری بسیار خوب عمل میکنه ... اگه تو عمل ازش استفاده کنید متوجه میشید ... من تا الان با h50 خودم سه چهارتا جشن عروسی برای عکس گرفتن رفتن و از اول تا آخر جشن یکسره دوربین روشن بود و هی عکس میگرفتم ، اونم چی تقریبا سه چهارم عکسا با فلاش بود !!!!! .
    اینطوری بگم که هرگز با مشکل کمبود باطری مواجه نشدم .. حتی جاهای دوردست . از این لحاظ من حاضرم اطمینان خاطر بدم به همه که این باطری بهتر از صدتا nihm کانن کار میکنه .

به نظر من با بودجه ی 400 تومن تو ایران فعلا بهترین انتخاب h50 هست . البته sx10 هم بسیار با کیفیته ، اما هنوز به h50 نمیرسه .
    دوست عزيز شما واقعا كيفيت يك لنزي كه قيميتش با ف ي ل تر پولاريزه برابري ميكنه را خوب و با كيفيت ميدانيد؟
    بله ف ي ل تر 12 هزار توماني هم داريم و ف ي ل ت ر 120 هزار تومان هم داريم ( ف يلتر هاي اصلي كنن از 120 تومان به بالا شروع ميشه )ولي اين كجا و آن كجا .لنز 200 توماني هم داريم لنز 1 ميليوني هم داريم و لي قابل قياس نيستند. اين گونه لنزها چون با مودل وصل مي شن به لنز اصلي عكس ها هميشه با افت كيفيت روبرو هست و اگه لنز ارزون قيمتم بخريد تفاوتي از لحاظ كيفيت با لنز خود دوربين نداره. صحبت اين است كه چه لزومي داره چنين خرجي كرد؟ مگه اين دوربين هاي اين رده كم زوم تله دارن؟ خوب خريد يك دوربين به روزتر كه وايد و تله بهتري داشته باشند كه مقروم بصرفه تر است!!! نيازي هم نيست كه يك يا چند لنز رو هميشه بدنبال خود يدك بكشيد.
    من قصد بحس در مورد اين موضوع را ندارم و همينجا تمامش ميكنم در فروم عكاسي بچه هايي كه H50 رو داشتن ميگفتن در روز با 150 شات باطريش تموم مي شه . سوني اعلام كرده اين دوربين 300 تا 330 شات ميزنه .بعد دوستان ميگن با يك بار شار‍‍ژ در كنن تا 500 شات زده مي شه چطور شما مي گيد كه باطري سوني بهتر از كنن است؟ يادوستاني كه فوجي s2000 دارن گفتن با يك بار شار‍ژ بالاي 500 شات عكس ميگيرن .تازه با صرف هزينه كم مي توان باطري يدكي هم براي اين دوربينها خريد.در مقايسه با پانا هم طبق اعلام دو شركت fz28 عكس هاي بيشتري ميگيره.470 عكس
    Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 01:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام سال نو مبارک

دوتا لینک به زبان فارسی میزارم در رابطه با سوپر زوم ها امیدوارم به کارتون بیاد
    کد:
    کد:

7. این کاربر از yasermoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به لطف مقاله های عالی Writeage تقریبا تصمیم خودم رو گرفتم.خواستم مشورتی هم با دوستان داشته باشم.
    4-هیچ کدوم از اینها منوی فارسی دارن؟آخه یک جا خونده بودم که قرار منوی فارسی هم اضافه بشه.
    5-دوستانی که این دوربین ها رو دارن میتونن عکسی از متعلقات کامل این دوربین ها که در کارتنش هست بذارن؟
    6-اگه به جای من بودین کدومشون رو انتخاب میکردین؟ آیا این 50 هزار تومان بیشتر می ارزه که سراغ کانن برم؟

البته الان با دیدن این دو عکس و دقت کردن به در اصلی خونه ای که توی عکس هست میشه گفت نظرم روی پاناسونیک هست.
    عکس مربوط به پاناسونیک
    کد:
    عکس مربوط به کانن
    کد:
    1. پاناسونیک 1/2000 تا 60 و کنان 1/3200 تا 15. به نظر من سرعت 1/2000 کم نیست و برای گرفتن یه عکس شفاف از کسی که روی هواست و داره شیرجه میزنه تو استخر کافیه.
    2. نه. اختلافشون اصلا محسوس نیست. برای مقایسه یه نگاهی به اینجا بندازین.
    کد:
    3. نمیدونم.
    4. پاناسونیک منوی فارسی داره. کنان هم احتمالا داره.
    5. ...
    6. اگه قیمتشون یکی بود (که تو خارج همینطوره) انتخاب مشکل میشد. ولی با این اختلاف قیمت پاناسونیک بهتره.
    قبلا راجع به این دو تا دوربین مفصل بحث شده. چکیده ی مطلب اینه که کنان عکس های روزش یه مقدار شارپ تره, چشمی بزرگتر و بهتری داره و باتریش بهتره. ولی پاناسونیک 200 گرم سبک تره, فیلمبرداری HD داره, و از نظر عکاسی در شب به سه دلیل بهتره: فوکوس بهتر در نور کم, دیافراگم بازتر در حالت تله, و کیفیت بالاتر و نویز کمتر.
    Last edited by prowler88; 22-03-2009 at 18:39.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عکس مربوط به پاناسونیک
    کد:
    عکس مربوط به کانن
    کد:
    1. پانا:
    حدا اكثر: 1/2000 sec
    حداقا: 60 ثانيه ( 1دقيقه نور دهي در نور كم)
    محدوده ديافراگم: Wide: F2.8 - F8.0 Tele: F4.4 - F8
    كنن:
    حدا اكثر:1/3200 sec
    حداقا : 15 ( 15ثانيه نوردهي در در نور كم)
    محدوده ديافراگم: 2.8 تا 5.7
    2.تفاوت محسوس نيست
    3.نميدانم ولي پانا با كاهش سايز عكس و مگاپيكسل جدا از زوم ديجيتال تا 32x زوم ميكنه
    4.پانا دفترچه و منو فارسي داره كنن رو نمي دانم
    5.

همراه كيف و رم 1 گيگ كه كيفش زياد جالب نيست بهتره با يك كيف بهتر عوض بشه (دوربين به خوبي توش جا نمي شه).رمش رو هم مي تونيد بديد فروشنده و با تفاوت قيمتش يك رم با حجم بالاتر بخريد.فقط رم رو هيچگاه از فروشنده نخريد. از مراكز توزيع عمده رم با قيمت مناسب بخريد.

6. پانا. به نظر من با افزايش قيمت كنن و مشخصات fz28 , پانا انتخاب بهتري است. يكي از دوستان اين دوربين را با قيمت 385 خريدن. همچنين شما در پانا مود HD داريد كه من بر روي TV هاي HD ساپورت تست كردم بجز صدا , كه mono ضبط ميشه كيفيت فيلم برداري در حد خودش خيلي خوبه.فقط با محدوديت حجمي مواجه هستيد در مود hd تا 2 گيگ فيلم مي گيره بعد قطع مي شه ودوباره بايد فيلم بگيريد. 10 دقيقه مود hd و 20 دقيقه مود wvga
    نكته ديگه در پانا مود IA هست كه به طور اتوماتيك تمامي حالات عكاسي مثل ماكرو , پرتره, تله ,منظره ... را تشخيص ميده نميدانم شايد در دوربين هاي ديگه همچنين باشه ولي در فضاي بسته و فضاي باز عكسهاي خوبي تو اين مود مي گيره. و همچنين AFهوشمند( AF Tracking) كه امكان فوكوس و تعقيب سو‍‍‍ژه رو داره.عكساي فضاي باز و بسته اين دوربين هم با تنظيمات دستي و مود هاي مختلف خيلي خوبه. با يك بار شار‍ژ كامل (2 ساعت) , 470 شات ميزنيد.وزن 417 گرم و ابعاد كوچكتر و فرمت RAW از ديگر مشخصات اين دوربين است.
    در پايان دوست عزيز اين مشخصات دوربين پانا هست و خودم يكيشو دارم و بر اساس سليقه خود نظر دادم شما هم با توجه به ملاك ها ي خود هر كدومو كه انتخاب كني انتخاب خوبي انجام دادي.
    پست من با پست جناب prowler88 همزمان ارسال شد
    Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 03:26.

10. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیز لطف کنید علت اینکه عکسهایی که تو پستهای قبلی گذاشتم باز نمیشن چیه یه توضیح بدین ممنون میشم . مثل یه علامت ضربدر میمونن.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز لطف کنید علت اینکه عکسهایی که تو پستهای قبلی گذاشتم باز نمیشن چیه یه توضیح بدین ممنون میشم . مثل یه علامت ضربدر میمونن.
    دوست عزيز آپلود سنتر ي كه عكس را در آن آپلود كرديد رو چك كنيد ببين ايرادي نداره در نهايت در يك آپلود سنتر ديگه عكس رو آپلود كنيد
    Last edited by unforgiven2009; 22-03-2009 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

sx10 _ 80x

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •