آقا من با حضور ال 90 ديگه به 405 نميگم گاري
به قول منطقي : با آمد ال 90 مزيت هاي خودروهاي داخلي مثل 405. و..... آشكار تر ميشود .
![]()
آقا من با حضور ال 90 ديگه به 405 نميگم گاري
به قول منطقي : با آمد ال 90 مزيت هاي خودروهاي داخلي مثل 405. و..... آشكار تر ميشود .
![]()
سلام دوستان
يه سوال برام پيش اومده بود گفتم اينجا مطرح كنم...راستش تو شهر ما از اين ماشين هاي لاس وگاس *البته چند صد سال پيش* تك و توكي پيدا ميشه آدم هم نميتونه بره ازشون سوال كنه آخه ييهو غيب ميشن
نميدونم چه جوري بگم
از اين ماشين هايي كه دراز هست
دراز دراز نه
ولي مث بازي درايور تو پلي استيشن يك هست...
ميگن تو تهران از اينا زياده
اگه توضيحاتي دارين لطف كنيد اينجا بزارين تا استفاده كنيم
عكس هم اگه باشه خيلي خوب ميشه...
آخر اسم اينا رو هم نفهميديم
قيمتش يكي از بچه هاي تهراني ميگفت يه ميليون تومنه...
مرسي
يا حق (:
آقا Gen 2 چه طوره ؟ قیمت ؟ ظرفیت؟
مرسی
صد سال به زانتیا نمیرسه؟؟؟
یعنی باید با زانتیا مقایسه بشه ؟ نه با 206؟
من تو یه مجله خوندم که با زانتیا مقایسه کرده بود. البته اون موقع قیمتش 22 تومن بود الان چنده؟؟؟
این اتومبیل قیمتی در حد 21-23 میلیون داره حالا میشه با206 مقایسه کرد؟؟؟
البته از نظر امکانات و توانایی به 206 شبیه هس ولی نمیارزه 21-23 میلیون بدی به این خودرو.
این مشخصاتش
این اتومبیل از موتور مشترک با مدل ایمپین که در صورت عرضه ۲۵ ملیون قیمت دارد برخوردار است . این خودرو از یک موتور ۴ سیلندر خطی به حجم ۱۶۰۰ سی سی با ۱۶ سوپاپ است. حداکثر قدرت این موتور ۱۱۰ اسب بخار است که در دور موتور ۶۰۰۰ به دست می آید " حداکثر گشتاور این موتور ۱۴۸ نیوتن است که در دور موتور ۴۰۰۰ بدست می آید.
این اتومبیل برای رسیدن به صد کیلومتر با دنده دستی به ۵/۱۰ ثانیه زمان نیاز دارد .
Gen2 الكي گرونه من 20 تومن داشتم 1 مزدا يا زانتيا ميگرفتم
ya30n اوناي كه تو ميگي بيوك يا شولت هست . قديمياش 1تومن ميشه ولي مدل بالاهاش از 2الي3تومن داره تا 14 الي 15 تومن(انتيكاي نمايشگاهي) اكس ومشخساتم ازشون بخواي ميدم ولي من يكم داهاتيم . تاحالا تو سايت چيزي رو اپ لود نكردم بخواي برات ميل مكنم!!!!
سلام عزيز
خسته نباشي
آره خودشه
اگه ميخواستي ميل بزني لطفا اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت هم درد نكنه
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)