تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2289 از 4105 اولاول ... 1289178921892239227922852286228722882289229022912292229322992339238927893289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,881 به 22,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با تشکر از دوستمون

سلام خدمت اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید:
    1 مدارک مورد نیاز برای تک فرزند ذکور چیه و از چه وقتی باید اقدام کرد و مراحلش چیه؟
    2 مدارک کسری بسیج چیه و از چه وقتی باید اقدام کرد و مراحلش چیه؟
    3 مراجع صالح قضایی که در دفترچه اومده منظورش چیه و چه نتیجه ای اونجا منتظر شخص غایبه؟ لطفا کامل توضیح بدین
    4 آیا بجز مواردی که در دفترچه برای تنبیه غایبین اومده محدودیت دیگه ای در حین آموزش و بعد از اون براشون وجود داره یا نه؟ یا مثلا جای خاصی برای آموزش میفرستن یا برای یگان جای خاصی میفرستن یا صرفا ارگان خاصی غایبین رو بخدمت میگیره؟
    لطفا و خواهشا کامل راهنمایی کنین
    باز هم تشکر
    1- همونطور که دوستمون اشاره کردند کپی برابر اصل تمامی صفحات شناسنامه پدر، مادر و خودتون، اواسط آموزش میگن مدارک رو بیارین و نامه ای میدن که استعلام هست و باید از ثبت احوال جوابش رو بگیرین و بدین.

2- وقتی یگانتون مشخص شد، معرفی میگیرین برای کسر بسیج، میبرین حوزه، اونها فرم میدن میبرین پایگاه پس از تکمیل اون دوباره میبرین حوزه، حوزه خودش میفرسته ناحیه و از اونجا سپاه استان و بعد حدود 1 ماه جواب را از حوزه میگیرین.

3- اکثرا اضافه خدمت زده میشه در مواقع کم به دادگاه میفرستن.

4- بعد از پایان مدت رسمی خدمت (در حال حاضر 21 ماه) در دوران اضافه خدمت حقوقتون قطع میشه و بیمه تمدید نمیشه.
    به غیر از این محدودیت و تاثیر دیگه ای نداره.

دوستان سلام. ی سوال داشتم: داشتن فوق لیسانس و تک پسر بودن باعث میشه بیفتی تو شهر خودت؟
    تک فرزند پسر معمولا در استان خودش خدمت میکنه ولی شهر خودش احتمال قوی نباشه چون اولویت ها برای خدمت در شهر خود فرق میکنه و تک فرزند بین اون اولویت ها نیست.

مدرک تحصیلی هیچ تاثیری در تقسیمات نداره.

2. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بايدي در كار نيست تو نيرو انتظامي به اكثر فوق ليسانس ها س3 مي دن به يه درصد كمي س2 . حالا مثل اينكه مي خوان دوباره كمش كنن. قبلا به فوق ديپلما استوار يك ميدادن يعني: اين فرد تا جايي كه امكان داره زير دست گروهبان و استوار دو نيفته بعد ديدن واقعا فوق ديپلمايي كه دارن ميان از دانشگاه ها ( ببخشيد ) خيلي بي تجربه هستند و بي دست وپا و اين يه بي احتراميه به يه «استوار يك كادر» كه با اين همه تجربه (ببخشيد)هم درجه يه بچه بي تجربه باشه. بعد اومدن درجه ها رو كم كردن.فكر كنيد چقدر دانشگاه دارن مدرك مي دن:
    »دانشگاه هاي دولتي (هر چند رس آدم رو مي كشن ولي فقط در زمينه رشته خودتون )
    »شبانه
    »دانشگاه هاي آزاد
    »دانشگاه هاي غير انتفاعي
    »دانشگاه هاي علمي كاربردي
    »دانشگاه هاي پيام نور(كه خدا بده بركت پارسال دانشگاه پيام نور مركز فسا 50 !تا فيزيك هسته اي گرفته! يا پيام نور واحد گرمدره براي رياضي محض 50 تا ظرفيت اعلام كرده حالا ببين چه خبره )

در ادامه توضیحاتتون در سپاه به فوق لیسانسی که بسیج داشته باشه ستوان 2 میدن

4. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

1.تو يگان ما اينا بود : كپي «برابر اصل شده» شناسنامه ، تمام صفحات: خودفرد ، پدر فرد ، مادر فرد . اواسط آموزشي گفتن اونايي كه شرايط دارن مداركشون رو بيارن تا ثبت سيستم بشه. 2.از بسيج شهرتون بپرس 3. درمورد غيبت به جز اضافه خدمت فكر نكنم تنبيه ديگه اي باشه. 4.خير .خير. اصلا كسي (به جز نيرو انساني و يه چند جاي ديگه ) نمي دونه غيبت داريد يا نه. مگر اينكه فراري باشيد.
    تشکر بابت راهنمایی شما
    اگه منظور شما از فراری رفتن به خدمت و فرار بعد از مدتی هست نه ولی غیبت بیش از یک سال دارم با این اوصاف نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با تشکر از دوستمون

1- همونطور که دوستمون اشاره کردند کپی برابر اصل تمامی صفحات شناسنامه پدر، مادر و خودتون، اواسط آموزش میگن مدارک رو بیارین و نامه ای میدن که استعلام هست و باید از ثبت احوال جوابش رو بگیرین و بدین.

2- وقتی یگانتون مشخص شد، معرفی میگیرین برای کسر بسیج، میبرین حوزه، اونها فرم میدن میبرین پایگاه پس از تکمیل اون دوباره میبرین حوزه، حوزه خودش میفرسته ناحیه و از اونجا سپاه استان و بعد حدود 1 ماه جواب را از حوزه میگیرین.

3- اکثرا اضافه خدمت زده میشه در مواقع کم به دادگاه میفرستن.

4- بعد از پایان مدت رسمی خدمت (در حال حاضر 21 ماه) در دوران اضافه خدمت حقوقتون قطع میشه و بیمه تمدید نمیشه.
    به غیر از این محدودیت و تاثیر دیگه ای نداره.
    تشکر بابت راهنمایی شما
    من غیبت بیش از یک سال دارم با این اوصاف نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تشکر بابت راهنمایی شما
    اگه منظور شما از فراری رفتن به خدمت و فرار بعد از مدتی هست نه ولی غیبت بیش از یک سال دارم با این اوصاف نظرتون چیه؟
    نه فكر نكنم كاري داشته باشن همون شش ماه اضاف خدمت خوب حال طرف رو مي گيره تا آخر خدمت!

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام
    دوستان من پدرم تو یه حادثه عمل شدید داشته، حالا میخوام شرایط سرپرستی خانواده بگیرم، برای انتقال به شهر خودم نه معافیت دائم (الان امریه گرفتم باید خرم آباد خدمت کنم)
    مشکل اینجاس یه برادر کوچیکتر از خودم دارم که البته بالای 18 سال هست
    میخوام ببینم با این شرایط میتونم سرپرستی بگیرم؟ با توجه به اینکه برای معافیت دائم نمیخوام؟ و اگه میتونم چطور باید اقدام کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    دوستان من پدرم تو یه حادثه عمل شدید داشته، حالا میخوام شرایط سرپرستی خانواده بگیرم، برای انتقال به شهر خودم نه معافیت دائم (الان امریه گرفتم باید خرم آباد خدمت کنم)
    مشکل اینجاس یه برادر کوچیکتر از خودم دارم که البته بالای 18 سال هست
    میخوام ببینم با این شرایط میتونم سرپرستی بگیرم؟ با توجه به اینکه برای معافیت دائم نمیخوام؟ و اگه میتونم چطور باید اقدام کنم؟
    من احتمال نمیدم چون برادر بزرگتر از 18 سال دارید، اگه معافیت بخواین هم بهتون نمیدن.

ولی میتونید درخواست بدین که با توجه شرایط پدرتون منتقل کنند شهر خودتون، البته درخواست دادن یه بحثه موافقت کردن بحث دیگه...

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هفتس که اومدم به یگانم.مدرکم هم لیسانسه و درجمم ستوان سومیه....حالا سوال من اینه با توجه به احتمال این موضوع که به لیسانسه ها گروهبان یکمی بدن آیا امکان داره منی که الان وارد یگان شدم و ستوان سوم هستم رو یه ماه دیگه بگن ستوان سومی رو بردار و گروهبان یکمی رو بزن ؟؟؟
    آیا قبلا یه همچین چیزی اتفاق افتاده؟؟؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

برای رفتن به سربازی حداقل باید تا چه مدرک تحصیلی داشته باشی باسیکل میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هفتس که اومدم به یگانم.مدرکم هم لیسانسه و درجمم ستوان سومیه....حالا سوال من اینه با توجه به احتمال این موضوع که به لیسانسه ها گروهبان یکمی بدن آیا امکان داره منی که الان وارد یگان شدم و ستوان سوم هستم رو یه ماه دیگه بگن ستوان سومی رو بردار و گروهبان یکمی رو بزن ؟؟؟
    آیا قبلا یه همچین چیزی اتفاق افتاده؟؟؟
    احتمال انجام شدن این کار خیلی خیلی کمه، البته یه موضوع را نباید فراموش کرد که تو ایران هر چیزی شدنی هست.

دوستان خیلی بحث درجه میکنن، زیاد درگیر درجه نباشید، وقتش که بشه میبینین یه سرباز صفر خیلی راحت تر از یه استوار / ستوان خدمت میکنه و مسئولیتش هم کمتره و حتی مرخصی بیشتری هم میره.

نه قراره استخدام بشین و نه قراره به خاطر درجه ای که میگیرین جایگاه سرباز بودنتون فرق کنه، من خودم دیدم ستوان دومی که هر روز همراه با سرباز صفر داره طی میکشه.

برای رفتن به سربازی حداقل باید تا چه مدرک تحصیلی داشته باشی باسیکل میشه
    دوست عزیز سن مهمه، مدرک مهم نیست.

من کسی رو دیدم که سواد سوم ابتدایی داشت.

14. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •