من هر شب با وی پی ان کانکت میشدم و سرعت هم خوب بود اما دیشب تو ساعات رایگان هرکار کردم کانکت نشد اما توی روز میشه،اینم شاهکار جدید شاتل بایدباشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هر شب با وی پی ان کانکت میشدم و سرعت هم خوب بود اما دیشب تو ساعات رایگان هرکار کردم کانکت نشد اما توی روز میشه،اینم شاهکار جدید شاتل بایدباشه.
بیا من خودم از اینجا خرید میکنم .قبل از خرید آنلاین یه اکانت بساز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سرعت دانلودتاتون چه طوره ؟ ماله من مرداد خوب شده ... تهران اکو 128
همین دیگه همه فکر می کنند ایرانسل فقط وایمکس میده انگار نحصارش دستشه وایمکس ایرانسل تا 10 سال دیگه هم درست نمیشه چون پایه سیاستش تو دروغ نهفته هست میگه سرویس نامحدوده ولی بعدا می فهمید سقف دانلود داره دقیقا همون کاری که شاتل کرده. باز به مبین نت میشه یکم بیشتر امیدوار بود مطمئن باش اگر مبین نت دنبال پول بود زودتر از ایرانسل راه افتاده بود.
برا بازی های کامپیوتری مخصوصا XBOX سرعت پینگ چقدر باید باشه|؟؟؟
منم دیشب و امشب دانلودم همش روی 30 هست!
خاک بر سر این شاتل با این سیاست هاش!
راستی به نظر من ویییی پی ان بعضی وقتا خیلی تاثیر داره!
مثل موقعی که من 2 مگ داشتم وقتی همینطوری دانلود میکردی سرعت به 60 نمیرسید ولی وقتی وییی پی ان بود تا حداکثر سرعت دانلود میکرد!ولی خب بعضی موقع ها هم جواب نمیداد! شاتله دیگه!
البته اینم بگم که بعضی ip هایی که مودم میگیره (که به ندرت اتفاق میفته!)خودش پرسرعت هست و بهترین کار اینه که وقته یه ip پر سرعت پیدا کردین کانکشن رو کانکت نگه دارید.
منتها این کار هم با قطع و وصل کردن های شاتل که برای من تا صبح حداقل 4یا 5 باره! تقریبا بی استفاده است!
کاملا درسته
منم به ایرانسل امیدی ندارم
ولی مبین نت اگه راه این دزدها رو پیش نگیره خوبه الان قیمتاش خیلی خوبه تو همین چند صفحه پیش یکی زده بود چقدررر با شاتل فرق داشت اما مسئله اینه چون تازه شروع کرده هنوز انتن دهیش خوب نیست برای همجا اکثرا میگن مودم فضای باز بگیرد که فعلا با این قیمت نمی ارزه
موفق باشید![]()
اقا یکی از بهترین سرویس ها ی چیز پی ان با لیچ رایگان
الان میگن تبلیغ میشه...
PM بدید لطفا
منم اینجا میگیرم و خیلی راضی هستم
با اینجا 1 مقایسه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم جواب بدید خیییییییییللییییییی ممنون
![]()
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)