45 دقيقه ديگه عكساي جديدم رو براي دوستان مي ذارم
45 دقيقه ديگه عكساي جديدم رو براي دوستان مي ذارم
منتظریم....................................
هم الان هم امشب
عذر می خوام مطمئنا از بد فهمی من بود .
در تایید صحبت شما باید بگم که افتخار انسان بودن آنقدر بالاست که کیه که دلش نخواد به دنیا بیاد .
سلام
وینتر گرل عزیز من به گفته ی شما احترام می گذارم و از این به بعد پاسخ نمی دم ولی خب انسان هایی که گمراه هستند باید هدایت بشن .
در مورد تجربیاتم هم بگم که من خیلی وقته که تمرین نمی کنم ، هاله رو هم بعضی وقتا تمرکز می کنم و همون سایه ی روشن رو دور دستم می بینم همونطور که شما می گین سفید . رنگش رو فکر کنم با پیشرفت می شه تشخیص داد .
قصد دارم که صدای خودم رو ضبط کنم و موقع خواب گوش کنم . چند وقتیه خیلی کم می خوابم و شبها سرم به زمین نرسیده خوابم می بره . شاید روش صدا اثر کنه . شاید امشب عمل کنم . از اینکه تجربیاتتون رو اینجا میذارید متشکرم : انسان نور ، وینتر گرل ، دارک استریت ، دریا خانم و همه ی کسایی که فعالیتشون اینجا باعث ایجاد انگیزه در من و امثال من شد ، ازتون تشکر می کنم .
ممنون
برای آخرین جواب برای آقا میلاد بگم که اگه شما یه انسان پوچ گرا هستی باید به رباعیات خیام ارج و ارزش بدی . خیام از کسانی بود که تفکراش کمی نهلیست بود یعنی مرگ رو فنا می دونست . همانطور که صادق هدایت و فرانتس کافکا همینطور بودن . یک جمله ی تاریک از صادق هدایت : من از مرگ نمی ترسم از زندگی سنج خودم می ترسم .
اوج نا امیدی رو در حرف های این اشخاص می بینیم .
دوست عزیز میلاد خان خیلی تمایل دارم به شما پاسخ بدم ولی بحث این تاپیک چیز دیگه ایه پس خواهشا ادامه ندین . به عنوان ختم کلام اینو می گم که شما از کتاب دینی ابتدایی و راهنمایی شروع کنید چون سطح سواد شما از این موضوعات در سطح معارف دبیرستان هم نیست .
امیدوارم موفق بشید ....
کتب دینی که در مدارس ایران تدریس میشن چیزی جز آیات شیطانی و شست و شوی مغزی نیستن ماکه خودمون آخر متافیزیک و ماورا و زندگی پس از مرگ هستیم خوب می دونیم چی به چیه نیازی نیست کتابی رو بخونیم که تازه می خواد وجود روح رو با معیارهای مسخره و پوچ ثابت کنه یا یه سری خرافات در مورد خواب رو تو مغز بچه ها کنه!!!شما از کتاب دینی ابتدایی و راهنمایی شروع کنید چون سطح سواد شما از این موضوعات در سطح معارف دبیرستان هم نیست
گفتم که مشکل میلاد جان کاملا طبیعیه و باید باهاش با ملایمت رفتار کرد البته جای این بحث اینجا نیست
من معمولا وقتی به تناقض می رسم پای ارواح رو وسط می کشم با خودم می گم بهر حال اونا که حقیقت رو می دونن پس بهتره ببینیم چه توصیفاتی از دنیای بعد از مرگ خودشون دارن ( کتاب تا کرانه ها عالم اثیری)
اصلا شاید خدا توی این جهان فرمانروایی میکنه و حتی ارواح هم متعلق به همین جهان هستن در حالی که بقیه خداها بقیه جهان ها رو اداره می کنن ولی چه فرقی به حال ما داره من این خدا رو می پرستم و بابت لطف هایی که تا به حال به من کرده ممنونم به بقیه هم باشن یا نباشن کاری ندارم چون به حالم تاثیری نداره
اینم عکسام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامشب نهایت سعی خودم رو می کنم البته اگه خوابم نبره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر نمی کنم که همه ی مطالبش خرافات و چرت باشه این معلما هستن که در قالب خرافه به خورد بچه ها میدن
البته عذر می خوام ادامه دادم بحث رو
خواهش مىكنم.
به خاطر ادبيات خاص بنده از اين مسائل زياد پيش مىياد!
افتخار انسان بودن يه بحثه، اين يه بحث ديگه... شما اگه يه نظرسنجى بين همين بر و بچههاى خودمون هم بذارى خواهى ديد كه اكثريت از اينكه پاشون به اين دنيا باز شده خوشحال نيستن.
◙
اگه همین برای مهمونی رفتن تو خواب کافی باشه پس حتما منم می تونمبد نیست همون عکسامون رو برای هم ارسال کنیم چون منم چند شبیه که وسط خواب می فهمم دارم خواب میبینم و فکر کنم اگه عکس دوستان رو داشته باشم بتونم به خوابشون بیام
دشب خیلی خسته بودم موقع خواب یکی از دستام رو بالا نگه داشتم تا خوابم نبره و هروقت خواستم بخوابم دستم بیفته و بیدار شم ولی بعد از نیم ساعت هیچ خبری نشد اونقدر خسته شده بودم که دیگه نتونستم بیدار بمونم و خوابیدم
عجیبه من ناخودآگاه وسط خواب اگاه می شم ولی دیشب هرچی زور زدم نتونستم برون فکنی یا هوشیاری در خواب کنم
امشب دوباره امتحان می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)