خداییش نامردی کرد..!دو تا پنالتی رو مفت مفت نگرفت .. فک کنم پولی چیزی .....
اگه پنالتی میگرفت و جواد میزد و دوگله میشد وای...
خداییش نامردی کرد..!دو تا پنالتی رو مفت مفت نگرفت .. فک کنم پولی چیزی .....
اگه پنالتی میگرفت و جواد میزد و دوگله میشد وای...
جالبه بعد از برد تو مصاحبش گفته بود هنوز تیم اشکالاتی داره و ما نباید مغرور بشیم و ...
حالا بعد از امحانام اینجا رو میترکونم !
فوتبالش شده مثل بارسای واقعی !
نه پلی استیشن!
حالم بهم خورد از این رئال مادرید
باید لباس رئال را تو تنه داور می کردند تا اوساسونایی ها تکلیفشون مشخص باشه وقتی روشون خطای صد در صد میشه الکی خودشون را ندازند زمین!
واقعا حیف اوساسونا هست که سقوط کنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایش تو پلی استیشن هم اینقدر راحت نمیشه تیمها را برد.
مسی توپ را وسط زمین میگیره یک تنه میره گل می زنه از این گلها تو پلی استیشن هم نمیشه به این راحتی زد.
من هم با وحید موافقم که بارسا ، بارسایی بازی میکنه....
واقعا کار پپ درست هست.
حقیقت بود رفیق ...حیقیقتعجب تمثيلي اومدي دادا![]()
اصلا شما نباشی که تاپیک بارسا معنی نمیده ... چراغ انجمن شمایی داداحالا بعد از امحانام اینجا رو میترکونم !
=-=-=
انصافا در وهله ی اول سر اوساسونا رو بریدن ... بعد این روبرتو دروازه بانشون گند زد به بازی .... (یه جورایی یاده بچه گیای والدز خودمون میوفتم ...از این سوتی های خرکی زیاد میداد )![]()
قربون او رایان جان
================================================== ================================
به دليل اشتباهات فاحش
داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا محروم شد
خبرگزاري فارس: داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا به خاطر قضاوت اشتباه دو جلسه محروم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آنتونيو پرس بورول داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا بخاطر ناديده گرفتن دو پنالتي واضح به نفع اوساسونا از دو جلسه قضاوت در لاليگا محروم شد. وي به احتمال فراوان جريمه نقدي هم ميشود.
قضاوت اشتباه پرس بورول تاثير مستقيمي در پيروزي 3 بر يك رئال مادريد برابر اوساسونا داشت.
Last edited by vahid_civil; 19-01-2009 at 18:22.
كاماچو: گل نكونام با ناداوري از بين رفت
خبرگزاري فارس: سرمربي اوساسونا علت شكست تيمش را مقابل رئال مادريد ضعف در خط دفاعي و قضاوت ضعيف داور توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، خوسه آنتونيو كاموچو گفت: مردان من خيلي خوب بازي كردند. در خط دفاعي هنوز هم مشكلات زيادي داريم. از عملكرد دروازهبان تيم اصلا راضي نيستيم، اما عامل اصلي در شكست ما، ناداوري اين ديدار بود كه بعيد ميدانم حتي يك كارشناس داوري در اروپا حرف مرا رد كند.
كاماچو افزود: با گل نكونام به پيروزي اميدوار شدم، اما ناداوري ما را از پيروزي محروم كرد. اگر آن پنالتي گرفته ميشد شانس ما براي فتح كامل امتيازات بسيار بالا بود.
اگه هر دو تا پنالتی رو میگرفت و جواد گل میزد که هت تریک میکرد ..
این داوره شبیه ژان کلود وندام نبود به نظر شما ؟ ! : دی ..
منو که یاد زان کلود مینداخت ! ..
البته چهره ش ، نه اندامش !! : دی ..
یا حق
![]()
این جمله خیلی معنی داره...هر بازيكني آروز دارد در يكي از اين بازي ها با بازيكنان بزرگ بارسا همكاري داشته باشد.
دنی آلوز که مدافعه نه مهاجم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)