شما در واقع 20 گیگ مصرف کردید و 4برابر شده. 80گیگ کسر شده از اون حجمتون
شما در واقع 20 گیگ مصرف کردید و 4برابر شده. 80گیگ کسر شده از اون حجمتون
20pay چیه
سرویس جدیده ؟
دوستان برای تغییر سرویس از غیرحجمی به کمپین رنگین نت باید برم مخابرات ؟ یا راه دیگه ای هم داره ؟
داخل پنل ببینید سرویس مورد نظرتون هست یا خیر.
داخل پنل تو قسمت تغییر سرویس فقط بسته های غیر حجمی هست
رنگین نت نداره
مراجعه حضوری نمی خواد. با 2020 تماس بگیرید.
اشتباها به جای اسم سایت اسم سرورشون رو گفتم !
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .
کانکشن v-p-n به سرور irani.20pay.ir با ای پی 185.49.87.69 وصل میشه که تو لیست سایت های داخلی هست.
ببخشید اونوقت فکر نمیکنید این قندد شکن برای برادران زحمتکش باشه ؟
سلام
من مشترک پس پرداخت هستم و کارمند مخابرات و پشتیبانی به من گفتن وقتی حجم تمام بشه سرعت میاد روی 128. نمودار پنلم حجم رو صفر نشون می ده یعنی حجم تمام شده و امروز یا فردا باید شارژ بشه. ولی سرعت دنلود عادی هست و افت نداشتم. از پشتیبانی مخابرات پرسیدم و جواب رو تو تصویر پایین می بینید. می بینید گفته که من 899 مازاد داشتم. یعنی اضافه از حجم خودم مصرف کردم. چرا سرعت کاهش پیدا نکرد که من متوجه بشم و هزینه برام نیاد؟ الان طبق گفته پشتیبانی برای من هزینه اضافی محسوب میشه و اگر متوجه نمی شدم هزینه اضافی رو قبض میومد که الان متوجه شدم زیاد مصرف نکردم و دنلود رو متوقف کردم. مگر قرار نیست وقتی حجم تمام شد سرعت بیاد رو 128 که الکی پول ندیم به مخابرات؟ الان چکار کنم؟ زنگ بزنم 2020؟
![]()
قند شکن نیست ! تبدیل اینترنت داخلی به بین الملل هست . مثلا یکی وبگردی میکنه یا بازی از استیم میخواد دانلود کنه از ترافیک داخلی کم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)