دیشب واقعا افتضاح بوده در 324 دقیقه رایگان فقط 800 مگ با اکانت 512 محدود. کفشم حساب کنی باید 1.2 گیگ می داد
جالبه دیشب برای من از زمان ساعات رایگان سرعت افتضاح شد قبلش نرمال بود
دیشب واقعا افتضاح بوده در 324 دقیقه رایگان فقط 800 مگ با اکانت 512 محدود. کفشم حساب کنی باید 1.2 گیگ می داد
جالبه دیشب برای من از زمان ساعات رایگان سرعت افتضاح شد قبلش نرمال بود
باز 800 مگ خوبه. تو 20 روز گذشته دانلود شبانه من از 250 مگ بالاتر نرفته دیگه کلا عطاش رو به لقاش بخشیدیم.
ضمنا خط بنده 1 مگ هست و خیلی جالبه که شما با 512 اینقدر دانلود کردی![]()
بی نهایت افتضاحه....
دوستان دیگه هم لطفا بگن معمولاً دانلود رایگانشون این مدت گذشته چطور بوده؟!
Last edited by Orbix; 03-05-2013 at 18:11.
بابا اینترنت ملی میشه همگی راحت میشیم دیگه....
منظورم شروع بدبختیاس
Last edited by MR.CART; 03-05-2013 at 17:50.
دوستان لطفا راهنمایی کنید MTU رو در مودم روی چند بگذارم؟
اگر مشکل نویز ندارید اصلا mtu رو تغییر ندید
MTU مودم رو روی 1292 یا 1300 بگذار البته تو CMD این دستور رو بنویس به صورت عکس زیر :
قسمت اول MTU رو 1200 هست که یعنی خوب هست جواب میده اما قسمت دوم که روی 1400 هست نوشته Packet need to be fragment که MTU قابل قبول نیست ،در ضمن قبل این کار MTU مودم رو روی پیش فرض خود مودم باشه و این کار رو انجام بدهید. { که در این عکس من قبل MTU رو تنظیم کردم و باید رو پیش فرض بذارم تا درست بفهمم}
Last edited by fanoudi; 03-05-2013 at 21:47.
توجه.
از همه دوستانى كه پارس آنلاينى هستند تقاضا دارم حتماً برند به سايت پارسانلاين و قسمت نظرات وشكايات بنويسند كه سرعت ( 2 مگ ) هم مانند سرويس هاى پايينترش بصورت محدود مخصوصاً 3 گيگ در ماه هم راه اندازى بشه. به نفع خودتون هست با قسمت نظرات تماس گرفتم گفتند بايد عده زيادى تقاضا كنند تا مديريت دستور انجامش رو بده. قبلاً هم با اين شيوه پارسانلاين براى (1 مگ محدود ) قبول به اين كار شد.
آقا کل امروز رو تایم اوت میداد پینگ!
اتفاقی متوجه شدم که کلا روزای تعطیل پینگ من تایم اوت ِ !!
کسی این مشکل رو نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)