آقا سلام ، در طول 2 تا 3 هفته اخیر مثل اینکه از حجمت کم می کنه بصورت بی نظیری هم کم می کنه، مال من که اینطوری شده ، بی زحمت اساتید یا دیگر دوستان نظرشون رو می گن یا من رو هم راهنمایی می کنند ، آخه قبلاً اینطوری نبود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا سلام ، در طول 2 تا 3 هفته اخیر مثل اینکه از حجمت کم می کنه بصورت بی نظیری هم کم می کنه، مال من که اینطوری شده ، بی زحمت اساتید یا دیگر دوستان نظرشون رو می گن یا من رو هم راهنمایی می کنند ، آخه قبلاً اینطوری نبود
خونه واسه من باز میکنه ، ولی مغازه که نت اندیشه هستش نه
با چیزشکن باز میشه ولی
اره کم میکنه
2 گیگ شارژ داشتم الآن اومدم دیدم شده 600 مگ
قضیه چیه ؟
Last edited by light; 05-07-2015 at 13:00.
مودم مغازه شما هم دی لینکه ؟
همین مودم دی لینک رو با bridge کانفینگ کردم همه سایتا باز میشن ولی با PPPOE کانفینگ کردم بعضی سایتا مشکل دارن
برا منم فک کنم 200 مگ کم شده از حجمم . امشب دقیق بررسی می کنم![]()
Last edited by mahyar0181; 05-07-2015 at 16:21.
خونه tplink ، مغازه dlink
200 مگ خوبه از دیروز نزدیک 2گیگ کم شده![]()
مودم شما هم دی لینک هست ؟
سلام
دوستانی که سرویسشون دزد اول هست ، میشه چک کنن آپلودشون رایگان هست یا نه؟
آخه یه نفر میگه وقتی حجم اضافه بخری بهت 25 درصد حجم میدن ، یکی میگه برای همه سرویس ها هست به غیر از کمپین ها ، یکی میگه کمپین ها هم هستن
من ک گیج شدم ، تیکت زدم ، جواب دادن ک همه سرویسها آپ رایگان دارن.
من کمپین پاییزه هستم
کسی اطلاع دقیق داره؟
دوست من ف مودم من زایکسل هستش مال من هم این سایتهایی رو که نوشتید با فیلترشکن باز میکنه به مودم فکر نکنم ربطی داشته باشه
اره . واسه منم اون دو سایت باز نشد
دوستان الان من یه مشکل جدیدی دارم که بعد از روشن کردن مودم پیغام زیر میاد و بعد از ده بار خاموش و روشن و حذف کردن درایور مودم تازه مودم به کار می افته با همون مشکلی که قبلا گفتم
![]()
Last edited by BACK SPACE; 05-07-2015 at 21:26.
اینکه ربطی به اینترنت نداره دوست عزیز
احتمالا یه برنامه ای یا آنتی ویروسی مثل آوست که بعضی وقتا اینجوری میشه چیزی نصب کردی که همچین چیزی میگه
برو تو change adapter setting و اون local area connection که زیرش نوشته unidentified network رو disable کن
سلام دوستان
من میخواستم از اندیشه به آشنای اول نقل مکان کنم که چیزایی که تو سایت دیدم نظرمو عوض کرد
ظاهرا مخابرات خیلی اسم و رسم خوبی به جا نذاشته و همه میگن دزده و سرعت رو میاره پایین جحم رو زیاد کم میکنه
کلا چون دانلودم زیاده اینطوری حساب کردم که مخابرات حجم بالا 20G بخریم هر 1 گیگش رو 1600 حساب میکنه پس میشه 32000 تومن
ولی تو اندیشه واسه 20G باید 56000! بدم
حالا به نظر شما به امتحانش می ارزه؟؟؟ اگه واقعا حجم رو الکی کم میکنه که نمی ارزه چون ما 4 نفری استفاده میکنیم اصلا نمیشه فهمید کی حجم رو تموم کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)