تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2289 از 2605 اولاول ... 12891789218922392279228522862287228822892290229122922293229923392389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,881 به 22,890 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.

این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.

ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)
    در پائین هم اشاره کردم سایت لینک ایرانی نتایجش به هیچ وجه درست نیست...
    اون جمله ای که نارنجی کردم نمی گم حرف شما اشتباه هست بله ممکنه یه سری سایت ها این طور که شما می گید باشن ولی به این خاطر نارنجی کردم که با این نکته اشاره نکردین که خیلی سایت هایی هستن که توی سایت لینک ایرانی سبز رنگ می زنه و میگه ترافیک داخلی حساب میشه در صورتی که بین الملل حساب می کنه مخابرات. البته اگه منظورتون از لیست لیست سایت لینک ایرانی هست.... .
    این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
    دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.
    سایت لینک ایرانی چرت مطلق هست به هیچ وجه قابل اطمینان نیست یه سایت بازی و دو سایت دانلود انیمیشن رو تست کردم توی سایت چرت لینک ایرانی زد سبز رنگ و ترافیک داخلی ولی وقتی دانلود کردم دیدم ترافیک بین الملل حساب کرده و کلی ترافیکم از بین رفت...دقیقا تجربه من هم با شما Superist یکی هست به هیچ وجه برای پیدا کردن سایت ترافیک داخلی از این سایت اسنفاده نکنید... .

2. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اشتباها به جای اسم سایت اسم سرورشون رو گفتم !

این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .

کانکشن v-p-n به سرور irani.20pay.ir با ای پی 185.49.87.69 وصل میشه که تو لیست سایت های داخلی هست.
    من تست کردم
    داخلی حساب میکنه. راحت استفاده کنید.
    اگه بخواید خودتون تست کنید باید:
    یکبار مودم رو خاموش روشن کنید
    بعدش با وی پی ان متصل شید
    و مثلا 100مگ دانلود کنید
    و بعد مجدد مودم رو خاموش روشن کنید
    حالا به پنل برید و قسمت ریزمصرف
    ببینید تو این بازه زمانی
    اون صد مگ رو بین الملل زده یا داخلی
    کدوم سرویس رو باید بگیریم؟؟؟ تبدیل اینترانت به اینترنت یا کاهش پینگ؟؟؟ کاهش پینگ اگه باشه که اصلا نمی صرفه... .

مرسی ...

4. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای نرم افزار تست نکردم احتمالا درست می گید... ولی برای انیمیشن می خواستم دانلود کنم چند تا سایت رو که زدم بین الملل حساب کرد...واسه بازی هم شاتل لند خوبه همه بازی ها رو داره اونهایی که من تست کردم ولی واسه انیمیشن سایتی رو نمی شناسم که داخلی حساب کنه متاسفانه...

شما سایت های ترافیک داخلی رو از چه سایتی نگاه می کنید؟؟؟
    من توی گوگل سرچ کردم یه فایل پی دی اف برای مخابرات هست که هیچکدوم از سایت دانلود نرم افزار که شما گفتین توش نیست!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت وزارت ارتباطات که سایت های ترافیک داخلی رو زده لینکش رو میشه بدین؟؟؟
    منظور از لیست سایتهای داخلی لیست زیره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

14

این چیزی که میگین دزدیه. مگه اینکه منظورشون 30 تومن هزینه سرویس جدید باشه
    تا جایی که در پنل میبینم گزینه تغییر سرویس وابسته به 5 روز نیست و اون محدودیت 5 روز به پایان سرویس در پنل برای خرید (رزرو) سرویس گذاشته شده.

من این جا اسکرین شاتش رو میذارم تا کامل بتونم توضیح بدم
    همون طور که میبینید برای من مبلغی به عنوان مبلغ ترافیک اضافه مصرف (که چهل هزار تومن هست، سی تومن رو اشتباهی گفتم)تو پیج تغییر سرویس اضافه شده و تو فاکتور و درگاه پرداخت هم میاد. و دوباره بگم که وقتی به پشتیبانی پیام دادم به من گفتن که چون زودتر از پایان دوره دارم سرویس رو تغییر میدم این مبلغ اضافه شده:
    کد:
    جمع فاکتور موقع خرید سرویس سحر خیز ۱۵۰ هزار تومنی:
    کد:
    پاسخ پشتیبانی:
    کد:
    اگر واقعا غیر قانونیه که شکایت میکنم، فقط خواستم مطمئن بشم و این که آیا برای بقیه کاربرای تهرانم همین جوریه یا نه چون برام عجیب بود که مشکل فقط برای من اتفاق افتاده.
    Last edited by esiooo2110; 23-06-2019 at 23:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

عاقا سایت فیلم داخلی معرفی کنید

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

در پائین هم اشاره کردم سایت لینک ایرانی نتایجش به هیچ وجه درست نیست...
    اون جمله ای که نارنجی کردم نمی گم حرف شما اشتباه هست بله ممکنه یه سری سایت ها این طور که شما می گید باشن ولی به این خاطر نارنجی کردم که با این نکته اشاره نکردین که خیلی سایت هایی هستن که توی سایت لینک ایرانی سبز رنگ می زنه و میگه ترافیک داخلی حساب میشه در صورتی که بین الملل حساب می کنه مخابرات. البته اگه منظورتون از لیست لیست سایت لینک ایرانی هست.... .

سایت لینک ایرانی چرت مطلق هست به هیچ وجه قابل اطمینان نیست یه سایت بازی و دو سایت دانلود انیمیشن رو تست کردم توی سایت چرت لینک ایرانی زد سبز رنگ و ترافیک داخلی ولی وقتی دانلود کردم دیدم ترافیک بین الملل حساب کرده و کلی ترافیکم از بین رفت...دقیقا تجربه من هم با شما Superist یکی هست به هیچ وجه برای پیدا کردن سایت ترافیک داخلی از این سایت اسنفاده نکنید... .
    ایشون درست میگه سایت لینک linkirani.ir چرته
    من یه لینک گذاشتم و گفت ایرانیه اما با مخابرات دانلود کردم و بین الملل حساب کرد.

10. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نظارت بر اعمال یا عدم اعمال تعرفه ترجیحی توسط اپراتورها برعهده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است. در خصوص عدم اعمال توسط اپراتورها با روش های زیر تماس بگیرید:
    تلفن: ۱۹۵
    سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وب سایت سازمان تنظیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورتی که ای پی سایتی در لیست زیر بود ولی ترافیکش داخلی محسوب نشد میتونید ثبت شکایت کنید:

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. این کاربر از mmanhap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کدوم سرویس رو باید بگیریم؟؟؟ تبدیل اینترانت به اینترنت یا کاهش پینگ؟؟؟ کاهش پینگ اگه باشه که اصلا نمی صرفه... .

مرسی ...
    سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت

16. این کاربر از mmanhap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اشتباها به جای اسم سایت اسم سرورشون رو گفتم !

این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .

کانکشن v-p-n به سرور irani.20pay.ir با ای پی 185.49.87.69 وصل میشه که تو لیست سایت های داخلی هست.

این سایت v---p---n رو برای تبدیل بین الملل به داخلی تست نکردید؟
    کسی تست نکرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •