تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2287 از 4105 اولاول ... 1287178721872237227722832284228522862287228822892290229122972337238727873287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,861 به 22,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز واقعا 5 صبح بیدار شدن انقدر سخته؟؟؟؟ من الان ساعت 5 و نیم بیدار میشم که آماده بشم برم سر کار !!!!
    ما که ساعت 3 و نیم بیدار میشدیم. تا 5 عصر هم آموزش داشتیم!

خیلی از ماها خیلی کارا تو زندگی عادی میکنیم . اما بحث سربازی فرق میکنه .کسی نیست شما رو ببینه . ما حموم نداشتیم. هفته ای یک بار اونم ساعت 2 نصفه شب فقط میتونستیم بریم حموم.
    حموم هم نه حموم معمولی. حموم صحرایی. فکر کنم کاملا واضح توضیح دادم.

بهرحال سربازی ممکنه شبیه یه غول 3 سر و 3 دم به نظر برسه. اما اونجا دوستای خوبی پیدا میکنی. همون دوستا اون سختی ها رو کمتر میکنن.
    من بهترین دوستایی که الان دارم از دوران سربازیه .

+
    در مورد بیداری
    فکر کردین مثلا میان تکونتون میدن میگن عزیزم بیدار شو؟؟

میان تو خوابگاه سووت میزنن
    باید سه شماره بری بیرون.
    اینطوری نیست که نازت کنن بگن عزیزم بیاید برید بیرون به خط بشین.
    تازه باید آنکادر کردن تخت هم یاد بگیری و تخت خودت رو قبل از بیرون اومدن در کمتر از 5 دقیقه آنکادر کنی

اولش شاید سخت باشه . اما کم کم این بیدار شدنه ها رو عادت میکنی
    بهتره از همین فردا تمرین کنید!

دوست عزیز من میدونم چطوریه ولی کاملا توضیح دادم که وقتی دارو با دوز خیلی بالا بخوری شیپور هم بزنند نمیفهمی!!!
    تا حالا 60 میل دولوکستین + 100میل توپیرامات + 2میل آلپرازولام + 40 میل ایندرال رو شب با هم آزمایش کردی که ببینی توپ تانک هم کنارت بزنند از جا پا نمیشی؟ توصیه میکنم نیم میل از 2 میل آلپرازولام رو امتحان کنی تا ببینی 12 ساعت 50% هوشیاریتو از دست میدی چه برسه 2 میل + اون همه قرص!!!
    من گفتم که کاملا یک چیز عجیبه که من رو خدمت بفرستن.من کفش هم نمیرم بخرم برام میخرن چون افسردگیم اجازه نمیده. حتی حموم تو خونه هم 2 هفته یک بار میرم!!!
    فکر کنم کامل توضیح داده باشم وضعیتم رو.
    حالا نظرتون چیه؟ بازم با یک آدم عادی که هیچ قرصی نمیخوره شب ها فرقی ندارم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز من میدونم چطوریه ولی کاملا توضیح دادم که وقتی دارو با دوز خیلی بالا بخوری شیپور هم بزنند نمیفهمی!!!
    تا حالا 60 میل دولوکستین + 100میل توپیرامات + 2میل آلپرازولام + 40 میل ایندرال رو شب با هم آزمایش کردی که ببینی توپ تانک هم کنارت بزنند از جا پا نمیشی؟ توصیه میکنم نیم میل از 2 میل آلپرازولام رو امتحان کنی تا ببینی 12 ساعت 50% هوشیاریتو از دست میدی چه برسه 2 میل + اون همه قرص!!!
    من گفتم که کاملا یک چیز عجیبه که من رو خدمت بفرستن.من کفش هم نمیرم بخرم برام میخرن چون افسردگیم اجازه نمیده. حتی حموم تو خونه هم 2 هفته یک بار میرم!!!
    خوب دوست من شمایی که اینقدر از نظر روحی اوضات خرابه فکر نمیکنم در اینده دنبال شغل و یا حتی ازدواج و یا تشکیل خونواده بری .
    یا حتی بخوای گواهینامه یا پاسپورت بگیری یا حتی ادامه تحصیل بدی . امیدوارم خوش شانس باشی و معافت کنن . ولی اگر نکردن اصلا نرو سربازی .

3. 2 کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز واقعا 5 صبح بیدار شدن انقدر سخته؟؟؟؟ من الان ساعت 5 و نیم بیدار میشم که آماده بشم برم سر کار !!!!
    ما که ساعت 3 و نیم بیدار میشدیم. تا 5 عصر هم آموزش داشتیم!

خیلی از ماها خیلی کارا تو زندگی عادی میکنیم . اما بحث سربازی فرق میکنه .کسی نیست شما رو ببینه . ما حموم نداشتیم. هفته ای یک بار اونم ساعت 2 نصفه شب فقط میتونستیم بریم حموم.
    حموم هم نه حموم معمولی. حموم صحرایی. فکر کنم کاملا واضح توضیح دادم.

بهرحال سربازی ممکنه شبیه یه غول 3 سر و 3 دم به نظر برسه. اما اونجا دوستای خوبی پیدا میکنی. همون دوستا اون سختی ها رو کمتر میکنن.
    من بهترین دوستایی که الان دارم از دوران سربازیه .

+
    در مورد بیداری
    فکر کردین مثلا میان تکونتون میدن میگن عزیزم بیدار شو؟؟

میان تو خوابگاه سووت میزنن
    باید سه شماره بری بیرون.
    اینطوری نیست که نازت کنن بگن عزیزم بیاید برید بیرون به خط بشین.
    تازه باید آنکادر کردن تخت هم یاد بگیری و تخت خودت رو قبل از بیرون اومدن در کمتر از 5 دقیقه آنکادر کنی

اولش شاید سخت باشه . اما کم کم این بیدار شدنه ها رو عادت میکنی
    بهتره از همین فردا تمرین کنید!
    کاملا درسته

من شدیدا مریض شدم، 24 ساعت استراحت دادن، رفتن تو آسایشگاه استراحت کنم.
    واقعا وضعم خراب بود.
    آقا این معاون گروهان هر ساعت یکبار میومد آسایشگاه یه چیزی میگفت، منم درست حسابی نمی فهمیدم، از جام بلند میکرد یه حرفی میزد میرفت، یکبار میگفت خودت رو مسخره کردی، یکبار اومد گفت کی گفته پوتینت رو از پات دربیاری، یکبار میگفت استراحت داری نگفتن بری بخوابی؛ بلند شو بشین!

خلاصه من نفهمیدم این 24 ساعت چطور از زندگیم گذشت.

دوست من، من چند بار جوابتون رو دادم، بزار کمی واضح تر بگم.

شما با این وضعی که میگین، اگه معافی گرفتی گرفتی ولی اگه قرار باشه بری خدمت کاری میکنن که نه خواب بمونی و نه عقب بمونی، به قولی کار اونها هم سر و کله زدن با هر نوع سرباز هست.

آخرش چی میشه، یا اونقدر تنبیه و بازداشت می خوری که درست میشی، یا از خدمت فرار میکنی.

در نتیجه بهترین راه اینه که معاف بگیری.

باز یه خاطره ای بگم

من افسر نگهبان بودم، شب ساعت حدود 3 رفتم از پست درب جبهه پاسگاهمون سرکشی کنم، دیدم این بابا یه ترانه ای رو گوشیش باز کرده فرنچ رو درآورده داره با یه شیشه خط میندازه رو بدنش، خلاصه من برگشتم یه گزارش کامل تو دفتر وقایع نوشتم و 1-2 کار دیگه هم انجام دادم که از من رفع مسئولیت بشه، الان اون شب خودش رو هم میکشت، مسئولیت از گردن من یکی که مسئول وقت پاسگاه بودم افتاده بود.

5. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست من کسی که مشکل روحی داره مثل کسی هست که مشکل قلبی داره .
    شما باید زیر نظر پزشک باشید و از اون مشاوره بگیرید.
    مصرف قرص های خواب آور شاهکار نیست. اگر دکتر شما قرص خواب آور تجویز کرده به نظرم بهتره دکترتون رو عوض کنید.
    درضمن.
    بهتره به شرایط روحی مناسب برسید بعد به فکر سربای باشید ، اما اگر این شرایط بخاطر بلاتکلیفی یا یه چیزی تو این مایه ها هست. به نظر من سربازی رفتن یه قدم بلند به سمت بدست آوردن موقعیت بهتره.
    البته نظر منه
    +
    شرایطی که گفتم مربوط به من نیست یه شرایط کلی هست. اگر من آسیب ببینم دیگری هم آسیب می بینه. خیلی وحشتناک نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست من کسی که مشکل روحی داره مثل کسی هست که مشکل قلبی داره .
    شما باید زیر نظر پزشک باشید و از اون مشاوره بگیرید.
    مصرف قرص های خواب آور شاهکار نیست. اگر دکتر شما قرص خواب آور تجویز کرده به نظرم بهتره دکترتون رو عوض کنید.
    درضمن.
    بهتره به شرایط روحی مناسب برسید بعد به فکر سربای باشید ، اما اگر این شرایط بخاطر بلاتکلیفی یا یه چیزی تو این مایه ها هست. به نظر من سربازی رفتن یه قدم بلند به سمت بدست آوردن موقعیت بهتره.
    البته نظر منه
    +
    شرایطی که گفتم مربوط به من نیست یه شرایط کلی هست. اگر من آسیب ببینم دیگری هم آسیب می بینه. خیلی وحشتناک نیست.

من از 8 سالگی بیمار هستم و پرونده دارم. کجا گفتم خودسر دارو مصرف میکنم؟؟؟مگر آدم دیوانه باشه بخاطر معافی خودسر دارو مصرف کنه!!من اگر داروهامو 1 روز مصرف نکنم بسیار ضعیف میشم و بدنم به تکون میوفته.مطمئنم شما در مورد بالانس نوراترامیستر های مغز اطلاعی ندارید که صریح همه چیز رو رد میکنید.حتما نیازه که دکترم تجویز کرده.من تا بحال 3 دکتر عوض کردم و این دارو ها رو یک دکتر تجویز نکرده.

الان من فرقی بین شما و اون 2 تا دکتری که توی کمیسیون منو معاف از رزم کردند نمیبینم.فقط تعجبم اینه که اونا بر خلاف شما دکتر بودند و منو معاف نکردند.فکر کنم دلیلش هم اینه که هر 2 تا دکتر ربطی به بیماری من نداشتند.
    یکیشون جراح داخلی بود یکی دکتر داخلی!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب دوست من شمایی که اینقدر از نظر روحی اوضات خرابه فکر نمیکنم در اینده دنبال شغل و یا حتی ازدواج و یا تشکیل خونواده بری .
    یا حتی بخوای گواهینامه یا پاسپورت بگیری یا حتی ادامه تحصیل بدی . امیدوارم خوش شانس باشی و معافت کنن . ولی اگر نکردن اصلا نرو سربازی .
    متاسفانه بله توی فکرشم نیستم.دنبال شغل دولتی نیستم از لحاظ مالی مشکلی ندارم.
    بحثم اینه که چند درصد منو معاف میکنند اگر برم سربازی؟من توی همون آموزشی روز اول دوم وضعیتم مشخصه که نمیتونم خدمت کنم.من در هرصورت باید معافی رو بگیرم فقط بحث اینجاست که چند درصد احتمال داره که توی حین خدمت بتونم معاف دائم بگیرم؟ اینو مشاوره میخوام و راه های تسریع و تسهیلش رو.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من از 8 سالگی بیمار هستم و پرونده دارم. کجا گفتم خودسر دارو مصرف میکنم؟؟؟مگر آدم دیوانه باشه بخاطر معافی خودسر دارو مصرف کنه!!من اگر داروهامو 1 روز مصرف نکنم بسیار ضعیف میشم و بدنم به تکون میوفته.مطمئنم شما در مورد بالانس نوراترامیستر های مغز اطلاعی ندارید که صریح همه چیز رو رد میکنید.حتما نیازه که دکترم تجویز کرده.من تا بحال 3 دکتر عوض کردم و این دارو ها رو یک دکتر تجویز نکرده.

الان من فرقی بین شما و اون 2 تا دکتری که توی کمیسیون منو معاف از رزم کردند نمیبینم.فقط تعجبم اینه که اونا بر خلاف شما دکتر بودند و منو معاف نکردند.فکر کنم دلیلش هم اینه که هر 2 تا دکتر ربطی به بیماری من نداشتند.
    یکیشون جراح داخلی بود یکی دکتر داخلی!!!!
    کاملا درسته.ببخشید من اشتباه کردم.
    در مورد بیماری های این چنینی اگر حتی شما معاف هم نشدید کپی از پرونده هاتون رو با خودتون داشته باشید + قرص ها حتماً
    اونجا تا رسیدید به عقیدتی سیاسی مراجعه کنید. ( معمولا همون روز اعزام یه روز میان جلسه و صحبت میکنن باهاتون ) شما از طرف عقیدتی سیاسی راحت تر میتونین کارتون رو پیش ببرید . چه در آموزشی چه در روره ضرورت.
    به نظر من حالا که شما به قولی معاف نشدید میتونی این کارو انجام بدید
    البته
    اگر شما خارج از تهران هستید ، نظر من اینه که پرونده خودتون رو تا وقت دارید بیارید تهران نظام وظیفه و از اونجا هم دنبال قضیه باشید. حتی از سمت عقیدتی سیاسی اونجا پیگیر باشید.
    چون با این اوصافی که شما میگید خدمت کردن خطرناکه ( البته همونطور که گفتم یکی با ما بود صرع داشت که معاف نشده بود )

به نظر من شما پی گیریهاتون رو بیشتر کنید. یا از سمت خودتون یا به یکی وکالت بدین که دنبال کاراتون رو بگیره !
    با پرونده کامل پزشکی

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها.طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق انشالله
    بچه ها مدارک به یکی از پادگان های سپاه شهرمون دادم نزدیک یک ماه پیش.
    چون اعزامم شهریور ماه هست.
    خودشون خبری میدن که پذیرش شدیم؟ یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق انشالله
    بچه ها مدارک به یکی از پادگان های سپاه شهرمون دادم نزدیک یک ماه پیش.
    چون اعزامم شهریور ماه هست.
    خودشون خبری میدن که پذیرش شدیم؟ یا نه ؟
    سلام
    شما هم همینطور
    بله خبر می دن ، ولی پیگیر باشید حتما که یه وقت سرکار نری

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
      محتوای مخفی: سوال در مورد نیروی انتظامی 
    آموزشی افتادم کرمان (نیروی انتظامی..)
    میخواستم بپرسم اواخر آموزشی شماره پرسنلی رو که دادن اگه آشنا داشته باشم باید همون موقع اقدام کنم برای جابه جایی و اینکه تهران بیافتم..؟
    یا میتونم شانسم رو امتحان کنم ببینم اول کجا افتادم بعد اگه شد اقدام کنم برای جا به جایی...وقتی تقسیم شدیم دیگه نمیشه کاری کرد..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •