تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 231 اولاول ... 129179219225226227228229230231 آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من این سئوال رو تو بخش دیگه ای پرسیده بودم کسی جواب نداد اینجا مطرح میکنم شاید به جوابی برسم

سلام دوستان

چون نمی دونستم کجا باید سئوالمو بپرسم ، بنابر این پرسشم رو اینجا مطرح میکنم
    قصد راه اندازی یه سایت رو دارم که نمیدونم از چه سیستمی براش استفاده کنم بنابراین مشخصات سایت رو میدم تا دوستانی که سررشته دارن نظر بدن . با تشکر

سایت در زمینه پزشکی هست و به سه بخش پزشکی سنتی و نوین و سلامت عمومی میپردازه . می خوام سایت یه قالب اصلی داشته باشه برای موضوعات عمومی سلامتی ولی صفحه های
    پزشکی سنتی و پزشکی نوین دارای قالب هایی مخصوص به خودشون باشن . همینطور این امکان در سایت باشه که کاربرا صفحه خودشون رو داشته باشن که بتونن توی اون مطلب منتشر کنن و آدرس اون در ادامه آدرس سایت بیاد و البته دارای تعیین سطح دسترسی برای کاربرا هم باشه .

من با جوملا و وردپرس آشنایی دارم . هر چه بیشتر جستجو کردم برای به جواب رسیدن بیشتر سردرگم شدم . ممنون از کمک شما

داره خودمونی میشه DARRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

من یک سایت جوملا فارسی دارم میخواستم بتونم واسه فروشگاه(سبد خرید) چه ماژولی باید استفاده کرد. از راهنماییتون ممنون.

پیشاپیش

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    میخواستم ببینم جوملا ماژولی برای اضافه کردن اعضای VIP داره؟ (فارسی)

میدونم اینجا جاش نیست ولی وردپرس هم ممنون میشم بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من دارم 1 سیدی توپ
    10000 تومان
    09370579063
    مهدی گودرزی

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

با سلام
    میخواستم ببینم جوملا ماژولی برای اضافه کردن اعضای VIP داره؟ (فارسی)

میدونم اینجا جاش نیست ولی وردپرس هم ممنون میشم بگید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من ميخوامن به صورت لوكال يك قالب بريزم رو جوملام هر كاري كه ميكنم و هر قالبي كه ميريزم اصلا بالا نمياد فقط وقتي خود برنامه جوملا را نصب ميكنم راحت پيج بالا مياد
    چندين قالب امتحان كردم ديگه اعصاب نذاشته برام
    اين يه بخش كوچكي از ارور هاي قالب هست لطفا كمك كنيد هم از طريق كويك استارت قالب را نصب كردم هم از طريق extension
    Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 27

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 44

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 46

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 120

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 125

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 96

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\includes\application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 96

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 102

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من ميخوامن به صورت لوكال يك قالب بريزم رو جوملام هر كاري كه ميكنم و هر قالبي كه ميريزم اصلا بالا نمياد فقط وقتي خود برنامه جوملا را نصب ميكنم راحت پيج بالا مياد
    چندين قالب امتحان كردم ديگه اعصاب نذاشته برام
    اين يه بخش كوچكي از ارور هاي قالب هست لطفا كمك كنيد هم از طريق كويك استارت قالب را نصب كردم هم از طريق extension
    سلام
    راستش من خیلی سر رشته ندارم اصلا هم طراحی سای ت و اینا بلد نیستم اما قبلا از XAMPP برای شبیه سازی و اجرای جوملا 2.5 روی لوکال ازش استفاده کردم که تقریبا همین مشکل رو داشت
    به سفارش بعضی از دوستان از نرم افزار wampserveri استفاده کردم به جای xampp , و مشکل برطرف شد در کل بهتون استفاده از نرم افزار wampserver رو به جای xampp پیشنهاد میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    راستش من خیلی سر رشته ندارم اصلا هم طراحی سای ت و اینا بلد نیستم اما قبلا از XAMPP برای شبیه سازی و اجرای جوملا 2.5 روی لوکال ازش استفاده کردم که تقریبا همین مشکل رو داشت
    به سفارش بعضی از دوستان از نرم افزار wampserveri استفاده کردم به جای xampp , و مشکل برطرف شد در کل بهتون استفاده از نرم افزار wampserver رو به جای xampp پیشنهاد میکنم
    wamp ةم ريختم همين مشكل بود اعصابم داغونه هيچ كس هم كمك نميكنه يه فروم فعال كه بشه از كسي كمك گرفت كسي سراغ داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

wamp ةم ريختم همين مشكل بود اعصابم داغونه هيچ كس هم كمك نميكنه يه فروم فعال كه بشه از كسي كمك گرفت كسي سراغ داره؟
    سلام
    دوستان اگر ورژن زمپ رو تغيير بديد درست ميشه
    1.7.3 ريختم درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

سلام دوستان

در نصب جوملا 3 به مشکل خوردم.

ومپ 2.2 نصب کردم و سرویسهای آپاچی و پی اچ پی آنلاین هستن و با غیرفعال کردن سرویس های SQL SERVER پورت 80 رو به آپاچی اختصاص دادم.

:Your port 80 is actually used by

Server : Apache/ 2.2.21 PHP/ 5.3.10

جوملا رو دانلود کردم و محتویاتش رو در C:\wamp\www کپی کردم . اما بازم هم در localhost جوملا باز نمیشه.
    یه صفحه با چند خط متن باز میشه که اولش اینه :
    #
    #Example MySQL config file for medium systems. # # This is for a system with little memory (32M - 64M) where MySQL plays # an important part, or systems up to 128M where MySQL is used together with # other programs (such as a web server.) # ......#
    Last edited by federrer; 05-04-2013 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •