تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2289 از 3745 اولاول ... 1289178921892239227922852286228722882289229022912292229322992339238927893289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,881 به 22,890 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی خاک تو سرشون با این اینترنتشون خاک تو سر واعظی با اون همه ادعاش

2. 4 کاربر از mansour_9633 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دیروز سرویس تمدید کردم رسید بانک و شماره پی گیری هم داد اما باز هم فاکتور پرداخت نشده خورده تماس میگیری اسیاتک میگه بحساب بانک واریز شده به حساب آسیاتک نه!!

ببخشید پس این درگاه برای عمه من؟؟!! برای واریز بحساب شماست....

یعنی اول بانک پول رو برمیداره برا خودش بعد میده به شما!!! منکه رسید دیجیتالی و شماره پی گیری هم دارم!! بعد 24 ساعتم که برگشت نخوره حالا شما بگید من باید از دست بانک شاکی باشم که میگه بحساب آسیاتک واریز شده چون شما رسید دیجیتالی داری یا آسیاتک که میگه درسته شما پرداخت کردی بانک به ما شماره ارجاع نداده!!!

یعنی بعد این همه سال وقتی یه تراکنش پرداخت شده شماره ارجاع نداره تو سیستم خود سیستم این مبلغ رو نباید برگشت بده!!!

واقعا برای بانک داری و سیستم کشوری خودم متاسفم که فقط آزار مردمه و بس.

یه جوری جوابت رو میدن که نتونی بگی مشکل از آسیاتک هست یا بانک!! همش رو میندازن گردن سیستم!!!
    دو تا کار میتونی انجام بدی
    زنگ بزنی صدای مشتریان آسیاتک معمولا پیگیر تر هستند
    اگر جواب نداد برو تو 195 شکایت کن در اینصورت مجبورند جواب بدند

4. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

دیروز سرویس تمدید کردم رسید بانک و شماره پی گیری هم داد اما باز هم فاکتور پرداخت نشده خورده تماس میگیری اسیاتک میگه بحساب بانک واریز شده به حساب آسیاتک نه!!

یعنی اول بانک پول رو برمیداره برا خودش بعد میده به شما!!! منکه رسید دیجیتالی و شماره پی گیری هم دارم!! بعد 24 ساعتم که برگشت نخوره حالا شما بگید من باید از دست بانک شاکی باشم که میگه بحساب آسیاتک واریز شده چون شما رسید دیجیتالی داری یا آسیاتک که میگه درسته شما پرداخت کردی بانک به ما شماره ارجاع نداده!!!

یعنی بعد این همه سال وقتی یه تراکنش پرداخت شده شماره ارجاع نداره تو سیستم خود سیستم این مبلغ رو نباید برگشت بده!!!

یه جوری جوابت رو میدن که نتونی بگی مشکل از آسیاتک هست یا بانک!! همش رو میندازن گردن سیستم!!!
    من برام مشکلی پرداختی پیش اومد به همین صورت. منتها پیگیر نشدم.ارزش وقت تلف کردن برای 15000 تومن نداشت.
    اندازه 20000 تومن فقط باید پول تلفن بدم برای رهگیری!!!
    سعی کنید با *733 پرداخت کنید.مطمئن تره

6. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم دیشب همین مشکل رو داشتم ... پول کم می کرد ولی پرداخت انجام نمیشد ... بعد از 15 دقیقه پول برگشت می خورد به حساب
    آخرش مجبور شدم با 733 پرداخت کنم

8. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا این آسیاتک مراحل راه اندازیش چجوریاست کسی دقیق میدونه؟
    من دیروز صبح ثبت نام کردم الآن زنگ زدم اولین حرفی که شنیدم میگه پولو واریز کردین؟ میگم بله میگه هیچ کاری نکردیم هنوز منتظر بمونین. گفتم دست شما درد نکنه. فردا هم جمعست تو پنل که میرم وضعیت کنونی کاربر رو میزنه تایید مالی. حالا دوستان کسی میدونه اینا کی به من اینترنت میدن؟ شنبه؟ یکشنبه؟ ....؟

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

من دیروز صبح ثبت نام کردم الآن زنگ زدم اولین حرفی که شنیدم میگه پولو واریز کردین؟ میگم بله میگه هیچ کاری نکردیم هنوز منتظر بمونین. گفتم دست شما درد نکنه. فردا هم جمعست تو پنل که میرم وضعیت کنونی کاربر رو میزنه تایید مالی. حالا دوستان کسی میدونه اینا کی به من اینترنت میدن؟ شنبه؟ یکشنبه؟ ....؟

اگه مسئولیت پذیر باشن همون شنبه اگه نباشن که خدا میدونه بستگی به پیگیری شما هم داره

11. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

dg واقعا خستم كرده ping افتضاح سرعت اشغال تايم اوت مرتب حجمم كه ميخوره لعنت به اين شبانه raygan كه قبله ها رو عوض مي كنه

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دو تا کار میتونی انجام بدی
    زنگ بزنی صدای مشتریان آسیاتک معمولا پیگیر تر هستند
    اگر جواب نداد برو تو 195 شکایت کن در اینصورت مجبورند جواب بدند
    خدایی خیلی زور میاره وقت بذاری تمدید کتی پول هم دو دستی تقدیم کنی بعد هزینه تلفن هم بدی به چند جا بانک وآسیاتک مرتب تماس بگیری . هزینه های تلفن و آخرشم کسی پاسخگو نباشه پولتم تو هوا نه برگشت بخوره نه کسی جوابگو باشه...

شما بهم بگین اسم این مردم آزاری نیست؟ حالا همین مسئله کافی بود در کشوری مثل اروپا یا آمریکا یا همون عربستانی که همش دم میزنن فلان هستن بود یعنی تا یک تماس میگرفتی مشکلت حل بود چون این مشکلات ربطی به کاربر نداره وقتی کاربر هم تراکنش موفق داره هم رسید دیجیتالی داره و هم از حساب کسر شده واقعا متاسفم برای این طراح های درگاه های پذیرنده بانکی و اینترنتی.... و کشوری با این وضع که حتی قادر نیست تراکنش های بانکیش رو سرو سامون بده.

واقعا برای یه پرداخت که مشکل هم از سیستم اونها هست باید اینقدر زجر بکشی ... به این وضعیت که میرسی دیگه واقعا پیش خودت میگی استفاده از این سیستم بانکی و این مسئولیت پذیر نبودن همه اداره ها از آسیاتکش بگیر تا بانکش واقعا حرام باید باشه.
    Last edited by amin885; 30-07-2015 at 17:56.

14. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

dg واقعا خستم كرده ping افتضاح سرعت اشغال تايم اوت مرتب حجمم كه ميخوره لعنت به اين شبانه raygan كه قبله ها رو عوض مي كنه
    خب داداش شما که شبانه رایگان به کارت نیست برو یه جایی که همه چیزش خوب باشه !

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

به احتمال زیاد شنبه وصل میشه...

من اینترنتی ثبت نام کرده بودم بعد همون اس ام اس و که 733 داخلش بود و پرداخت کردم بعد که به 1544 زنگ میزدم میگفت شکیبا باشید!!!! غروب بود پرداخت کردم فرداش تعطیل رسمی بود و پس فرداش وصل شد....

شما هم پرداخت که میکنی میره تو لیست رانژه واسه همین همون شنبه باید وصل بشه....

خب داداش شما که شبانه رایگان به کارت نیست برو یه جایی که همه چیزش خوب باشه !
    صبانت از لحاظ پینگ عالی بود 8 مگابیت اون از 12 مگابیت آسیاتک سریعتر پیجارو بالا میاورد.....و خدایی 4 ماه سرویسم حتی یبار نشد چراغ لینک بپره!!! حیف چیزای دیگش داغون بود.....
    Last edited by VahidDG2007; 30-07-2015 at 22:05.

17. 2 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •