10 مگ ام
شب ها بگیر نگیر داره
۲۵۰ اینا ست
صبح ها ۴۵۰ اینا
الکی ۱۰ مگ گرفتیما
سرچه رو رهله ماخ کردن فروختن به ما
با احترام
تیم مدیریت انجمن
10 مگ ام
شب ها بگیر نگیر داره
۲۵۰ اینا ست
صبح ها ۴۵۰ اینا
الکی ۱۰ مگ گرفتیما
سرچه رو رهله ماخ کردن فروختن به ما
دوستان سر این موضوع زنگ بزنین پشتیبانی یه چیزایی بهشون بگین....
واقععا" رو اعصابه....چند تا از دوستان فول سرعت دارن شبا بعضیا دیگه از 120 بالا تر نمیره.....
خاک بر سرشون با این سرویس دهی.....
دوستان الان کدوم شرکت شبانش وضعش بهتره
مخابرات من روزی نهایت 2 گیگ اونم گهگاه دانلود دارم
وقتی مودم روشنه برحسب ساعت مصرف میزنه
مثلا چند روز پیش که زود خوابیدم مجبور شدم از 12 مودم رو روشن بزارم تا 2 شروع به دانلود کنه
سیستم هم روشن بود ولی استفاده نکردم
اما صبح پاشدم دیدم از 12 تا 2.13 نزدیک 200 مگ واسم مصرف زده و بعد چند دقیقه شروع شبانه سرویسم حجمش تموم شده
وضعی شده مودمم روشن باشه خود به خود حجم کم میکمنه
مخابرات چرا اینجوری میکنههه ؟؟؟؟؟؟؟ سرویسم 10 مگه . شبا اگه قطع نشه و روز کانکت شده باشم با 1.5 مگابایت دانلود میکنم ولی وقتی دیسکانکت بشه که معمولا بعد 2 . 3 ساعت دانلود میشه ، سرعتم میاد رو 250 . مسخره کردن ؟![]()
دیشب 100 مگ دانلود داشتم خوش بحالم
این انتقادی بود که من تنظیم کردم براشونسلام
یه سری انتقاد دارم که امیدوارم خونده بشه و یه چیزایی رو بدونید...
من و خیلی های دیگه سرویس یکساله از مخابرات خریداری کردیم که تا قبل عید انصافا" هیچ مشکلی باهاش نداشتیم....
اما بعد عید مشکلاتی به وجود اومده که دیگه نمیشه تحمل کرد....
خب با توجه به گرون بودن اینترنت تو ایران خریداری سرعت های 1 مگ و بالاتر مطمئنا" برا استفاده ی روزانه نیست....چون نه حجم قابل قبولی ارائه میشه نه صرفه ی اقتصادی داره...
تمام این سرعت های بالاتر از 1 مگ که خریداری میشه یا برا استفاده ی شبانس که کاری نداریم بعضیا دیگه شور بعضی چیزا رو درمیارن،ولی کسایی مثل من که از ساعات شبانه فقط 2 ساعت استفاده میبرن و دانلود های کاربردی دارن واقعا" بعد عید دیگه تحمل کردن این اوضاع براشون خیلی سخته ؛یا برا استفاده های گروهی و اداری....
متاسفانه این محدودیتو برا یه سری کابرا ایجاد کردید و (مطمئنا" خاص نیستن ...رندوم ماننده) برا یه سری دیگه نکردید....من الان دوستی دارم از اسکو که شبانه بدون محدودیت دانلود میکنه یا حتی دوستانی از مرکز شهر یا کسایی از مرکز رحمانی و تجلایی و ... که شبانشون بدون هیچ گونه محدودیتی سر پاست و بیشتر ازمن هم استفاده میکنن و برا چیزایی که شاید به دردشون نخوره ...ولی بعضیا مثل من که بعضی روزای هفته(شاید کمتر دو سه روز) 2 ساعت میخوان از این امکان استفاده کنن به دیوار محکم محدودیت میخوردن که اصلا" حس خوبی براشون نیست....
خب با توجه به چیزایی که قبلا" از مخابرات دیدیم میدونم که شاید اینا مقطعی باشن که اگه نباشن واقعا" مدیون خواهید بود(تمام کارکنان مخابرات و نه تنها در تبریز بلکه در کل کشور)
خب از اول فروردین تا آخرش سرعت از 1/4 ام بالاتر نرفت و الان از 1/8 ام که این بدقولی شما مخابراتی ها رو نشون میده...
تیر ماه پارسال قبل ارائه ی سرویس های جشنواره سرعت ها رو کلا"(چه شبانه چه روزانه) نصف کردید و سرویسی که 1 مگ سرعت میگرفت رو کردید 500که نه 450...حالا بعد گذشت 9 ماه شبانه 1/8 ام میشه که اصلا" برا جذب مشتری مخابرات خوب نیست ...
قطع و وصلی داشتید که حل شد و واقعا" منونم ازتون...
ولی وقتی پهنای باند محدود در اختیار دارید دیگه مجبور نیستید ماهانه چند صد تا مشترک با سرعتای بالا هم اضافه کنید....
البته پشتیبانی ای هم که سر پا کردین واقعا" به درد نخور هست و هیچ جواب درست حسابی ای به مشترک نمیدن... یک سری جواب های از سر کنی به مشترک میدن که با توجه به کارم و مطالعاتی که دارم هیچ کدوم برام موجه نبوده و هر باری که به پشتیبانی زنگ زدم به جوابی نرسیدم و اون شخص پشت تلفن هم دیگه حرفی نداشته بهم بگه...
اگه خونده بشه انتقادام یه جوابی از طریق ایمیال برا من ارسال کنین که حداقل چیزی پشت سرتون نگم....
امید وارم مشکل هر چه سریع تر حل بشه و به فکر حقوقی باشید که میگیرید و بیشتر از این شبهه دارش نکنید.
دیگه زیاد خودتونو جر ندید. آنهایی هم که سرعتشون محدود نشده بود از دیشب سرعتشون محدود شد. من خودم تا دیشب با سرعت 1 مگ دانلود میکردم از دیشب شد 120..حالا راحت شدید؟
نه به اون 800 کیلوبایت دانلود برا سرویس کلاسیک -قبلا- نه به این که سرویس 10 مگو محدود کردن. این مخابراتتون داره چیکار میکنه؟!
باز اینجا سرعتا ثابته. 1 مگ بگیری 150 دانلود میده و 10 مگ بگیری دانلود میره بالای 1000
یه زمانی ما به شما غبطه می خوردیم الان برعکس شده
منظور از اینجا رو نگرفتم !
منظور از اینجا رو نگرفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)