تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 616 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت
    همه ی اداره ها قبول میکنن فرقی نمیکنه کدوم اداره باشه و میشه مدارک این کار رو بگید اگر هم سایتی منبعی دارید معرفی کنید ممنون میشم شنیدم 3 ماه از سال رو میزارن ثبت نام کنید
    ممنون میشم کمکم کنید
    منم می خواستم درباره این اطلاعاتی داشته باشم خوشحال میشم یه کمکی به ما هم بکنید .
    با تشکر ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام. من پارسال بهمن ماه کاردانی رو تموم کردم و همون بهمن کارشناسی قبول شدم. اما نرفتم برای ثبت نام. حالا با توجه به اینکه 6 ماه فرصت نظام وظیفه تموم شده و من هم دفترچه خدمت پست نکردم اگه بخوام مهر ثبت نام کنم دانشگاه ایرادی نمیگیره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد سوال اول بله خودشان برایت تمدید میکنند
    در مورد سول دوم، احتمالا منظور شما امریه گرفتن بوده، خوب کلا امریه یعنی اینکه شما بری یه جای دولتی با حقوق و مزایای سربازی خدمت کنی، و لزومی هم نیست بعد از پایان مدت خدمت اون اداره شما رو استخدام کنه
    طریقه گرفتن امریه هم فرق داره، اول باید ببینی کجا ها امریه میکنند، بعد بری اونجا ببینی رشته شما را می خواهند یا نه
    ببخشید واسه امریه باید لیسانس بود حتما؟ با دیپلم نمیشه؟ و اینکه میگن اگه سربازیت رو شروع کنی به خدمت باز هم نمیشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

تو لیست مدارک ثبت نام دانشگام زده اصل دفترچه آماده به خدمت براي متقاضيان استفاده از معافيت تحصيلي (بدون مهر غيبت).

این چیه دیگه ؟ چه جوری باید بگیرم؟ من که چیزی ندارم!(متولد مرداد 70)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم اون برگه‌ای که بعد از ارسال مدارک برات میاد در خونه و توی اون تاریخ اعزام به خدمت رو معین کرده رو میگه.
    اما نمیدونم متولدین ۷۰ شرایطشون چطوریه.

6. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه مدارک مورد نیاز برای معافیت و کسر خدمت 30 ماه خدمت پدر رو بگید !؟
    یه سوال تابلو هم داشتم ‍! سربازی 18 ماه دیگه !؟ بعد این 18 ماه همراه با آموزشی حساب شده یا باز آموزشی خودش جداس !؟
    برای توضیحات کامل در مورد معافیت بهتره دفترچه راهنمای خدمت وظیفه را تهیه کنید.
    سربازی فعلا 18 ماهه با احتساب دوران آموزشی.

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

سلام. من پارسال بهمن ماه کاردانی رو تموم کردم و همون بهمن کارشناسی قبول شدم. اما نرفتم برای ثبت نام. حالا با توجه به اینکه 6 ماه فرصت نظام وظیفه تموم شده و من هم دفترچه خدمت پست نکردم اگه بخوام مهر ثبت نام کنم دانشگاه ایرادی نمیگیره؟
    با توجه به اینکه تو فرصت 6 ماهه برای تعیین وضعیت خودتون اقدام نکردید حتما تا الان غیبت خوردید.
    بعید میدونم بتونید ثبت نام کنید.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

تو لیست مدارک ثبت نام دانشگام زده اصل دفترچه آماده به خدمت براي متقاضيان استفاده از معافيت تحصيلي (بدون مهر غيبت).

این چیه دیگه ؟ چه جوری باید بگیرم؟ من که چیزی ندارم!(متولد مرداد 70)
    متولد نیمه اول 70 برای ثبت نام نیازی به مدرک نظام وظیفه ندارد.

8. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ببخشید واسه امریه باید لیسانس بود حتما؟ با دیپلم نمیشه؟ و اینکه میگن اگه سربازیت رو شروع کنی به خدمت باز هم نمیشه.
    نه، دیپلم هم میگیره، بستگی به ارگانت داره
    سوال دوم رو نفهمیدم منظورت رو

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

منم می خواستم درباره این اطلاعاتی داشته باشم خوشحال میشم یه کمکی به ما هم بکنید .
    با تشکر ...
    شما وقتی برگه سبزت آمد میری اون اداره که امریه میکنند و اگر آنها قبول کردن و بعد از گذشتن از یه سری مراحل خودشان بقیه رو انجام میدین و فقط 2 ماه آموزشی رو تو محیط نظامی هستید.
    کلا واسه امریه پارتی میخواد

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

شما وقتی برگه سبزت آمد میری اون اداره که امریه میکنند و اگر آنها قبول کردن و بعد از گذشتن از یه سری مراحل خودشان بقیه رو انجام میدین و فقط 2 ماه آموزشی رو تو محیط نظامی هستید.

آهان پس /.

کدوم اداره ها امریه میگیره میشه یه لیستی از اون اداره ها که میگیرن بدین ممنون میشم /.

چون می خوام ببینم پارتی اینا اونجا ها دارم یا نه

در ضمن امریه تو شهر محل سکونت هستش یا اینم بستگی داره به !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آهان پس /.

کدوم اداره ها امریه میگیره میشه یه لیستی از اون اداره ها که میگیرن بدین ممنون میشم /.

چون می خوام ببینم پارتی اینا اونجا ها دارم یا نه

در ضمن امریه تو شهر محل سکونت هستش یا اینم بستگی داره به !!!
    خبر ندارم، برو نظام وظیفه شهرتان یا استانداری، فرمانداری، فرماندهی سپاه، ارتش اینها لیست رو در اختیارت قرار میدن
    ببین کلا امریه بستگی کامل به پارتی اینها داره، چون جا کمه و متقاضی زیاد، ما که کلا نداشتیم پارتی یه کله رفتیم خدمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    راسته میگن بعد ازسال 90 سربازی به 24 ماه افزایش پیدا میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •