بعد از نیم ساعت تست mtu های مختلف من این عدد رو بدست آوردم با کمترین پینگ
1431 که باید با 28 جمع کرد . در نهایت عدد 1459 رو تو mtu مودم وارد کردم مشکل حل و تمام سایت ها باز شدن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعد از نیم ساعت تست mtu های مختلف من این عدد رو بدست آوردم با کمترین پینگ
1431 که باید با 28 جمع کرد . در نهایت عدد 1459 رو تو mtu مودم وارد کردم مشکل حل و تمام سایت ها باز شدن![]()
Last edited by mahyar0181; 08-07-2015 at 13:01.
ممنون از اطلاع رسانیتون . کاملا درست گفتین
دوستان میشه در مورد این دو سرویس اندیشه بگین که سرعت دانلود Interanet 512 اندیشه دقیقا چنده ؟ یعنی سرعتش با بقیه سرویس های 512 فرق میکنه و کار سرویس VPN - 512 دقیقا چیه؟
Last edited by BACK SPACE; 09-07-2015 at 00:53.
سلام
من اینترنت از شاتل داشتم در مجموع هم نسبتا راضی بودم (رشت)
الان کابل بر گردان کردن میگه که دیگه ما سرویس نمی دیم
از کجا ها می تونم سرویس بگیرم
اندیشه؟
مخابرات؟
البته 2 سال پیش انذیشه داشتم که راضی نبودم اومدم شاتل
جای دیگه ای هم هست؟
مرسی از راهنماییتون
اینها سرویسهای شبکه خصوصیه ، اینترنت نیست.
حدود یکی دو ماه پیش من نت مداوم قطع و وصل میشد (اندیشه)، اینجا نوشتم و اون کاربری که از پشتیبانی اندیشه بود گفت که ممکنه مودم باشه. منم یه مودم دیگه که داشتم رو تست کردم و دیدم که دیگه نت قطع نمیشه! به همین خاطر یه مودم جدید خریدم و تا چند روز پیش همه چیز ok بود، ولی الان دوباره شروع کرده به قطع وصل شدن! هر نیم ساعت، یک ساعت قطع میشه!
توی سایت accounting.askiran.com هم علت قطع شدن رو مینویسه "User Request"، همون مشکلی که چند ماه پیش هم بود...!
کسی مشکلی مثل من نداره؟ راه حلی؟
با تشکر از راهنمایی خیلی زیاد دوستان
اندبشه هم گفت سرویس نمی تونه بده
الان فقط مخابرات می مونه یا جای دیگه هم هست؟
ما هم دو سه ماه انطور بودیم و ساعت یک شب قطع میشد دوباره وصل میشد.
خودش خوب شد. معلوم بود مشکل از طرف خودشونه
دوستان آشنای اول مشکل افت سرعت و تایم اوت ندارین از ظهر تا غروب؟![]()
نزدیک 1 ماه میشه اینطوریه. این دوره تموم شه ببینم همین گند کاری رو دارن ادامه میدن میرم یه خراب شده دیگه. اگه قرار بود پینگم با سرورهای خارجی زیر 200 نیاد و نصفشونم time out باشه که همون شاتل میموندم خیلی بهتر بود که. اینجا جالبه. شما زنگ بزنی پشتیبانی ، بگی پینگم مثلا فلان عدده. اون الاغ 20-30 تا عدد بالاترشو میگه و ادعا میکنه این نرماله. من پینگ 2 هفته پیش 280 بود زنگ زدم میگه تا 300 نرماله !!! به کدوم خدماتشون دل خوش کنم آخه. قیمتش خوبه؟ نه. پینگش؟ نه. سرعتش؟ هرگز. به صرفست کلا؟ نه. حروم لقمه ها![]()
قبلا خوب بود! الانم از صبح تا ظهر پینگ خوبه! من بدبخت 11 ماه از دوره ام مونده !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)